Advies voor de veeleisende ondernemer

Maak kennis met onze Financial Consultancy

Speciaal voor veeleisende ondernemers

Speciaal voor MKB+ bedrijven die niet alleen veel van zichzelf eisen maar ook van hun adviseurs, hebben wij een speciaal programma opgezet, waarin u als ondernemer sterk betrokken bent, en waarin wij samen met u werken aan een overzichtelijke organisatie. Wij brengen niet alleen de financiële situatie in kaart maar zorgen ook voor een oplossing en opvolging van geconstateerde verbeterpunten door middel van advies:

Tussentijds actueel inzicht
Wij zijn van mening dat tussentijdse cijfers van cruciaal belang zijn bij het nemen van beslissingen. Dit inzicht is vanwege de inrichting van de administratieve organisatie niet altijd aanwezig, maar wel broodnodig om financieel gezond te blijven. De oorzaak van achterblijvende rentabiliteit kan bijvoorbeeld vaak gevonden worden in brutowinst, overheadkosten, financiële efficiency, rentelasten en het management. Dit komt pas aan het licht wanneer de financiële situatie inzichtelijk is.

Sturing en bewustwording
Een ondernemer richt zich vaak op de omzet en minder op de marges en indirecte kosten. Wij staan paraat om de ondernemer door middel van cijfers bewust te maken van de situatie, om zo de resultaten te verbeteren.

Behoefte aan continue begeleiding
We merken dat er vaak behoefte is aan advisering omtrent cijfers en fiscale zaken. Wij zijn van mening dat de ondernemer beter af is met doorlopende (betaalbare!) begeleiding, bewustwording en inzicht in de financiële situatie. We willen u tussentijds kunnen sturen, in plaats van u achteraf cijfers laten zien. Dit zorgt voor een solide basis op het juiste moment.

Optimalisatie software
bureau 3Door het efficiënt inrichten van de aanwezige administratieve software kunnen veel problemen worden opgelost. Veel softwareprogramma’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld om zodoende een gestroomlijnd proces te vormen. Wij ondervinden in de praktijk dat niet alle mogelijkheden uit de software worden gehaald, wat weer resulteert in extra werk voor u. Door uw softwareproces te optimaliseren bespaart u uzelf veel onnodig werk.

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Met behulp van passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant wordt dit gerealiseerd.

Waar moet uw adviseur aan voldoen?

Marcel Hoefnagel

U zoekt een adviseur:

  • Die met u meedenkt en op de hoogte is van hetgeen er in de organisatie en uw branche speelt;
  • Die cijfers en data weet te interpreten en weet om te zetten naar verbeteringen en concrete vervolgacties;
  • Die tussentijds kijkt naar fiscale mogelijkheden en proactief advies geeft;
  • Die accuraat is en deadlines de baas is;
  • Die praktisch is, snel kan schakelen en flexibel kan denken;
  • Die altijd even tijd voor u maakt;
  • Die een open inzicht geeft in de tijdsbesteding en de bijhorende kosten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze unieke aanpak!

Een toegevoegde waarde zijn voor de klant, dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij brengen rust en overzicht bij onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op de kerntaken van hun onderneming. Inzicht in de cijfers en het bijbehorende advies is in onze ogen onmisbaar voor een onderneming. Hier spelen wij op in door een proactieve werkhouding aan te nemen.

Wij werken met korte lijnen, waardoor we goed bereikbaar zijn en direct in contact staan met de klant. Wij kennen al onze klanten bij naam en communiceren op een open en informele, maar professionele manier. Het persoonlijke contact wat wij met onze klanten hebben is belangrijk bij het ontzorgen, door betrokken te zijn bij de klanten weten wij precies wat er speelt en wat de wensen zijn.

Het samenwerken met, in plaats van het werken voor een klant levert kostbare relaties op die wij erg waarderen.

Investeren in inzicht resulteert in een kostenbesparing

Bent u op zoek naar een adviseur die van aanpakken weet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe zit het met de kosten horen wij u denken? Wij zijn ervan overtuigd dat onze werkwijze bijdraagt aan een uitgebreide dienstverlening en continu inzicht en monitoring binnen het budget dat u nu betaalt voor uw jaarrekening. Investeren in inzicht en advies zorgt ook voor een forse kostenbesparing op uw kosten voor de jaarrekening, immers door continu inzicht zijn cijfers altijd onder controle en is de jaarrekening daardoor een naslagwerk geworden.

Contact
Advies - Marcel Hoefnagel

Meer weten over onze Financial Fitness?

Neem voor dit onderwerp contact op met onze adviseur Marcel Hoefnagel en laat u verrassen door zijn unieke verfrissende aanpak!

Contact