• Werken bij TvdW
  • Werken bij TvdW
  • Werken bij TvdW
voor MKB en ZZP

Bedrijfsprofiel

TvdW is een administratie-en advieskantoor dat inmiddels ruim 19 jaar bestaat. In die 19 jaar zijn we uitgegroeid tot een professioneel full service kantoor met 6 fulltime en 5 parttime medewerkers. Wij werken met een jong en dynamisch team van vakmensen dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in klanten. Herken jij je in onze kernwaardes en wil jij dit team versterken? Bekijk dan snel deze TvdW vacatures!

Onze organisatie wordt getypeerd door oprechte persoonlijkheid en betrokkenheid bij onze klanten. We worden door veel van onze klanten niet alleen als dienstverlener gezien, maar veel meer als partner van hun bedrijf. We werken niet vóór de klant, maar mét de klant. Korte lijnen, heldere communicatie en een vertrouwensband creëren met onze relaties; dat is wat TvdW uniek maakt.

We zijn een ambitieuze organisatie die de afgelopen jaren sterk gegroeid is, zowel in aantal medewerkers als het aantal klanten. We zetten deze groei graag verder door! Daarom zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die het een uitdaging vinden om met ons mee te groeien. Op deze pagina vind je de huidige TvdW vacatures voor ons administratiekantoor. Hieronder lees je meer over de vacature(s) naar keuze.

 


 

Bekijk onze openstaande vacature(s) op Join

Wat zeggen je nieuwe collega's over werken bij TvdW?

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om voor TvdW te werken dan je toekomstige collega's? Daarom lees je hieronder wat een aantal van je nieuwe collega's over hun werkzaamheden bij TvdW te zeggen hebben. Ben je benieuwd naar meer achtergrondinformatie over ons kantoor? Bekijk dan eens de artikelen op onze Geschiedenis van TvdW of Meet the Team-pagina's!

 

"Op persoonlijk vlak match ik echt met TvdW: de persoonlijke aandacht voor individuele leden van het team én klanten sprak me erg aan. Daarnaast vind ik variatie in mijn werk het leukst: de grote veelzijdigheid aan werkzaamheden en klanten vind ik erg fijn."

"Het TvdW-team is klein, compact en vooral ook gezellig. We zijn niet alleen open naar elkaar toe, maar ook naar nieuwe ideeën en vragen. Zo werk je niet alleen zelfstandig, maar vaak ook samen als team zijnde. Het onderling contact is altijd snel: we lopen zo naar elkaar toe, zodat vragen altijd snel en kundig worden beantwoord!"

"De sfeer is informeel en er is oprechte interesse in elkaar en in onze klanten. Ons team is gedreven, behulpzaam, klantvriendelijk. We zijn eerlijk naar elkaar toe en hebben het bovendien heel gezellig onderling. En, wat ik erg belangrijk vind, iedereen kan en mag bij ons zichzelf zijn!"

 


Lees onze vacatures op Join

Je vindt onze vacatures terug op het platform van Join. Hierboven zie je welke vacature(s) we op dit moment open hebben staan. Je leest op Join meer informatie over de functie, wat wij van jou verwachten en, niet onbelangrijk, wat wij jou als TvdW bieden. Zo vind je alles over onze vacatures terug op één handig platform.

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan stuur je via Join eenvoudig je sollicitatie naar ons door, inclusief de mogelijkheid om je cv en motivatiebrief toe te voegen! We streven erna je zo snel mogelijk van een reactie op je sollicitatie te voorzien. Klik hieronder op de TvdW vacature naar jouw keuze en hopelijk spreken we elkaar snel op ons kantoor in Waalwijk!

 

Staan er op dit moment geen passende TvdW vacatures voor jou bij? Je mag ons ook altijd een open sollicitatie sturen via Join of via info@twanvandewiel.nl. Vergeet hierbij niet alvast je cv en eventuele motivatiebrief als bijlage mee te sturen. Wie weet denk jij binnenkort ook met ons én onze klanten mee!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×