• Starters
  • Starters
  • Starters
Een goed begin
is het halve werk

De juiste basis voor een goede start
Een startende ondernemer zit vaak vol ideeën, maar ook vol vragen en onduidelijkheden. Onze medewerkers hebben al veel starters met succes begeleid bij de start van hun bedrijf en helpen ook u graag deze stap te zetten. Door een duidelijk ondernemingsplan op te stellen en al uw financiële, fiscale en administratieve zaken van het begin direct goed te regelen, voorkomt u problemen in de toekomst.

De TvdW Starterskit
Van plan om een eigen bedrijf te starten, maar nog niet op de hoogte van wat hier allemaal bij komt kijken? De TvdW Administratieve Starterskit biedt volop informatie voor het opzetten van een ondernemingsplan en de start van uw onderneming.

Bekijk hier wat 2 startende ondernemers over hun bedrijf en de samenwerking met ons kantoor te vertellen hebben:

  

Startershulp bij TvdW samengevat:

  1. Opstellen van een ondernemingsplan
  2. Inzicht in de administratieve en fiscale regels en werkzaamheden
  3. Het regelen van alle noodzakelijke formulieren voor de oprichting van uw onderneming
  4. Begeleiding van kredietaanvragen
  5. Het leveren en implementeren van een of meerdere softwarepakketten

De medewerkers van TvdW helpen u graag op weg. U bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek, want TvdW denkt met je mee!

Blog
Een goed begin is het halve werk!

Bij Administratie- en Advieskantoor TvdW krijgen we regelmatig startende ondernemers over de vloer. Of mensen die de stap naar het zelfstandig ondernemerschap nog niet hebben gemaakt, maar wel plannen in die richting hebben. Vaak lopen zij met dezelfde vragen rond: vragen over de risico’s die je loopt als ondernemer. Over het bijhouden van een goede<lees meer>
Je voeding, je lifestyle én je administratie in balans!

Als betrokken administratiekantoor blijven wij onze klanten natuurlijk volgen en zijn wij benieuwd hoe het met hen gaat. Zo hebben we eens geïnformeerd hoe het momenteel is met Nina Brands van Brands Balance. Lees in deze blog hoe het met haar praktijk gaat en welke ontwikkelingen zij als voedingscoach heeft doorgemaakt. “Het wordt gelukkig steeds<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord