• Het team
Betrokken en persoonlijk
gedreven en vakkundig

Meet the team!

Natuurlijk wilt u graag weten met wie u bij TvdW te maken krijgt. Daarom stellen we ons team hier graag aan u voor.

Iedere medewerker heeft zijn eigen talent en specialisme, maar allemaal hanteren we dezelfde werkwijze die zo typerend is voor TvdW: we zijn oprecht betrokken bij onze klanten, werken graag informeel en met korte lijnen en zijn trots op hoe we met elkaar én met onze klanten omgaan. Persoonlijke interesse, veel vakkennis en voor iedereen een oplossing op maat.

Hieronder ziet u wie wij zijn, wat wij doen en hoe u ons kunt bereiken. Stel gerust een administratieve of fiscale vraag, want: “TvdW denkt met je mee!”.

Twan van de Wiel Management / Advies / Kwaliteit / Innovatie / Academy Mijn naam is Twan, ik ben geboren in 1966 en woon in het groene Landgoed Driessen in Waalwijk. Op 1 juni 2004, nu alweer bijna 16 jaar geleden, heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen met de administratieve begeleiding bij klanten. Destijds een bewuste keuze om meer samen en met klanten te werken en meer mee te denken in innovatieve processen. In november 2017 heb ik een ernstig fietsongeval gehad, waardoor ik deels op kantoor en deels vanuit thuis werk. Bij TvdW houd ik me samen met Marcel bezig met het dagelijkse management en verder met de kwaliteit, innovatie, het coachen en opleiden van medewerkers en met advieswerkzaamheden voor en contacten met onze klanten. Naast dit werk ben ik druk bezig met mijn herstel  en het revalidatieproces en heb ik een nieuwe sportieve hobby: handbiken.
Email:   twan@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Twan
Marcel Hoefnagel Management / Accountmanager / Senior financieel controller / Sales Mijn naam is Marcel. Ik ben in 1985 geboren in Waalwijk. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin en zoontje in Tilburg.  Ik ben al geruime tijd werkzaam  binnen TvdW. Het is mooi om te werken in een klein team, waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten heeft. Bij TvdW ben ik verantwoordelijk ben voor een groot deel van de klantenportefeuille.  Voor deze klanten ben ik het aanspreekpunt voor een diversiteit aan vragen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom het uitwerken van jaarrekeningen, de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting  van al onze klanten. Tot slot ben ik met Twan verantwoordelijk voor het management binnen TvdW, waarbij ik me grotendeels bezig houdt met de planning, kwaliteit, innovatie en de salestrajecten. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en als ontspanning kijk ik graag een serie!
Email:   marcel@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Marcel
Bas Willemse Accountmanager / Senior financieel controller / Support / Data-analyse Mijn naam is Bas, Ik ben in 1988 geboren en ik woon in Dongen. In 2008 ben ik meteen na mijn opleiding begonnen bij Twan van de Wiel. Ik werk nu +/- 36 uur per week. Bij TvdW ben ik vooral bezig met de controles van de administraties,  het op afstand helpen van klanten wanneer ze vastlopen met hun administratie. Daarnaast houd ik me bezig met optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen het kantoor en ben ik druk bezig met het ontwikkelen van Power BI oplossingen. In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn vriendin Laura en twee kinderen!
Email:   bas@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Bas
Paul van Maanen Accountmanager / Financieel controller Ik ben Paul van Maanen, ik ben 1994 geboren en woon sinds november 2018 alleen in Waalwijk. In mei 2019 heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden bij TvdW als Financieel Controller. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk het verwerken en controleren van administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het het verzamelen van films, het kijken en spelen van darten, fitnessen en met mijn vrienden en vriendin uitstapjes maken!
Email:   paul@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Paul
Erica Hillenaar Controller / Interim-administrateur / Loonadministrateur Mijn naam is Erica. Ik ben 1971 geboren en woon in ’s-Hertogenbosch. Ik ben bijna twee jaar werkzaam bij TvdW als controller-interim administrateur-loonadministrateur. Ik hou van puzzelen, lezen en fietsen en ik kijk graag series.
Email:   erica@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Erica
Anouk van der Werf Medewerker Finance en Control / Accountancy / Kwaliteit / Academy
Mijn naam is Anouk, ik ben in 1995 geboren en woon in Waalwijk! In juli 2019 heb ik de opleiding Finance & Control afgerond op Fontys Hogeschool Financieel Management.
Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij TvdW als medewerker Finance & Control / Accountancy & Fiscaal. Verder kijk ik graag films of series en ga ik leuke dingen doen met mijn vriend en/of vrienden.
Mijn grootste hobby is fotografie. Ik ben dan ook vaak binnen- en buitenshuis te vinden met mijn fotocamera.
Email:   anouk@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Anouk
Evie Smits Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse Mijn naam is Evie, ik ben in 1989 geboren en woon in Kaatsheuvel. In 2016 ben ik begonnen bij TvdW en vervul ik de functie van gastvrouw / secretaresse. Maandag tot en met donderdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur ben ik te vinden op kantoor. Bij TvdW ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten, houd ik me bezig met praktische zaken, ondersteun ik het team en beman ik het secretariaat. Naast het werken doe ik graag mee met de bootcamp wat drie keer in de week plaatsvindt en doe ik gezellige dingen met vrienden/vriendinnen.
Email:   evie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Evie
Firat Tanis Stagiair HBO Finance & Control Firat loopt van eind augustus tot en met eind januari 2021 stage bij ons kantoor. Firat is in 1998 geboren en komt uit Tilburg. Nadere informatie volgt! HBO Bachelor Finance and Control Avans Hogeschool
Email:   stage@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Firat
Nino van Leuveren Medewerker Administratie / Marketing / Allround Mijn naam is Nino, ik ben in 1995 geboren en woon in het rustige Sprang-Capelle. In 2016 ben ik bij TvdW begonnen als stagiaire en naast het studeren werk ik een aantal dagen per week op kantoor. Bij TvdW ben ik vooral bezig met het boeken van administraties, ondersteunen van de TvdW Academy en het bijhouden van de social media. Naast het studeren en werken ben ik te vinden op de voetbalvelden van NEO25.
Email:   nino@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Nino
Connie Vroegrijk Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse Mijn naam is Connie Vroegrijk. Ik  ben in 1973 geboren en woonachtig te Sprang-Capelle. Ben getrouwd met Cees en wij hebben 1 zoon.  Sinds 10 februari 2020 ben ik werkzaam bij TvdW als secretaresse en gastvrouw. Naast dit werk doe ik nog aan vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met mijn gezin in de sportschool te vinden. Verder word ik blij van vrienden om me heen en het buiten zijn in de natuur.
Email:   connie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Connie
Brandy Fontijn Allround marketing- en communicatiemedewerker Mijn naam is Brandy, Ik ben in 1998 geboren in Waalwijk maar woon voortaan in het bruisende Tilburg. Ik ben na een succesvol project, die ik via school heb mogen uitvoeren voor TvdW, aan de slag gegaan als allround marketing- en communicatiemedewerker. Bij TvdW ben ik vooral bezig met het uitvoeren van de marketing online en probeer ik alles met de uitstraling van het bedrijf te koppelen. Daarnaast houd ik me nog bezig met het plaatsen van blogs, het optimaliseren van de website en het organiseren en promoten van upcoming events. Naast mijn studie Bedrijfsmanagement MKB drink ik graag wat met mijn vrienden op het terras en ben ik veel te vinden bij mijn voetbalclub RWB waar ik momenteel het 1e elftal vertegenwoordig.
Email:   brandy@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
Lees meer over Brandy
Blog
Situatie update Twan

Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie hebben geïnformeerd over de situatie rondom Twans gezondheid. Wellicht heeft u eerder via Facebook of op onze website het interview gelezen dat onze collega Beau met Twan heeft gehad. Dit gesprek kunt u nog steeds lezen via deze link. Daarin vertelt Twan zelf over zijn ongeluk<lees meer>
Situatie update Twan van de Wiel

Zoals de meeste wellicht al hebben vernomen heeft Twan afgelopen november een ernstig fietsongeluk gehad in Mexico. De afgelopen maanden zijn zeer onzeker geweest en concrete berichtgeving over Twan zijn situatie was daarom lastig. Naast het op de hoogte houden van de klanten wilden we nu iedereen die belangstelling heeft op de hoogte houden van<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord