• Anita van der Beek – Cozy Favorites, Wijk en Aalburg
Een feel good-moment
dankzij Cozy Favorites

Sinds een aantal jaren is Anita van der Beek klant van ons Administratie- en Advieskantoor. Ze vertelt graag iets over zichzelf, haar webshop en de samenwerking met TvdW. “Ik ben Anita van der Beek, 43 jaar, ik woon in Wijk en Aalburg, ben getrouwd met Richard en moeder van twee fantastische kinderen: Rob van 15 en Emma van 12 jaar”, zo stelt Anita zich voor.

Nadat ze 23 jaar in de accountancy had gewerkt, besloot Anita twee jaar geleden iets totaal anders te gaan doen: “Ik kreeg de mogelijkheid om een nieuwe, frisse start te maken en hierbij mijn passie voor geuren en geurkaarsen te combineren met mijn commerciële interesse.”

Zo werd de webshop ‘Cozy Favorites’ geboren. Het bedrijf importeert diverse feel good-producten, zoals geurkaarsen en huidverzorgingsproducten, vanuit Amerika en Engeland. Het feel good-gevoel beperkt zich niet alleen tot het product zelf. Anita voert dit door in haar hele werkwijze: van het bestelmoment, het ontvangen van het pakketje tot het daadwerkelijke gebruik van haar producten. Hoe bereikt ze dit? “Door echt persoonlijke aandacht voor de klant en zijn of haar wensen te hebben. Dat vind ik een heel belangrijk punt. Verder bied ik altijd een tevredenheidsgarantie zonder discussies. En ik zorg ervoor dat ik snel op mails en andere berichten reageer en telefonisch goed te bereiken ben.” Anita runt haar webshop vanuit huis. Toen ze met Cozy Favorites begon, was het belangrijk voor haar om zo vrij en flexibel mogelijk te kunnen werken.

Anita vertelt enthousiast over haar bedrijf: “In mijn webshop vind je onder andere een ruim assortiment aan geurkaarsen van merken die elders in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. Voordat ik een nieuw merk ga verkopen, test ik dit eerst zelf uitgebreid. Belangrijk voor mij zijn de natuurlijke ingrediënten en de geursterkte, maar ook dat de kaars simpelweg mooi brandt.”

Cozy FavoritesWaarmee onderscheidt haar bedrijf zich van concurrenten? Anita antwoordt: “Hier komt het stukje cozy wat mij betreft naar voren. Ik zorg dat bij elke bestelling een handgeschreven bedankkaartje en een presentje zit. Van mijn klanten hoor ik dat ze dit enorm waarderen en dat het ontvangen van het pakketje hierdoor echt als een cadeautje voelt. Uit die persoonlijke benadering richting de klant haal ik zelf ook veel voldoening. Dit past echt bij mij en mijn bedrijf.”

Bij ondernemen hoort ook het bijhouden van een administratie. Hoe doet Anita dit? “Ik verwerk mijn administratie in iMuis Online. Vanuit mijn vorige baan had ik hier al ervaring mee. Het boekhoudvirus raak ik waarschijnlijk nooit meer helemaal kwijt. Ik vind het heerlijk om alles netjes op orde te hebben. iMuis vind ik hierbij een heel fijn programma.”

Kun je vertellen hoe je bij Administratie- en Advieskantoor TvdW terecht bent gekomen? “Dat heeft een bijzondere reden”, vertelt Anita. “Twan en ik waren jaren geleden collega’s van elkaar. Ik vond Twan een fijne collega en had toen al veel respect voor zijn manier van werken. Toen ik mijn bedrijf startte en daarbij op zoek was naar een administratiekantoor was de keuze voor mij snel gemaakt.”

En tenslotte, wat maakt ons kantoor volgens Anita anders dan andere kantoren? “Je leest regelmatig dat een bedrijf zich op zijn website ‘jong en dynamisch’ noemt. Bij TvdW wordt deze slogan echt in praktijk gebracht. Er wordt altijd snel op vragen gereageerd en ze zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de branche. En, wat ik heel belangrijk vind, ik ervaar bij hen dezelfde persoonlijke aandacht als die ik zelf richting mijn klanten heb.”

We wensen Anita veel succes met Cozy Favorites en hopen onze samenwerking nog lang te mogen voortzetten!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord