• Contact & Support
 • Contact & Support
 • Contact & Support
vragen of verzoeken

Neem gerust contact met ons op:

De medewerkers van TvdW staan graag voor u klaar. Of u nu al klant bij ons bent en een administratieve of fiscale vraag heeft, of een afspraak voor een eerste vrijblijvende kennismaking met ons kantoor wilt maken, u bent altijd van harte welkom.

Bel of mail ons even, dan plannen we een afspraak of kijken we samen op welke manier we u van dienst kunnen zijn. En uiteraard staat de koffie klaar!

Lees alstublieft vóór het maken van een afspraak op onze homepagina hoe wij omgaan met COVID-19

Bel ons op 0416-337793 of stuur een mail naar info@twanvandewiel.nl.

Vindt u het fijner om een bericht te sturen, dan kunt u ook gebruik maken van onze WhatsApp dienst. Klik op de afbeelding om een bericht te sturen.

Parkeergelegenheid:

gratis parkeren achter het pand van Twan van de Wiel

Indien u een bezoek brengt aan ons kantoor, kunt u gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid achter ons kantoor. Deze parkeergelegenheid bereikt u als volgt:

U rijdt vanuit de Margrietstraat de zijstraat naast ons kantoor, Het Emmahof, in. Vervolgens slaat u na ongeveer 50 meter linksaf, door de parkeerpoort. Op dit plein kunt u uw auto gratis parkeren in de aangegeven vakken.

Naast deze gratis parkeergelegenheid is het ook mogelijk om voor de deur (betaald) te parkeren. Dit kost 10 cent voor het eerste uur, en vervolgens 10 cent per vier minuten. daarnaast is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Deze website is gemaakt door

                         

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Gericht aan

  Onderwerp

  Uw bericht

  Support via TeamViewer: gemakkelijk en efficiënt

  Bij sommige problemen is het handig als een van onze medewerkers op uw computer meekijkt. Hiervoor gebruiken we het programma TeamViewer, een programma waarmee er op afstand op een andere computer meegekeken kan worden. Natuurlijk gebeurt dit alleen met uw toestemming.

  TeamViewer werkt via een beveiligde verbinding.

  Om gebruik te kunnen maken van de TeamViewer Remote Control klikt u hieronder op de TeamViewer-link.

  Er verschijnt dan een melding waarbij u de keuze krijgt om het bestand op te slaan (Save) of uit te voeren (Run). Kies voor uitvoeren (Run).

  Na enkele seconden krijgt u opnieuw de vraag of u het programma wilt uitvoeren. Klik opnieuw op 'Run'. Vervolgens opent het programma zich.

  Geef vervolgens het ID-nummer en het wachtwoord door. De verbinding wordt dan tot stand gebracht. Een van onze medewerkers kan nu meekijken op uw beeldscherm en uw computer bedienen.

  Download TeamViewer Full version Download TeamViewer
  Cookies
  Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
  Akkoord