• de Kast van mijn tante TvdW Waalwijk
Omdat onze klanten
niet zomaar klanten zijn

In 2019 trappen we deze rubriek af met Lilian Zijlmans, eigenaresse van het bedrijf De Kast van mijn Tante.

Mijn bedrijf De Kast van mijn Tante bestaat sinds 2003. Ik verzorg creatieve workshops voor jong en oud . Het is altijd een moment van qualitytime! Of je nu samen met een vriendin of met je kind komt, een vrijgezellenfeest of babyshower te vieren hebt , een team- of familie uitje moet organiseren: een workshop is altijd een feestje. Ik maak gepersonaliseerde decoraties voor kinderkamers of speciale gelegenheden en ontwerp voor bedrijven. Verder schrijf ik af en toe voor creatieve tijdschriften zoals HobbyHandig en Creeer Magazine.

  • Waar ben je momenteel mee bezig?

Mijn laatste idee wat ik aan het ontwikkelen ben, zijn de MonsterMaatjes; Tasjes en Clutches in de vorm van een “monster”. Kinderen kunnen hun monster zelf een naam geven en een briefje met hun angst in het bekje (met een rits) doen.

Samen met een ervaren kindercoach ben ik het idee aan het uitwerken . En gaan we de MonsterMaatjes inzetten voor kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik geloof natuurlijk helemaal in het succes en daarom wil ik een gedeelte van de opbrengst aan een doel geven voor een veilige kindertijd.

  • Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Toeval bestaat niet denk ik: De dag dat mijn oude boekhouder aangaf met pensioen te willen gaan , kwam een bericht op LinkedIn voorbij van Twan van de Wiel. Na een prettig kennismakingsgesprek wist ik dat ik niet alleen een nieuwe boekhouder gevonden had , maar ook goed advies en begeleiding krijg bij mijn bedrijfsadministratie.

  • Hoe zou jij TvdW beschrijven?

Een warm, betrokken en gedreven team van mensen met verstand van zaken. Ze nemen tijd en schenken veel aandacht.

  • Waarin ondersteunt TvdW jou?

TvdW ondersteunt mij bij het verwerken van de bedrijfsadministratie per kwartaal. Naast de ondersteuning van de bedrijfsadministratie ondersteunt TvdW mij ook bij het verwerken van de loonadministratie. Bovendien kan ik er altijd terecht voor adviezen voor mijn bedrijfsvoering.

  • Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Ik hoop te kunnen groeien in de ontwikkeling van mijn nieuwe product ideeën en zou graag meer winst willen behalen met mijn huidige activiteiten. Hierin hebben ze al goede inzichten gegeven.

  • Tot slot

Tot slot ben ik ook bezig met de nieuwe vennootschap YES. Yes Women in Business is een vennootschap samen met twee andere ondernemende vrouwen ; Renate den Engelse van Typisch Renate en Danielle van Drongelen van Idee van Daan.

Samen gaan wij dagen organiseren voor vrouwen. Wij doen ons werk met veel plezier en passie . En we hebben samen een missie: Vrouwen in hun kracht zetten en weer laten geloven in hun werkplezier, manier van werken en  hun talenten! Dit gaan we doen in de vorm van workshops / trainingen en de vrouwen gaan die dag en de maanden daarna aan de slag in een, door onszelf ontworpen en – samengesteld, YES Journal.

Ik wil het Team Twan van de Wiel feliciteren met hun mooie nieuwe locatie.

 

Lilian Zijlmans

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord