• TvdW Interim
  • TvdW Interim
  • TvdW Interim
deskundig en discreet

Overzicht door tijdelijke ondersteuning

Ziekte, zwangerschapsverlof of een forse achterstand in uw administratie die u niet bijgewerkt krijgt? Of heeft u tijdelijk een paar extra administratieve handen nodig? Bent u niet groot genoeg om het intern op te lossen? Het zelf zoeken naar een tijdelijke medewerker geeft u nog geen zekerheid dat u tijdig de gewenste invulling vindt.

Een TvdW Interim medewerker helpt u graag met het scheppen van overzicht en zorgt voor de noodzakelijke continuïteit. Hij zorgt ervoor dat uw administratie zo optimaal mogelijk wordt verwerkt, waardoor u alles snel weer op orde heeft en een verdere achterstand wordt voorkomen.

Wij zorgen voor een flexibele schil binnen uw organisatie.

Meer dan alleen uw administratie

De TvdW Interim medewerker is inzetbaar als vakbekwame interim administrateur of parttime controller. Naast het bijhouden van de administratieve zaken kan hij ook zorgen voor alle overige formaliteiten, het tijdig aanleveren van de juiste tussentijdse cijfers en het onderhouden van het contact met de bank of andere instellingen.

De TvdW Interim medewerker is deskundig en discreet en denkt natuurlijk met u mee

De TvdW Interim medewerker werkt bij u op locatie of op afstand, afhankelijk wat uw wensen daarbij zijn. We zoeken samen naar een passende oplossing.

TvdW Interim samengevat:

  1. Bijspringen bij ziekte of (tijdelijke) vervanging
  2. Jarenlange ervaring met administraties bij diverse bedrijven
  3. Vaste maandelijkse kosten
  4. Gegarandeerde betrokkenheid
  5. Besparing op uw jaarlijkse kosten

Voor een paar extra helpende handen: TvdW komt naar je toe!

 

 

 

Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord