• Rob Knegtel – Grandcafé Le Châtelet – Oostende (BE)
  • Rob Knegtel – Grandcafé Le Châtelet – Oostende (BE)
  • Rob Knegtel – Grandcafé Le Châtelet – Oostende (BE)
  • Rob Knegtel – Grandcafé Le Châtelet – Oostende (BE)
  • Rob Knegtel – Grandcafé Le Châtelet – Oostende (BE)
Klant aan het woord:
Grand Café Le Châtelet

In de september editie van klant aan het woord staat Rob Knegtel, hij is eigenaar van Grandcafé Le Châtelet in Oostende (België).grandcafe le chatelet

GrandCafé Le Châletet betekent “Het Kasteeltje” en is gebouwd in 1885, het is inmiddels een monumentaal gebouw met mooie elementen en herinneringen.

In de ochtend kan er koffie worden gedronken en in de avond wordt er borrels en bier geschonken.
Het gebouw bestaat uit een karakteristieke ruime lounge en zonnig terras, ook zijn er studio’s en vergaderruimtes aanwezig voor cursussen en workshops.

 

  • Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Leuke vraag. Dat is alweer zo’n 10 jaar geleden. Mijn administratie werd gedaan door een stoffig, groot en onpersoonlijk kantoor. Door een sportieve kennis werd mij TvdW geadviseerd. Sportief en dynamisch. Twan en Marcel, enthousiaste fietsliefhebbers. Gezonde geest in gezond lichaam. Ze durven de uitdagingen aan te gaan. Twan is het levende bewijs dat het leven risico’ s met zich meebrengt. Na zijn zware fietsongeval, herpakt hij zichzelf en gaat als een echte sportman door met zijn belangrijke werk. Marcel is ook het voorbeeld van “niet opgeven en doorgaan” . Hij hield in het kantoor “the wheels turning”. Deze mentaliteit past bij mij. Sportief zijn is beter worden.

  • Hoe zou jij TvdW beschrijven?

Ik kan TvdW beschrijven als een kantoor met gevoel voor cijfers maar ook voor de mens achter de cijfers. We zijn allemaal mensen. Cijfers liegen niet. Maar TvdW laat je niet wegcijferen. Ze zijn betrokken, geïnteresseerd; ook in jou als persoon. Uit die invalshoek, denken ze ook met je mee. Die persoonlijke touch, raakt mij.

  • Waarin ondersteunt TvdW jou?

Ze hebben mij ondersteund bij financiële privézaken, bij gecompliceerde en risicovolle bedrijfsovername. Ik kan eigenlijk met alle zakelijke en financiële vragen bij hen terecht.

Ik woon en werk in België. Ik heb hier een Belgische BV (BvbA); Voor de Belgische aangiften en belastingen hebben ze voor mij de expertise van een Vlaams collega administratie kantoor ingeroepen. Die samenwerking loopt fantastisch. Hoe gecompliceerd het ook zou kunnen zijn, de communicatie verloopt vlekkeloos.

  • Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Ik prijs me gelukkig aan de Vlaamse kust in Oostende. Waalwijk lijkt ver weg, maar het contact met TvdW blijkt toch altijd dichtbij. Ik kan me fijn concentreren op mijn werk. De service en dienstverlening is voor mij een welkome ondersteuning.

 

 

rob knegtel klant aan het woordgrandcafe-le-chatelet

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord