• Delta Airsoft Events TvdW Waalwijk Administratieve Begeleiding
Delta Airsoft Events
uit pure liefde en passie

Sinds november 2015 zijn Stefan Klop en Michel Mosterd begonnen als ondernemers. Stefan en Michel zijn samen eigenaar van het bedrijf Delta Airsoft Events in Waalwijk. Inmiddels zijn ze al twee jaar aan het ondernemen en zijn ze nog lang niet van plan te stoppen. Wij hebben het geluk dat ze even tijd vrij hebben gemaakt om hun verhaal met ons te delen.

Delta Airsoft Events is een bedrijf dat airsoft evenementen organiseert. Dit is een militaire simulatie sport die steeds populairder is geworden in de afgelopen jaren in Nederland. Stefan vertelt: “We hebben 3 jaar geleden besloten hier iets mee te gaan doen en hebben zodoende een eigen locatie waar we wekelijks Airsofters uit heel Nederland ontvangen die bij ons komen spelen.”

Stefan en Michel zijn geen gewone ondernemers, ze werken namelijk beiden ook nog eens fulltime bij een werkgever. Hierover vertelt Stefan: “Wat wij doen, gaat ons niet rijk maken en we kunnen er ook niet van leven, maar we doen het echt puur uit liefde en passie voor onze hobby en sport. Dit zie je gewoon terug in wat we doen en dat spreekt mensen aan.”

Vol enthousiasme vertelt Stefan over wat hij nou zo leuk vindt aan het ondernemen: “Het leukst aan ondernemen is natuurlijk dat je je bedrijfje ziet groeien. Twee jaar geleden hadden we nooit gedacht dat we binnen de Airsoft landelijke bekendheid zouden krijgen. We hebben in het eerste jaar meer dan 500 unieke bezoekers mogen ontvangen uit Nederland en België, onze FB pagina telt ca. 1500 volgers en de sociale contacten zijn gewoon echt enorm.. en dat maakt het echt leuk om te doen.” Ook voor de toekomst blijven nieuwe ideeën ontstaan, zo vertelt hij namelijk: “Airsoft is een sport die pas vanaf 18 jaar gespeeld mag worden, daarom bieden voor de jongeren ook NERF aan en zijn we nu aan het kijken of we ook lasergamen kunnen aanbieden over een tijdje.”

Delta Airsoft EventsHet bijhouden van de administratie is voor veel ondernemers niet de favoriete bezigheid. Ook Stefan is er niet zo over te spreken, zo vertelt hij: “Onze administratie is niet veel, één keer in het kwartaal leveren we de administratie aan bij Marcel. Het is hetgeen dat wij het minst leuk vinden, daarom mogen jullie dit doen! Zodat wij bezig kunnen zijn met waar wij wél goed in zijn..”

Op de vraag hoe Stefan en Michel bij ons kantoor terecht zijn gekomen, antwoordde hij het volgende: “Toen de zaken serieus werden, zijn wij op zoek gegaan naar een partner die ons kon begeleiden in het traject. We hadden een aantal gesprekken gehad met partijen, maar die hoorden vaak niet wat we vertelden en hierdoor kregen we daar geen goed gevoel bij. Bij TvdW was dit heel anders, Twan en zijn team hebben ons van begin tot eind begeleid en tips gegeven waar nodig. Van het idee tot aan het bedrijfsplan tot aan de gesprekken bij de bank voor een financiering, het plaatje klopt gewoon helemaal.” Ook na twee jaar is Stefan nog erg tevreden over de dienstverlening van TvdW, zo geeft hij aan: “Ook na 2 jaar zijn Twan en zijn team heel begaan met ons. We hebben wat strubbelingen mogen meemaken als jonge ondernemers (zoals een inbraak), die ons bijna genekt heeft, maar ook daar proberen Twan en zijn team dus echt in mee te denken. Dit is wat jullie onderscheidt van andere kantoren, in een maatschappij waar je vaak maar een nummer bent, geven jullie ons dat gevoel dus absoluut niet.”

Toen we vroegen of hij nog tips had voor andere ondernemers zei hij het volgende, en eerlijk is eerlijk, wij kunnen geen ander antwoord wensen: “Tips? Jazeker! Zit je bij Twan, zit je goed. Zit je er nog niet? Ga eens praten daar, het zal je verbazen hoe goed ze met je meedenken.”

Wij zijn blij met Delta Airsoft Events als klant en waarderen deze fijne samenwerking net zoals zij dat doen. Bedankt voor de positieve referentie!Delta Airsoft Events

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord