• Saskia Kitselaar – Eten van Moes, Waalwijk
Omdat samenwerken met onze klanten
ons de meeste voldoening geeft

(H)eerlijk eten, dat is kort samengevat het idee achter Eten van Moes. Bij Eten van Moes bestel je snel een gezonde maaltijd. In deze editie van klant aan het woord vertelt Saskia Kitselaar over haar samenwerking met TvdW.

  • Waar ben je momenteel mee bezig (ontwikkelingen)?

Op dit moment ben ik druk bezig met het verbeteren van de werkprocessen binnen Eten van Moes. In oktober bestaat Eten van Moes 2 jaar, wat is er in die tijd veel veranderd! Toen ik startte had ik er nog een baan naast en sinds begin dit jaar ben ik volledig zelfstandig geworden. Hierdoor is er een enorme groei ontstaan bij Eten van Moes. Inmiddels maak ik wekelijks rond de 70 mensen blij met mijn gezonde maaltijden. Maar natuurlijk wil ik nog meer mensen van mijn producten en service laten genieten. Daarom ben ik continu op zoek naar verbeteringen in de maaltijden, efficiëntie in processen en bijvoorbeeld ook in verpakkingen.

  • Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Vorig jaar werkte ik mijn administratie bij in Excel sheets, dit kostte mij erg veel werk. Toen ik besloot om volledig zelfstandig te worden vond ik dat ik dit ook professioneler moest gaan aanpakken, maar hoe? Via vrienden ken ik Marcel, dus ik heb hem gebeld om eens te praten over mijn ideeën. Al snel kwamen we op iMuis en de mogelijkheden om dit aan mijn website te koppelen.

  • Hoe zou jij TvdW beschrijven?

TvdW is een toegankelijk administratiekantoor!

  • Waarin ondersteunt TvdW jou?

TvdW ondersteunt mij bij het bedenken en inrichten van een goede administratie. Bas heeft mijn administratie veel efficiënter gemaakt doordat ik nu allerlei gegevens in kan lezen in iMuis. TvdW denkt mee over vraagstukken waar ik tegenaan loop. Daarin vind ik het vooral heel fijn dat ze ook in gedachte houden in welk stadium van ondernemen ik me bevind. Ik wil graag een stabiel bedrijf opbouwen, ben nog startende en heb nog geen personeel, de adviezen die TvdW geeft sluiten daarbij aan.

  • Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Mijn toekomst plannen zijn om een mooi bedrijf op te bouwen waar veel mensen van kunnen genieten! Ik wil me vooral blijven richten op gezonde maaltijden en milieubewust leven. Daarbij wil  ik uiteindelijk zeker een klein team om me heen bouwen.

TvdW kan mij ondersteunen zoals zij dat nu al doen met de juiste administratie en adviezen. Voor de eventuele groei zou ik graag eens om tafel gaan zitten om te bespreken hoe dit financieel haalbaar zou zijn. Dromen en ondernemen is geweldig, maar uiteindelijk moet er ook een heerlijke gezonde boterham op de plank komen.

Eten van Moes bezorgt maandag t/m vrijdag gezonde maaltijden in de regio Waalwijk. Benieuwd naar de maaltijden? kijk op: www.etenvanmoes.nl

Foto: Reclamefotostudio Image&Motion

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord