• TvdW Online
  • TvdW Online
  • TvdW Online
online administratie

TvdW Online: administratie op maat

Overweeg je een online boekhoudpakket, omdat je zelf deels of juist geheel je administratie wilt gaan uitvoeren? Het kan best lastig zijn om een boekhoudpakket te vinden dat goed bij je past. Daarom adviseren we je met TvdW Online graag bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van online administratie!

Uiteraard gaan we bij TvdW Online uit van jouw specifieke situatie en behoeften. Efficiency en kostenbeheersing staan hierbij centraal, zodat het (deels) bijhouden van je eigen administratie een fluitje van een cent wordt.

 

Support

Met onze eigen TvdW Online helpdesk zijn we gespecialiseerd in gebruikersvragen van King Software. Daarnaast bieden we ook ondersteuning voor meerdere andere aanbieders, zoals Exact Online, Snelstart en Twinfield. Ben je op zoek naar een training of cursus voor een van deze online softwarepakketten? Ook die verzorgen we graag voor je! Tijdens zo’n training leren we je alle ins and outs van het programma en kun jij alles uit het boekhoudpakket halen.

Een van de programma's waarin TvdW Online gespecialiseerd is, is de software van King Software

En wil het allemaal even niet lukken? Dan kunnen wij op afstand met je meekijken, bijvoorbeeld als je vragen hebt bij het verwerken van jouw administratie. Heb je problemen bij het inloggen? Of vragen over King Finance? Bel even naar 0416 – 337793 of mail ons via info@twanvandewiel.nl. Samen komen we er zeker uit!

Gratis King Finance Spitsfactuur App

Een van de meest gebruikte modules in King Finance is de gratis Spitsfactuur. Daarmee maak je supersnel handige én professionele facturen, die je met een QR-code makkelijk kunt delen. Daarom lanceert King Finance de Spitsfactuur App! Met de Spitsfactuur kun je altijd snel en eenvoudig factureren. Dankzij de app kan dit nu altijd en overal!

Meer weten? Download dan hier de brochure of bekijk hieronder een interview dat King Software in 2017 had met Twan van de Wiel.

TvdW Online in combinatie met iMUIS Online samengevat:

  1. Directe hulp voor administratieve vragen
  2. Bankkoppeling
  3. Scan en Herken/UBL
  4. Gratis factureren
  5. Online dashboards
  6. Declaratie via uw telefoon
  7. Real-time informatie en appmogelijkheden

 

TvdW denkt ook Online met je mee!

 

Als ondernemer houd je van jouw vak. We snappen dat je niet te veel tijd wilt besteden aan het bijhouden van de administratie. Gratis facturen maken? Bankzaken op orde krijgen? Administratie digitaal bewaren? Dit houdt in: geen losse programma’s, maar alles real-time op één centrale plek. Je hebt dus altijd grip op je financiën door actuele cijfers! Met King Finance (IMUIS) hoeft dit ook niet meer tijd te kosten dan nodig!

 

King Finance LIVE App

Waar je ook naartoe gaat, je smartphone gaat met je mee. Hoe handig zou het zijn als je je business ook overal met je mee kunt nemen? Dat kan met de King Finance LIVE app! Met een app gekoppeld aan je boekhouding, kun je zelfs onderweg je zaken regelen. Check je financiën, documenten en facturen wanneer dat jou uitkomt, waar je ook bent.

De MUIS LIVE app is een onmisbaar hulpmiddel voor elke ondernemer die altijd actueel inzicht wil hebben in de financiën van zijn of haar onderneming!

Blog
IMUIS (King Finance) gebruikerstip – aanmanen van debiteuren

Via IMUIS (King Finance) is het mogelijk een werkproces op te zetten voor het aanmanen van klanten die nog niet betaald hebben. Hieronder beschrijven wij puntsgewijs de stappen die daarvoor genomen zouden kunnen worden. Aanmanen Verkenner Rapporten Financieel Debiteur Aanmaning ( 1 x klikken ) Icoontje naast printen boven in balk aanklikken Scherm: “Debiteur :<lees meer>
Rabobank koppeling per 1 juli 2022 KING Finance (MUIS Software)

Per 1 juli 2022 is de huidige Rabobank koppeling met de administratie in IMUIS gestopt. U moet elke gekoppelde bankrekening opnieuw moeten koppelen om de nieuwe ‘Rabobank Boekhoudkoppeling’ te kunnen gebruiken en uw bankafschriften te importeren. De ondersteuning met je oude boekhoudkoppeling met de Rabobank is gewijzigd naar 1 augustus 2022 (dit was 1 juli).<lees meer>
Gratis factureren met de Spitsfactuur App van MUIS Software

Onlangs heeft Muis Software de Spitsfactuur App gelanceerd. Met de App versie heeft u in een paar eenvoudige stappen een professionele factuur opgesteld en verstuurd in uw eigen huisstijl. Uw verstuurde factuur wordt ook als UBL-bestand verzonden. Hierdoor kan de ontvanger uw factuur heel gemakkelijk inlezen in de boekhouding. Tevens voldoet uw factuur altijd aan<lees meer>
Uw bedrijf in de cloud? Wees alert!

Tegenwoordig is iedereen in de cloud. Een mooi voorbeeld van de cloud is Office 365. Overal toegang tot uw bestanden, op meerdere  computers en ook op uw mobiel. Ook zakelijk kan de cloud aantrekkelijk zijn. In deze blog bespreken we enkele aandachtspunten bij de invoering van de cloud in uw bedrijf.   Zakelijk kiezen steeds<lees meer>
Je bank niet meer handmatig inboeken en toch altijd een actuele boekhouding?

Online bankieren is bij veel mensen al de gewoonste zaak van de wereld. Even inloggen om na te gaan of je een betaling hebt ontvangen of om zelf een betaling te doen. Erg makkelijk! Maar online bankieren biedt ook veel voordelen die nog lang niet door alle ondernemers benut worden. Want met online een betaling<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van jouw financiële situatie. Een solide basis voor je onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons je erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord