Het is onze sport om uw administratie op orde te houden

Maak kennis met onze Administratieve Begeleiding

Wat maakt ons kantoor anders?

Op deze site willen wij u graag meer vertellen over onze aanpak en onze verfrissende blik op het ondernemen. Er zijn steeds meer administratie- en accountantskantoren waarvan u kwaliteit kunt en mag verwachten. Zij bieden dezelfde diensten als wij, wij zijn als kantoor tevens actief betrokken bij recente ontwikkelingen zoals SBR, scan en herken en UBL. Dit maakt ons kantoor niet per definitie anders. Het onderscheid zit juist in onze persoonlijke aanpak, onze betrokkenheid , ons enthousiasme, onze bereikbaarheid en onze brede specialisaties welke ons kantoor en onze mensen uniek maken. Op deze site willen wij u graag meer vertellen over onze aanpak en onze verfrissende blik op het ondernemen.

Advies?

Advies geven wordt door ons niet gezien als extra dienstverlening. Het zit al vanaf het begin in de genen van ons kantoor. We werken graag voor onze klanten en hebben daardoor ook regelmatig contact met hen, zodat wij onze klanten vanzelf voorzien van allerlei gevraagd en ongevraagd advies. Het voordeel is dat wij onze klanten kennen en daarom ook weten wat er bij hen speelt. Een goed advies kan ook alleen maar gegeven worden als er tussentijds inzicht is, iets wat wij steeds meer mogelijk maken voor onze klanten. Op basis van de actuele informatie zijn we in staat proactief te adviseren.

Missie en visie

bureau 4Vanaf de start van het bedrijf zijn wij van mening dat er minder nadruk hoort te liggen op het samenstellen van de jaarrekening. Het is geen jaarlijks, maar een continue proces. De administratie hoort periodiek op orde te zijn zodat er tussentijds inzicht is op basis waarvan verantwoorde beslissingen kunnen worden genomen. Elke onderneming heeft andere behoeften en we zien het als onze uitdaging om een tussentijds inzicht op maat voor de klant te creëren zodat de ondernemer verantwoord kan blijven sturen en ondernemen.

Het is onze filosofie dat wij een klant moeten leren kennen om deze van de juiste (maat) informatie te kunnen voorzien en om daarop te kunnen reageren. Dat is de reden dat wij als kantoor intensief contact onderhouden met al onze klanten.

Veranderende administratie

Twan van de WIelEr is veel veranderd de afgelopen jaren. Het administreren zelf is niet veranderd, maar de wijze van verwerking wel. Als kantoor is het onze expertise om samen met de klant de administratie op orde te krijgen op een dermate wijze dat tussentijds inzicht mogelijk is en dat de jaarrekening daarna niet veel extra werk meer is. We zien onze werkzaamheden ook steeds vaker verschuiven naar periodieke werkzaamheden waarbij we door het bereikte tussentijdse inzicht de ondernemer ook steeds beter kunnen voorzien van passend advies.

Op internet is veel te lezen over administratieve beroepen, onder andere dat dit werk steeds minder wordt. Echter blijft administratie nog altijd het hart van een bedrijf. Oplossingen zoals scan en herken/UBL vereisen strikte processen, kwalitatief personeel en de juiste communicatie met de ondernemer zijn helemaal van deze tijd. Dit zijn de sterke punten van ons kantoor: Of u nu zelf boekt, wij boeken, of dat alles gescand wordt.. de totaal coördinatie van de administratie is bij ons in goede en vertrouwde handen.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor

Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke en voor ons waardevolle contacten met onze klanten. Als klant kunt u altijd even bij ons binnenlopen om even een vraag te stellen, en u kunt ons altijd bellen of mailen, we helpen u graag en staan voor u klaar!

Ervaring

Ons kantoor bestaat sinds 1 juni 2004 en is in de loop der jaren gegroeid tot een volwaardig administratiekantoor dat vele ondernemers van dienst is, onder meer in de volgende branches: kinderopvang, groothandel, autobedrijven, rijwielhandel, notariaat, scheepvaart, stichtingen en vele andere branches. Opvallend is verder dat een groot deel van onze klanten enorm duurzaam betrokken is.

Contact
profielfoto 2

Meer weten over onze administratieve begeleiding?

Neem voor dit onderwerp contact op met onze adviseur Twan van de Wiel, en laat u verrassen door zijn betrokken en persoonlijke aanpak!

Contact