• Belastingaangifte 2019 – Vooraf ingevulde aangifte
Toestemming voor beschikbaar
stellen VIA-gegevens

Indien wij uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen, maken wij graag gebruik van de vooraf ingevulde aangifte, de zogenaamde VIA-gegevens, van de Belastingdienst.

De Belastingdienst stelt uw VIA-gegevens alleen aan ons beschikbaar als u daar toestemming voor geeft.

Uw adviseur: Marcel Hoefnagel

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Wij hebben onlangs een verzoek ingediend bij de belastingdienst om uw VIA-gegevens aan ons beschikbaar te stellen.
  2. U ontvangt een dezer dagen een brief met een bijlage van de belastingdienst. In de brief vraagt de belastingdienst uw toestemming om uw VIA-gegevens aan ons beschikbaar te stellen. Op de bijlage staat een activeringscode die wij nodig hebben om toegang te krijgen tot uw VIA-gegevens.
  3. Als u toestemming geeft, is het belangrijk dat u de activeringscode zo spoedig mogelijk na ontvangst van de brief aan ons doorgeeft. Let op de geldigheidsduur van de code, die onderaan het formulier vermeld wordt.
    U kunt de code schriftelijk, telefonisch of per e-mail marcel@twanvandewiel.nl aan ons verstrekken.

De activeringscode is geldig voor één aangiftejaar. U beslist dus per aangiftejaar of u toestemming geeft voor het beschikbaar stellen van uw VIA-gegevens.

Vorige week dienden wij het verzoek in bij de belastingdienst. Dit betekent dat u de brief van de belastingdienst (met in de bijlage de activeringscode) vanaf vandaag kunt verwachten.

Heeft u vragen over de vooraf ingevulde aangifte en/of het beschikbaar stellen van uw VIA-gegevens, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord