• Werken bij TvdW
  • Werken bij TvdW
  • Werken bij TvdW
voor MKB en ZZP

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een administratie-en advieskantoor dat inmiddels ruim 18 jaar bestaat en is uitgegroeid naar een professioneel full service kantoor met 6 fulltime en 4 parttime medewerkers. Wij werken met een jong en dynamisch team van vakmensen dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in klanten. Wil jij dit team versterken? Bekijk dan snel deze TvdW vacatures!

Onze organisatie wordt getypeerd door oprechte persoonlijkheid en betrokkenheid bij onze klanten. We worden door veel van onze klanten niet alleen als dienstverlener gezien, maar veel meer als partner van hun bedrijf. We werken niet vóór de klant, maar mét de klant. Korte lijnen, heldere communicatie en een vertrouwensband creëren met onze relaties; dat is wat TvdW uniek maakt.

We zijn een ambitieuze organisatie die de afgelopen jaren sterk gegroeid is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die het een uitdaging vinden om met ons mee te groeien. Op deze pagina vind je de huidige TvdW vacatures voor ons administratiekantoor.

 


 

Wat zeggen je nieuwe collega’s over werken bij TvdW?

“Op persoonlijk vlak match ik met TvdW: de persoonlijke aandacht voor individuele leden van het team én klanten sprak me erg aan. Daarnaast vind ik variatie in mijn werk het leukst: de grote veelzijdigheid aan werkzaamheden en klanten vind ik erg fijn.”

“Het TvdW-team is klein, compact en vooral ook gezellig. We zijn niet alleen open naar elkaar toe, maar ook naar nieuwe ideeën en vragen. Het onderling contact is altijd snel: vragen worden altijd snel en kundig beantwoord!”

“De sfeer is informeel en er is oprechte interesse in elkaar en in onze klanten. Ons team is gedreven, behulpzaam, klantvriendelijk. We zijn eerlijk naar elkaar toe en hebben het bovendien heel gezellig onderling. En, wat ik erg belangrijk vind, iedereen kan en mag bij ons zichzelf zijn!”

Vacature 2023.02 / Bijbaan Assistent-Accountant / Bedrijfseconoom (HBO/universiteit)

Bijbaan

Studeer je accountancy of bedrijfseconomie en ben je op zoek naar de ideale en leerzame bijbaan naast je studie? Vindt dan die ideale bijbaan op ons administratie- en advieskantoor. We hebben ruime ervaring met het bieden van een bijbaan die echt verder helpt in de studie en je verdere carrière. De werkzaamheden zijn breed en uitdagend. Wij weten en respecteren dat jouw studie altijd op de eerste plaats staat.

Functie-eisen en persoonlijke eigenschappen

  1. Jij bent bezig met een HBO of WO studie in een financiële richting (Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy)
  2. Jij bent communicatief sterk in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels
  3. Jij beschikt over een sterk analytisch vermogen
  4. Jij bent een echte teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig werken

Soort dienstverband

8 tot 16 uur per week.

Zoek je een bijbaan die goed aansluit bij je accountancy studie en wil je alvast de nodige praktijkervaring opdoen? Twijfel dan niet en stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar info@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

 


 

Staan er geen passende TvdW vacatures bij? Dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar info@twanvandewiel.nl. Wie weet denk jij binnenkort ook met ons én onze klanten mee!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord