• Into-Motion Angelo TvdW Waalwijk
De ondernemer van nu
en de toekomst

Met zijn 24 jaar is Personal Trainer Angelo Pijnenburg een jonge ondernemer met een duidelijke missie en visie. Hij vertelt ons over zijn bedrijf Into Motion, over zijn passie voor het ondernemen en hij geeft een aantal nuttige tips voor andere startende ondernemers.

Into Motion betekent letterlijk vertaald vanuit het Engels ‘in beweging’. Angelo legt uit: ”Eigenlijk breng ik bij elke dienst die ik verleen mijn klanten in beweging. Ik geef Personal Training, Duo Personal Training, Bootcamp, Bedrijfsfitness en voedingsadvies op maat. Bij elke training die ik geef, ligt mijn volledige focus bij de klant: wat is zijn/haar doel? En wat is de beste manier om dit doel te bereiken?”

In 2016 kreeg Angelo de kans om binnen de sportschool waar hij werkte voor zichzelf te beginnen als Personal Trainer. De uitdaging om zijn eigen ideeën te kunnen uitdragen aan klanten die speciaal voor hem kiezen, vond hij geweldig. Hij heeft dan ook geen moment getwijfeld en is meteen enthousiast van start gegaan. “Het is zo mooi om je eigen ideeën gelijk in praktijk te kunnen brengen. Dingen die ik in mijn hoofd heb, pas ik soms nog diezelfde dag toe. En of iets nu wel of niet direct lukt, het is heerlijk als je de vrijheid hebt om te doen wat jou het beste lijkt. Wat ik uitdraag, is dan ook altijd iets waar ik zelf 100% achter sta.”

Hij staat bij zijn klanten bekend om zijn persoonlijke aanpak. Angelo: “Dit loopt uiteen van het informeren naar de vakantie tot een appje of hun etentje geslaagd was. Een stukje persoonlijke interesse. Ook vind ik het erg belangrijk dat de klanten bij mij hun ei kwijt kunnen. Naast hun trainer ben ik voor velen ook echt een vertrouwenspersoon. Natuurlijk ben ik ook heel trots op de resultaten die ik tot op heden met mijn klanten heb bereikt. De kennis die ik overdraag, is niet alleen verworven uit de theorie; ook in de praktijk leer je nog elke dag bij.”

Into Motion

Angelo Pijnenburg

Op de vraag hoe hij zijn bedrijf over vijf jaar ziet, antwoordt Angelo: “Ik hoop dat ik dan een nóg groter bereik en aandeel heb in de regio. Hopelijk mag ik nog veel mensen helpen bij het bereiken van hun doel en komen ze nog steeds met plezier bij mij sporten.”

Bij ondernemen hoort ook een administratie. Angelo vertelt: “Ik verwerk de administratie in het programma van Muis via TvdW. Ik moet eerlijk zeggen dat ik administratie een van de minder leuke dingen van het ondernemerschap vind, maar het moet natuurlijk wel goed gebeuren. Met dit programma gaat het veel efficiënter dan toen ik het op eigen houtje deed. Het is ook een fijn en vertrouwd idee dat ik met vragen altijd bij Twan en Marcel terecht kan.”

Angelo is via LinkedIn met Twan in contact gekomen. Vanwege de groei van zijn bedrijf zocht hij naar een professionele manier om zelf zijn administratie te verwerken, maar dan wel met de mogelijkheid om terug te vallen op een vakkundige achterban. Er zijn natuurlijk nogal wat administratieve en fiscale zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Vragen als: wanneer reken je als Personal Trainer nu 6 of 21% btw? En welke kosten zijn wel en welke juist niet aftrekbaar? Op deze en andere vragen heeft TvdW altijd een antwoord.

Angelo is een van de eerste ondernemers die werken met ons nieuwe concept: de administratieve TvdW Starterskit. Hij koos voor de TvdW Online-oplossing. Na een korte instructie bij ons op kantoor verwerkt hij nu zijn administratie volledig zelf in de software van iMUIS online. Zo maakt hij eenvoudig en professioneel zijn facturen, die hij direct online kan afwerken na het geven van een training. Een prima manier om continu bij te blijven met zijn administratie!

Op de vraag wat ons kantoor anders dan andere kantoren maakt, legt Angelo uit: “Ik heb geen ervaring met andere kantoren, maar ik vind het erg fijn dat de mensen van TvdW altijd bereikbaar zijn en open staan voor vragen van mijn kant. Ook het feit dat je altijd kunt binnenlopen en zelfs ter plekke op een computer je administratie kunt bijwerken, is een prettige gedachte.”

Als recent gestarte ondernemer heeft Angelo ook nuttige tips voor andere startende ondernemers: “Mocht je twijfelen om voor jezelf te beginnen, ik kan je het van harte aanbevelen! Natuurlijk komen er risico’s bij kijken, maar daar staat tegenover dat je heel veel vrijheid hebt om je eigen ideeën uit te dragen. Als ondernemer doe je ook écht wat je leuk vindt. Ik ga tenminste nooit met tegenzin naar mijn werk. Elke dag ligt er een nieuwe uitdaging, elke dag heb je nieuwe ideeën en elke dag blijf je jezelf ontwikkelen.”

Maar moet alles dan wijken voor het ondernemen? “Zeker niet”, aldus Angelo. “Je moet natuurlijk oppassen dat je niet in je werk verdrinkt. Blijf de essentiële dingen in het leven ook echt zo zien. Maak tijd om met je vriend of vriendin iets te gaan drinken. Pak eens een gezellige avond thuis met zijn tweeën. Blijf deze dingen vooral doen!”

Into MotionWe wensen Angelo namens TvdW heel veel succes met Into Motion en blijven hem volgen op zijn weg in het ondernemerschap.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord