• Ons team
  • Ons team
  • Ons team
even voorstellen

Meet the team!

Natuurlijk wil je graag weten met wie je bij TvdW te maken krijgt. Daarom stellen we op deze pagina graag ons TvdW Team aan je voor!

Iedere medewerker heeft bij ons zijn of haar eigen talent en specialisme. Zo zijn er bijvoorbeeld accountmanagers, financial controllers, interim-administrateurs of gastvrouwen aan de slag binnen ons team. Zo heeft elk teamlid de kans om zich met al zijn of haar talenten in te zetten voor onze klanten. Tegelijkertijd hanteren we wél allemaal allemaal dezelfde werkwijze die zo typerend is voor TvdW: we zijn oprecht betrokken bij onze klanten, werken graag informeel en met korte lijnen en zijn trots op hoe we met elkaar én met onze klanten omgaan. Persoonlijke interesse, veel vakkennis en voor iedereen een oplossing op maat is bij ons TvdW Team geen uitzondering, maar de regel.

Hieronder laten we je zien wie wij zijn, wat wij doen en hoe je ons TvdW Team kunt bereiken. Ook stellen wij graag ons social media team aan je voor.

 

Zit je met een vraag op administratief, fiscaal of financieel gebied? Of wil je meer informatie over ons kantoor of onze diensten? Zelf deze gerust, want: “deze TvdW’ers denken graag met je mee!”.

Twan van de Wiel
Management / Advies / Kwaliteit / Innovatie / Academy
meer info & contact
Twan van de Wiel Management / Advies / Kwaliteit / Innovatie / Academy

Mijn naam is Twan, ik ben geboren in 1966 en woon in het groene Landgoed Driessen in Waalwijk. Op 1 juni 2004 heb ik de avontuurlijke stap gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen met de administratieve begeleiding bij klanten. Destijds een bewuste keuze om meer samen en met klanten te werken en meer mee te denken in innovatieve processen.

In november 2017 heb ik een ernstig fietsongeval gehad, waardoor ik deels op kantoor en deels vanuit thuis werk. Bij TvdW houd ik me samen met Marcel bezig met het dagelijkse management en verder met de kwaliteit, innovatie, het coachen en opleiden van medewerkers en met advieswerkzaamheden voor en contacten met onze klanten.

Naast dit werk ben ik druk bezig met mijn herstel  en het revalidatieproces en heb ik een nieuwe sportieve hobby: handbiken.

Email:   twan@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Marcel Hoefnagel
Management / Accountmanager / Senior financieel controller / Sales
meer info & contact
Marcel Hoefnagel Management / Accountmanager / Senior financieel controller / Sales

Mijn naam is Marcel. Ik ben in 1985 geboren in Waalwijk. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Tilburg.  Ik ben al geruime tijd werkzaam  binnen TvdW. Het is mooi om te werken in een klein team, waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten heeft.

Bij TvdW ben ik verantwoordelijk ben voor een groot deel van de klantenportefeuille.  Voor deze klanten ben ik het aanspreekpunt voor een diversiteit aan vragen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom het uitwerken van jaarrekeningen, de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting  van al onze klanten. Tot slot ben ik met Twan verantwoordelijk voor het management binnen TvdW, waarbij ik me grotendeels bezig houdt met de planning, kwaliteit, innovatie en de salestrajecten.

In mijn vrije tijd hou ik van sporten en als ontspanning kijk ik graag een serie!

Email:   marcel@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Bas Willemse
Accountmanager / Senior financieel controller / Support / Data-analyse
meer info & contact
Bas Willemse Accountmanager / Senior financieel controller / Support / Data-analyse

Mijn naam is Bas, Ik ben in 1988 geboren en ik woon in Dongen. In 2008 ben ik meteen na mijn opleiding begonnen bij TvdW. Ik werk nu +/- 36 uur per week.

Bij TvdW ben ik vooral bezig met de controles van de administraties , klantcontacten en het op afstand helpen van klanten wanneer ze vastlopen met hun administratie. Daarnaast houd ik me bezig met optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen het kantoor en ben ik druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe slimme oplossingen zoals Power Bi.

In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn twee kinderen en vriendin Laura en probeer ik ook regelmatig te sporten en te zorgen dat ik up to date ben met het tech-nieuws in de wereld.

Email:   bas@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Evie Smits
Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse
meer info & contact
Evie Smits Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse

Mijn naam is Evie, ik ben in 1989 geboren en woon in Kaatsheuvel met mijn vriend en ons zoontje. In 2016 ben ik begonnen bij TvdW en vervul ik de functie van gastvrouw / secretaresse.

Bij TvdW ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten, houd ik me bezig met praktische zaken, ondersteun ik het team en beman ik het secretariaat.

In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met vrienden en familie. Ik sport twee keer per week en kijk graag een leuke serie.

Email:   evie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Connie Vroegrijk
Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse / Debiteurenbeheer
meer info & contact
Connie Vroegrijk Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse / Debiteurenbeheer

Mijn naam is Connie, ik ben in 1972 geboren en woonachtig te Sprang-Capelle. Ben getrouwd met Cees en wij hebben 1 zoon. Sinds 10 februari 2020 ben ik werkzaam bij TvdW als secretaresse en gastvrouw. Naast dit werk doe ik nog aan vrijwilligerswerk.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met mijn gezin in de sportschool te vinden. Verder word ik blij van vrienden om me heen en het buiten zijn in de natuur.

Email:   connie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Bob Klooster
Medewerker Accountancy & Fiscaliteit
meer info & contact
Bob Klooster Medewerker Accountancy & Fiscaliteit

Mijn naam is Bob, ik ben geboren in 1989 en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Per 1 december 2021 ben ik bij TvdW in dienst gekomen als medewerker Accountancy & Fiscaal.

Nadat ik mijn bachelor Fiscale Economie had behaald heb ik een aantal jaren gewerkt in de logistiek, maar voelde dat ik graag een switch wilde maken naar een baan in de financiële en boekhoudkundige sector. Door een oproep te plaatsen op Linkedln ben ik bij TvdW terechtgekomen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden op vakantie te gaan. Verder ben ik een echte voetballiefhebber, zowel om zelf te spelen bij OJC Rosmalen, maar ook als toeschouwer op de tribune te zitten.

Email:   bob@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Jarno van den Berg
Medewerker Administratie
meer info & contact
Jarno van den Berg Medewerker Administratie

Mijn naam is Jarno, ik ben geboren in 2001 en woonachtig te Vlijmen. Per 1 april 2022 ben ik bij TvdW werkzaam als administratief medewerker.  Voorheen heb ik de opleiding junior assistent accountant aan het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch afgerond.

In mijn vrije tijd game ik graag online met vrienden. Verder hou ik van fietsen en ben een echte hondenliefhebber.

Email:   jarno@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Bas van der Linden
Medewerker Finance & Control
meer info & contact
Bas van der Linden Medewerker Finance & Control

Mijn naam is Bas, ik ben geboren in 2001 en woonachtig te Drunen. Sinds 1 september 2022 ben ik als parttimer werkzaam bij TvdW als Medewerker Finance & Control.

Na mijn studie Finance & Control behaald te hebben aan de Avans Hogeschool, volg ik momenteel een studie aan de Tilburg University.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap en kijk ik graag naar de Formule 1. Verder vind ik het leuk om lekkere gerechten te koken en maak ik graag samen met mijn vriendin mooie reizen.

Email:   bas.li@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Tim van Hemert
Medewerker Marketing en Communicatie
meer info & contact
Tim van Hemert Medewerker Marketing en Communicatie

Mijn naam is Tim, ik ben in 2001 geboren en woon nu in Elshout. Sinds 24 maart 2023 ben ik als parttimer bij TvdW aan de slag als Medewerker Marketing en Communicatie.

Naast mijn baan bij TvdW volg ik momenteel de Master Communication- and Information Sciences aan Tilburg University; een druk maar interessant programma! In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn eigen paard of in een pretpark te vinden.

Email:   tim@twanvandewiel.nl
Tel:   0416-337793
venster sluiten
Barry Brocken
Accountmanager / Financieel Controller
meer info & contact
Barry Brocken Accountmanager / Financieel Controller

Mijn naam is Barry, ik ben in 1988 geboren in Tilburg en woon nu in Waalwijk met mijn vriendin en dochter. In juni 2023 ben ik bij TvdW gestart als accountmanager / financieel controller.

Het grootste deel van mijn vrije tijd vul ik in met mijn gezin, we zijn bijvoorbeeld regelmatig in de Efteling te vinden en gaan vaak naar een zwembad of speeltuin. Daarnaast maak ik er een hobby van om met vrienden uit eten te gaan en speel ik graag zo nu en dan een game.

Email:   barry@twanvandewiel.nl
Tel:   0416-337793
venster sluiten
Lynn van den Heuvel
Klantcontact / Administratie / Communicatie
meer info & contact
Lynn van den Heuvel Klantcontact / Administratie / Communicatie

Mijn naam is Lynn van den Heuvel en ik ben geboren in Waalwijk, op 11 augustus 1996. Ik heb lang in Tilburg gewoond, maar woon ik nu sinds 3 jaar samen met mijn partner en onze twee dochters in het mooie Loon op Zand. Sinds juni 2024 hou ik me bij TvdW bezig met veel verschillende zaken, waaronder administratieve taken en marketing.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, ga ik naar de sportschool en maak ik leuke herinneringen met mijn gezin door dagjes weg te gaan en familie te bezoeken.

Email:   lynn@twanvandewiel.nl
Tel:   0416-337793
venster sluiten
Wilma Vos
Tekstschrijfster
meer info & contact
Wilma Vos Tekstschrijfster

Mijn naam is Wilma Vos, eigenaar van Backspace Tekstredactie. Met mijn bedrijf corrigeer, redigeer en (her)schrijf ik teskten voor particulieren en bedrijven. Eem van die bedrijven - en een van mijn leukste opdrachtgevers! - is TvdW, voor wie ik al een tijdje teksten voor de website (her)schrijf, interviews met klanten uitwerk en social media-berichten op papier zet.

Email:   info@backspacetekst.nl
Tel:   06-49799095
venster sluiten
Teun Bloem en Demi van Lankveld
Social media
meer info & contact
Teun Bloem en Demi van Lankveld Social media

Onze social media-kanalen worden wekelijks van leuke, nieuwe content voorzien dankzij Next-Social! Teun Bloem en Demi van Lankveld, twee jonge communicatieprofessionals, runnen dit social mediabedrijf met veel plezier. Naast het beheren van de social media voor meerdere bedrijven, zijn ze zelf ook dagelijks actief op social media. Op TikTok hebben ze allebei een groot bereik opgebouwd.

Email:   demi@next-social.nl
Tel:   06 83 71 92 05
venster sluiten
Blog
Maak kennis met Barry Brocken

30-06-2023 Het TvdW-team groeit en groeit. Sinds deze maand is Barry Brocken bij ons aan de slag als accountmanager en financieel controller. We zijn verheugd hem aan je voor te stellen!   Barry, wat leuk dat je sinds deze maand aan de slag bent bij TvdW! Kun je jezelf eens kort voorstellen? Mijn naam is<lees meer>
Maak kennis met Tim van Hemert

01-05-2023 Het TvdW-team is weer een stukje groter geworden! Tim gaat bij TvdW aan de slag met de marketing en communicatie. We stellen hem graag aan je voor!   Tim, kun je ons eens een korte introductie over jezelf geven? Zeker! Mijn naam is Tim van Hemert, ik ben geboren op 6 maart 2001 en<lees meer>
Maak kennis met Bas van der Linden

We willen graag iemand aan je voorstellen! Want ook al is Bas momenteel nog maar parttime lid van ons team, vanaf januari 2023 zul je hem ongetwijfeld vaker tegenkomen. Tijd voor een introductie! Naast de Bas die al jaren deel van ons team uitmaakt, hebben we nu dus een ‘tweede Bas’ op kantoor. Bas, wil<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×