• Je voeding, je lifestyle én je administratie in balans!
  • Je voeding, je lifestyle én je administratie in balans!
  • Je voeding, je lifestyle én je administratie in balans!
Behind the scenes
bij onze starters

Als betrokken administratiekantoor blijven wij onze klanten natuurlijk volgen en zijn wij benieuwd hoe het met hen gaat. Zo hebben we eens geïnformeerd hoe het momenteel is met Nina Brands van Brands Balance. Lees in deze blog hoe het met haar praktijk gaat en welke ontwikkelingen zij als voedingscoach heeft doorgemaakt.

“Het wordt gelukkig steeds drukker”, vertelt Nina enthousiast, “en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. De geplande samenwerking met de sportschool staat nog in de kinderschoenen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit zal gaan groeien. We vullen elkaar goed aan en hebben allerlei leuke plannen voor de toekomst, die we samen stap voor stap vorm zullen geven. Het diploma Trainer Hormoonfactor heeft veel diepgang voor mijn praktijk opgeleverd en voor een mooie klantenkring gezorgd.”

Brands Balance

Nina Brands van Brands Balance

Nina vertelt over de studie medische en psychosociale basiskennis die ze in november van dit jaar heeft afgerond. Daarna zal ze, in 2018, als orthomoleculair therapeut van start gaan. Ook werkt ze momenteel als gastdocent in het Centrum Hart in Hart in Waalwijk, waar ze meewerkt aan de opleiding Energetisch Nieuwetijds van Riki van der Gouw-de Haan. “Een andere mooie ontwikkeling”, zo vult Nina aan, ”is mijn nieuwe, professionele website, waar ik heel trots op ben en waarop Administratie- en Advieskantoor TvdW natuurlijk ook wordt vermeld! Kijk maar eens op https://brandsbalance.nl/links.”

Een ander leuk weetje is dat Nina sinds kort officieel business partner is van Eqology. “Dit zijn een van de meest hoogwaardige voedingssupplementen die er zijn en dan met name de Omega 3 meest zuivere visolie. Beter als deze bestaat er eigenlijk niet en ik mag het dus nu ook officieel distribueren en verkopen in mijn praktijk.”

We vragen Nina uiteraard ook hoe het haar op administratief gebied is vergaan. Waar loopt ze nog tegenaan? Waar zouden wij haar nog extra bij kunnen helpen? Nina antwoordt: “Eigenlijk ben ik al geweldig door jullie geholpen. Ik vond het lastig om te bepalen of ik genoeg omzet draai, voor nu en voor de toekomst. Maar dankzij jullie heb ik inzicht gekregen in wat ik nodig heb om er een bepaald salaris uit te halen. Ook was ik heel blij met de adviezen van Bas voor mijn belastingaangifte. Ik weet nu bijvoorbeeld wat wel en niet aftrekbaar is.”

Wat hoop je in de toekomst te bereiken met Brands Balance, Nina? “Als ik helemaal klaar ben met mijn studie hoop ik volledig van mijn praktijk te kunnen leven en mijn huidige baan in loondienst te kunnen opzeggen. Dat vind ik nog een moeilijke stap om te nemen. Maar gelukkig heb ik jullie hulp en adviezen om daarin de juiste beslissing te nemen.”

En tot slot hebben we Nina gevraagd welk advies zij voor ons als administratiekantoor heeft. Het mooie was dat haar antwoord perfect aansloot op de plannen die wij inmiddels hadden, namelijk de ontwikkeling van de TvdW Starterskit. Nina gaf aan dat veel startende ondernemers baat zouden hebben bij een soort business coach. Iemand die je stap voor stap begeleidt bij de start van je bedrijf. Iemand die je de kneepjes van het administratieve vak bijbrengt en die ervoor zorgt dat je je doelstelling duidelijk voor ogen hebt. “Dat heeft mij in ieder geval heel erg geholpen bij míjn start”, legt Nina uit. “In plaats van maar een beetje rond te fladderen als startende ondernemer kreeg ik zo veel meer inzicht in het hoe en waarom. Fijn dat jullie hier met de TvdW Starterskit op inspringen!”

Brands Balance, een mooi voorbeeld van een gedreven ondernemer voor wie TvdW met veel plezier een vraagbaak en adviseur is. Spreekt dit verhaal je aan en kunnen we dit ook voor jou betekenen? Bel of mail even, dan spreken we snel wat af!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×