• TvdW Netwerkbijeenkomst
Met trots presenteren wij
de eerste TvdW netwerkbijeenkomst!
Op 20 februari 2019 zal de eerste netwerkbijeenkomst gehouden worden in ons eigen TvdW kantoor. Tijdens deze bijeenkomst geven wij, TvdW, en enkele van onze partners een korte presentatie van ongeveer 10 a 15 minuten. Door middel van deze bijeenkomst willen we u de gelegenheid geven om in aanraking te komen met diverse partijen die je bijpraten over uiteenlopende ondernemersonderwerpen. Het thema van deze eerste netwerkbijeenkomst is dan ook: “De ondernemer en zijn toekomst.”
Tijdens deze avond zullen diverse onderwerpen aan bod komen. Zo zullen onder andere de volgende vragen worden beantwoord: Hoe kunt u ervoor zorgen dat u in een oogopslag de belangrijkste resultaten van uw onderneming kan zien? Maar ook: wat moet ik regelen voor later? En hoe kan ik ervoor zorgen dat ik ook krijg wat ik verdien?
Op de netwerkbijeenkomst zullen de volgende partijen een presentatie verzorgen:
• VDT Advocaten – Wouter van Veldhuizen – Incasso met impact
• Pura – Jack van Dongen – DGA en het (partner)pensioen
• Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen – Rob Vlemmix – Het levenstestament en de ondernemer
• MUIS Software – Randy Voogel – Online samenwerken met uw administratiekantoor
• Rechtswinkel de Langstraat – Jan Paijmans – Laagdrempelig juridisch advies voor ondernemer en particulier
• TvdW Administratieve Begeleiding B.V. – Luuk van Hoogstraten – Management rapportages: op naar de toekomst!

Na afloop van de presentaties zorgen wij voor een drankje, zodat u nog uitgebreid kunt praten met partijen, andere deelnemers of met het team TvdW.U bent vanaf 19u van harte welkom op ons kantoor, waar van 19:15 tot ongeveer 21:30 de diverse sprekers aan het woord komen. Na afloop van de presentaties is er de gelegenheid om de partijen en andere deelnemers nog wat beter te leren kennen aan de hand van een drankje.Om inzicht te krijgen in de te verwachten opkomst willen wij u vragen om uzelf aan te melden via info@twanvandewiel.nl voor 12 februari 2019.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord