• TvdW Resultaatgericht
  • TvdW Resultaatgericht
  • TvdW Resultaatgericht
Uw partner voor
de veeleisende ondernemer

Tussentijdse sturing door bewustwording en inzicht
Voor iedere ondernemer is doorlopende (én betaalbare!) begeleiding, bewustwording en inzicht in de financiële situatie heel belangrijk. We willen u niet pas achteraf cijfers laten zien maar u ook tussentijds kunnen sturen en uw koers, waar nodig, laten aanpassen.

Continu in control
TvdW Resultaatgericht staat voor een proactieve manier van adviseren. We hebben periodiek contact met u en creëren een zo helder mogelijk financieel inzicht. Door de periodieke verwerking en controle van uw administratie bent u als ondernemer ten allen tijde in control. We laten u zien op welk gebied de meeste mogelijkheden voor verbetering liggen. Alles voor het optimale resultaat!

De specialiteiten van TvdW Resultaatgericht:

  1. Full-service voor de veeleisende ondernemer
  2. Op maat gemaakte (online) rapportages en managementinformatie
  3. Inrichting administratie, softwaremogelijkheden
  4. TvdW-analyse
  5. Realtime informatie en appmogelijkheden

Voor een eerlijke, onafhankelijke beoordeling van uw financiële gegevens zijn wij de juiste partner! TvdW denkt met je mee!

Blog
Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland

Enige tijd geleden is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TvdW Administratieve Begeleiding en Stichting BEN (Basketball Experience NL). We hebben inmiddels al veel werk voor de Stichting mogen en kunnen verrichten. Onze relatiebeheerder/controller Marcel heeft de taak op zich genomen de administratie van Stichting BEN te herstructureren. Toine Klerks van Stichting BEN vertelt: “Marcel<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord