• Het team
  • Het team
  • Het team
even voorstellen
Betrokken en persoonlijk
gedreven en vakkundig

Meet the team!

Natuurlijk wilt u graag weten met wie u bij TvdW te maken krijgt. Daarom stellen we ons team hier graag aan u voor.

Iedere medewerker heeft zijn eigen talent en specialisme, maar allemaal hanteren we dezelfde werkwijze die zo typerend is voor TvdW: we zijn oprecht betrokken bij onze klanten, werken graag informeel en met korte lijnen en zijn trots op hoe we met elkaar én met onze klanten omgaan. Persoonlijke interesse, veel vakkennis en voor iedereen een oplossing op maat.

Hieronder ziet u wie wij zijn, wat wij doen en hoe u ons kunt bereiken. Stel gerust een administratieve of fiscale vraag, want: “deze TvdW ‘ers denken met je mee!”.

Twan van de Wiel
Management / Advies / Kwaliteit / Innovatie / Academy
meer info & contact
Twan van de Wiel Management / Advies / Kwaliteit / Innovatie / Academy

Mijn naam is Twan, ik ben geboren in 1966 en woon in het groene Landgoed Driessen in Waalwijk. Op 1 juni 2004, nu alweer bijna 16 jaar geleden, heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen met de administratieve begeleiding bij klanten. Destijds een bewuste keuze om meer samen en met klanten te werken en meer mee te denken in innovatieve processen. In november 2017 heb ik een ernstig fietsongeval gehad, waardoor ik deels op kantoor en deels vanuit thuis werk. Bij TvdW houd ik me samen met Marcel bezig met het dagelijkse management en verder met de kwaliteit, innovatie, het coachen en opleiden van medewerkers en met advieswerkzaamheden voor en contacten met onze klanten.

Naast dit werk ben ik druk bezig met mijn herstel  en het revalidatieproces en heb ik een nieuwe sportieve hobby: handbiken.

Email:   twan@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Marcel Hoefnagel
Management / Accountmanager / Senior financieel controller / Sales
meer info & contact
Marcel Hoefnagel Management / Accountmanager / Senior financieel controller / Sales

Mijn naam is Marcel. Ik ben in 1985 geboren in Waalwijk. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin en zoontje in Tilburg.  Ik ben al geruime tijd werkzaam  binnen TvdW. Het is mooi om te werken in een klein team, waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten heeft.

Bij TvdW ben ik verantwoordelijk ben voor een groot deel van de klantenportefeuille.  Voor deze klanten ben ik het aanspreekpunt voor een diversiteit aan vragen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom het uitwerken van jaarrekeningen, de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting  van al onze klanten. Tot slot ben ik met Twan verantwoordelijk voor het management binnen TvdW, waarbij ik me grotendeels bezig houdt met de planning, kwaliteit, innovatie en de salestrajecten.

In mijn vrije tijd hou ik van sporten en als ontspanning kijk ik graag een serie!

Email:   marcel@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Bas Willemse
Accountmanager / Senior financieel controller / Support / Data-analyse
meer info & contact
Bas Willemse Accountmanager / Senior financieel controller / Support / Data-analyse

Mijn naam is Bas, Ik ben in 1988 geboren en ik woon in Dongen. In 2008 ben ik meteen na mijn opleiding begonnen bij Twan van de Wiel. Ik werk nu +/- 36 uur per week.

Bij TvdW ben ik vooral bezig met de controles van de administraties,  het op afstand helpen van klanten wanneer ze vastlopen met hun administratie. Daarnaast houd ik me bezig met optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen het kantoor en ben ik druk bezig met het ontwikkelen van Power BI oplossingen.

In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn vriendin Laura en twee kinderen!

Email:   bas@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Erica Hillenaar
Controller / Interim-administrateur / Loonadministrateur
meer info & contact
Erica Hillenaar Controller / Interim-administrateur / Loonadministrateur

Mijn naam is Erica. Ik ben 1971 geboren en woon in ’s-Hertogenbosch. Ik ben bijna twee jaar werkzaam bij TvdW als controller-interim administrateur-loonadministrateur. Ik hou van puzzelen, lezen en fietsen en ik kijk graag series.

Email:   erica@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Anouk van der Werf
Medewerker Finance en Control / Accountancy / Kwaliteit / Academy
meer info & contact
Anouk van der Werf Medewerker Finance en Control / Accountancy / Kwaliteit / Academy
Mijn naam is Anouk, ik ben in 1995 geboren en woon met mijn vriend in Drunen! In juli 2019 heb ik de opleiding Finance & Control afgerond op Fontys Hogeschool Financieel Management. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij TvdW als medewerker Finance & Control / Accountancy & Fiscaal. Verder kijk ik graag films of series en ga ik leuke dingen doen met mijn vriend en/of vrienden. Mijn grootste hobby is fotografie. Ik ben dan ook vaak binnen- en buitenshuis te vinden met mijn fotocamera.
Email:   anouk@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Evie Smits
Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse
meer info & contact
Evie Smits Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse

Mijn naam is Evie, ik ben in 1989 geboren en woon in Kaatsheuvel. In 2016 ben ik begonnen bij TvdW en vervul ik de functie van gastvrouw / secretaresse. Maandag tot en met donderdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur ben ik te vinden op kantoor. Bij TvdW ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten, houd ik me bezig met praktische zaken, ondersteun ik het team en beman ik het secretariaat. Naast het werken doe ik graag mee met de bootcamp wat drie keer in de week plaatsvindt en doe ik gezellige dingen met vrienden/vriendinnen.

Email:   evie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Connie Vroegrijk
Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse
meer info & contact
Connie Vroegrijk Gastvrouw / Telefoniste / Secretaresse

Mijn naam is Connie, ik ben in 1973 geboren en woonachtig te Sprang-Capelle. Ben getrouwd met Cees en wij hebben 1 zoon. Sinds 10 februari 2020 ben ik werkzaam bij TvdW als secretaresse en gastvrouw. Naast dit werk doe ik nog aan vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met mijn gezin in de sportschool te vinden. Verder word ik blij van vrienden om me heen en het buiten zijn in de natuur.

Email:   connie@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Bob Klooster
Medewerker Accountancy & Fiscaliteit
meer info & contact
Bob Klooster Medewerker Accountancy & Fiscaliteit

Mijn naam is Bob, ik ben geboren in 1989 en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Per 1 december 2021 ben ik bij TvdW in dienst gekomen als medewerker Accountancy & Fiscaal. Nadat ik mijn bachelor Fiscale Economie had behaald heb ik een aantal jaren gewerkt in de logistiek, maar voelde dat ik graag een switch wilde maken naar een baan in de financiële en boekhoudkundige sector. Door een oproep te plaatsen op Linkedln ben ik bij TvdW terechtgekomen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden op vakantie te gaan. Verder ben ik een echte voetballiefhebber, zowel om zelf te spelen bij OJC Rosmalen, maar ook als toeschouwer op de tribune te zitten.

Email:   bob@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Jarno van den Berg
Medewerker Administratie
meer info & contact
Jarno van den Berg Medewerker Administratie

Mijn naam is Jarno, ik ben geboren in 2001 en woonachtig te Vlijmen. Per 1 april 2022 ben ik bij TvdW werkzaam als administratief medewerker.  Voorheen heb ik de opleiding junior assistent accountant aan het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch afgerond.  In mijn vrije tijd game ik graag online met vrienden. Verder hou ik van fietsen en ben een echte hondenliefhebber.

Email:   jarno@twanvandewiel.nl
Tel:   0416 33 77 93
venster sluiten
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord