• Monique van Lente en Frans Verberne – Kinderopvang Potje Knor, Geldrop
Omdat kinderopvang
ook anders kan

Voor de oorsprong van Kinderopvang Potje Knor moeten we 20 jaar terug in de tijd. Frans Verberne en zijn vrouw Monique van Lente werkten destijds in de kinderopvang, maar dachten regelmatig: “Dit kan en moet beter!” Er werd besloten om zelf een kinderopvang aan huis te beginnen. Een verdieping van de woning werd verbouwd en van daaruit is Potje Knor gegroeid tot wat het nu is: een solide bedrijf met maar liefst vijf vestigingen en een peuterspeelzaal.

Frans vertelt over de manieren waarop Potje Knor zich onderscheidt van andere kinderopvangen. “Om te beginnen hanteren wij langere openingstijden en zijn we erg flexibel. De ene week een ander rooster dan de andere week? Dat is bij ons geen enkel probleem, terwijl veel opvangcentra hier niet in meegaan. Wel moet het om structurele opvang gaan, dus niet ‘voor een uurtje oppas zoeken’. Wij garanderen een hoge kwaliteit, dus dan is een stuk structuur en regelmaat wel belangrijk. Gelukkig ziet de toekomst voor de kinderopvang er, na talloze jaren van bezuinigingen, nu weer rooskleuriger uit. Ook dit draagt bij aan de kwaliteit die een vooruitstrevend bedrijf als Potje Knor wil blijven bieden.”

De administratie van een bedrijf in de kinderopvangbranche is een heel specifieke, complexe taak. Niet vreemd dus dat Frans en Monique er lang over gedaan hebben om het juiste administratiekantoor te vinden. Frans legt uit: “We zochten al jaren een kantoor dat echt snapte hoe wij werken en waar we daadwerkelijk iets aan hadden. Toen we een peuterspeelzaal in Oisterwijk overnamen, voor wie Twan van de Wiel de administratie verzorgde, hadden we eindelijk de juiste persoon te pakken! Twan kwam direct met goede ideeën en bleek net zoveel waarde te hechten aan een goede samenwerking als wij zelf doen. Zijn motto ‘niet vóór elkaar werken, maar mét elkaar werken’ is ook ons op het lijf geschreven en maakte dat we vol vertrouwen de samenwerking met TvdW zijn aangegaan.

De hoofdlocatie en het kantoor van Potje Knor

Wat doet Potje Knor zelf en waarvoor wordt TvdW ingeschakeld? “Het boeken en de loonadministratie doen we zelf, maar verder besteden we alles uit. We krijgen iedere maand een tussentijdse rapportage van Twan, met bijbehorende adviezen hoe dingen beter kunnen. In de toekomst willen we nog meer koppelingen maken in de administratie en meer dingen automatiseren. We weten zeker dat TvdW ons ook daarbij kan helpen!”

Wat is volgens Frans het verschil tussen Administratie- en Advieskantoor TvdW en andere kantoren? “Er zijn veel verschillen, maar vooral de grote betrokkenheid. Doordat het een kleinschalig bedrijf is, merk je dat de benadering heel persoonlijk is. Ook hebben ze veel ervaring met en kennis van onze branche. Ze zijn heel proactief en wijzen ons direct op veranderingen of verbeterpunten. Ook zijn ze altijd goed bereikbaar: ik hoef maar te roepen en er is ruimte voor een contactmoment!”

Tot slot: zou Frans een samenwerking met TvdW aan collega’s of bekenden aanraden? “Dit kan ik alleen maar volmondig met ja beantwoorden! Het valt echt niet mee om een partij te vinden met wie je goed kunt samenwerken. En dat is voor ons nu eenmaal heel belangrijk. Bij Twan hadden we vanaf het begin het gevoel dat hij precies snapt wat we bedoelen. Als iemand op zoek is naar een administratiekantoor zal ik contact tussen die persoon en Twan proberen te leggen. Dan weet ik dat het goede gevoel vanzelf komt. Bij TvdW zit gewoon een betrouwbare club mensen, die echt weten wat ze doen!”.

Potje KnorWe zijn blij Potje Knor als klant te mogen hebben en waarderen deze fijne samenwerking net zoals zij dat doen. Bedankt voor de mooie recensie!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord