• MKB
  • MKB
  • MKB
direct inzicht
Bewust bezig
met uw bedrijf

Inzicht door een heldere administratie
Als MKB-er bent u vanzelfsprekend op zoek naar een adviseur die van aanpakken weet. En die hebben wij! Doordat we continu bij u betrokken zijn, zorgen we voor een beter en altijd actueel inzicht, waarbij u en uw onderneming zeker gebaat zullen zijn. En dat gegarandeerd binnen het budget dat u nu betaalt voor uw jaarrekening.

Gemak voor u
Tussentijdse cijfers van uw onderneming vormen een leidraad bij het nemen van beslissingen. Daarom is het belangrijk uw financiële situatie goed in kaart te hebben. Het is soms lastig om dit zelf continu inzichtelijk te houden, maar zinvol is het zeker. Vandaar dat wij u hier graag bij helpen! We houden een vinger aan de pols wanneer de rentabiliteit achterblijft en gaan op zoek naar mogelijke oorzaken. We denken met u mee en bieden u een advies-op-maat hoe u uw onderneming financieel gezond kunt houden of kunt krijgen.

Sturing en bewustwording
We begrijpen dat u, als ondernemer, zich vooral op uw omzet richt en daarbij minder oog heeft voor bijvoorbeeld de marges en indirecte kosten. Met onze vakkennis in de MKB-branche staan wij graag voor u klaar om u aan de hand van uw cijfers bewust te maken van uw financiële situatie en u de richting te wijzen naar betere resultaten.

Behoefte aan continue begeleiding
Uit ervaring weten we dat veel ondernemers behoefte hebben aan advisering op het gebied van cijfers en fiscale zaken. De meest efficiënte manier hiervoor is doorlopende (en uiteraard betaalbare!) begeleiding, met ruimte voor bewustwording en meer inzicht in uw financiële situatie. Op die manier kunnen we u, waar nodig, tussentijds bijsturen, in plaats van u pas achteraf cijfers te laten zien. Dit zorgt voor een solide basis op het juiste moment.

Optimalisatie software
Wat extra aandacht verdient in de huidige, digitale wereld is het efficiënt inrichten van de administratieve software die in uw bedrijf aanwezig is. Veel softwareprogramma’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld, zodat er een gestroomlijnd proces ontstaat. Nu blijkt nog regelmatig dat niet alle mogelijkheden uit de software worden gehaald, wat voor u extra (en onnodig!) werk oplevert. Door uw softwareproces te optimaliseren bespaart u kostbare tijd!

Bel of mail ons gerust voor meer - uiteraard vrijblijvende - informatie  TvdW denkt met je mee!

Blog
SLIM-regeling voor MKB-bedrijven

Vanaf volgend jaar maart kunnen MKB-bedrijven een subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up-to-date te houden. Ook grotere bedrijven uit de horeca, de landbouw en de recreatiesector hebben aanspraak op de SLIM-regeling. Wat is de SLIM-regeling? De SLIM-regeling staat voor de<lees meer>
Brexit Update: Wat zijn de mogelijke uitkomsten

Status Brexit Het Verenigd Koninkrijk (VK) liet op 29 maart 2017 officieel weten de Europese Unie (EU) te verlaten. In de blog: “Bent u al voorbereid op de Brexit?” hebben we je geïnformeerd over de belangrijkste punten die veranderen voor jou als ondernemer. Helaas is er nog veel onduidelijkheid of de Brexit doorgaat of juist<lees meer>
Informatiesheet AVG

Per 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordering Gegevensverwerking, oftewel de AVG, van start. Deze wetswijziging zorgt ervoor dat de privacyrechten worden versterkt. Dit zorgt ervoor dat organisaties, zoals wij, meer verantwoordelijkheden krijgen. Uiteraard doen wij er bij TvdW alles aan om deze maatregelen na te leven. In deze informatiesheet beschrijven we wat we hebben<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord