• TvdW Financial Fitness
  • TvdW Financial Fitness
  • TvdW Financial Fitness
continu in control

Een financieel fit bedrijf met Financial Fitness

In onze nieuwe dienstverlening Financial Fitness laten wij ons inspireren door de lichamelijke conditie van mensen. Voor een bedrijf is het namelijk zeker zo belangrijk om – ook financieel – gezond te zijn. Fysieke gezondheid gaat gepaard met kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en lenigheid.

In het bedrijfsleven kan deze lijn worden doorgetrokken: kracht staat voor de financiële sterkte van een organisatie, uithoudingsvermogen is gericht op de continuïteit van een bedrijf, snelheid staat voor de mogelijkheid tot anticipatie op veranderingen en lenigheid refereert naar de flexibiliteit van een organisatie. Fitheid schenkt weerstand om uitputting te bestrijden; het is van belang om als bedrijf te overleven!

 

Tussentijdse sturing door bewustwording en inzicht
Voor iedere ondernemer is doorlopende (én betaalbare!) begeleiding, bewustwording en inzicht in de financiële situatie heel belangrijk. Met Financial Fitness creëren we samen een zo helder mogelijk financieel inzicht. Hiervoor hebben we periodiek contact met jou: we willen niet achteraf overleggen, maar samen tussentijds sturen en aanpassen. Zo kunnen we je ook laten zien op welk gebied de meeste verbeteringen liggen. Als ondernemer ben jij ten alle tijden in control: alles voor het optimale resultaat!

Koptekst

Onze manier van aanpak
We bekijken, samen met jou, hoe het bedrijf er financieel voor staat. We duiken de cijfers in, lopen de administratieve processen door en brengen de financiële situatie in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag om het bedrijf financieel in een betere conditie te brengen. Zo komen jij, je werknemers én je bedrijf volledig tot bloei!

Fase 1: Kennismaking en inzicht adviesvraag
In een (gratis) intakegesprek verzamelen we informatie over je organisatie om zo inzicht in de adviesvraag te krijgen. Zo ontstaat een duidelijk beeld van de huidige situatie en worden eventuele knelpunten in bijvoorbeeld de administratie duidelijk.

Fase 2: Inzicht probleemsituatie en heldere aanpak veranderingstraject
We maken een analyse van de probleemsituatie en bekijken alle verbetermogelijkheden. Alle belanghebbenden in de onderneming, zoals medewerkers, worden in de plannen voor een structurele verbetering meegenomen.

Fase 3: Implementatie van verbeteringen
We starten met de activiteiten ter verbetering. We begeleiden en coördineren dit proces vol structurele verbeteringen en geven jou, uiteraard, ten alle tijden inzicht over de vorderingen.

Fase 4: Financial Fit!

We evalueren de veranderingen voor de nieuwe opzet. Samen kijken we naar de toekomst om de grip te behouden en strategisch verder te kunnen denken.

De voordelen van TvdW's Financial Fitness:

  1. Full-service voor de veeleisende ondernemer
  2. Op maat gemaakte (online) rapportages en managementinformatie
  3. Inrichting administratie en softwaremogelijkheden
  4. Specialistische TvdW-analyse
  5. Real-time informatie en app-mogelijkheden
  6. Financieel inzicht op korte én lange termijn

 

Ben jij al Financial Fit?

Er is altijd een aanleiding waarom jouw organisatie financieel niet optimaal ingericht is. Geen inzicht in of grip op de cijfers; geen controle over de maandelijkse kosten; alleen inzage in cijfers op hoofdniveau maar niet per onderneming of locatie; geen stabiele cashflow; geen controle over het debiteurenbeheer... Herkenbaar? Dan wil je graag proactief advies ontvangen van een specialist.

 

Get fit!

Met onze nieuwe dienst, Financial Fitness, bieden we de helpende hand om een organisatie fit te maken én te houden. Wij zijn van mening dat je als ondernemer inzicht moet hebben in de financiële gezondheid van je organisatie, om zo te allen tijde fit te blijven. Wij maken graag een (vrijblijvende) afspraak om de mogelijkheden voor jouw financiële organisatie te bespreken.

Neem hier contact met ons op!

 

Voor een eerlijke, onafhankelijke beoordeling van uw financiële gegevens zijn wij de juiste partner! TvdW denkt met je mee!

Blog
5 tips voor een oplossing bij geldzorgen als ondernemer

01-02-2024 Geldproblemen binnen je bedrijf kunnen zorgen voor veel slapeloze nachten en een hoop stress. Als deze te lang aanhouden, moet je soms vervelende keuzes maken, bijvoorbeeld het ontslaan van je personeel. Uiteindelijk ligt zelfs een faillissement op de loer. Dat wil je het liefst allemaal voorkomen, maar hoe werk je al deze geldproblemen weg?<lees meer>
Budgetteren als ondernemer: zo doe je dat

15-09-2023 Inflatie, prijsstijgingen, personeelstekort, maar ook veel meer vraag naar een hele hoop diensten: als ondernemer kan het een spannende tijd zijn om te ondernemen. Daarom is het juist belangrijk om goed op de financiën te letten. Hoe verhouden de inkomsten en uitgaven zich met elkaar? Waar kun je besparen, of juist investeren? Je krijgt<lees meer>
Halverwege 2023: tijd voor een tussentijds rapport!

01-07-2023 Nu het eerste halfjaar van 2023 alweer voorbij is, is het een goed moment om te meten waar je met je bedrijf staat. Moet je bijvoorbeeld iets doen met een voorlopige aanslag? En hoe staat de prognose ervoor? Het belang van een tussentijds rapport valt niet te onderschatten, dus lopen we vandaag langs een<lees meer>
De noodzaak van een tussentijdse rapportage

02-05-2023 Tussentijds inzicht in de financiën van je bedrijf kan een hele krachtige en effectieve manier zijn om je financiële resultaten nog wat bij te sturen. Inmiddels is het eerste kwartaal van 2023 alweer voorbij; het ideale moment om de eerste tussentijdse rapportage van dit jaar op te stellen. Want ook hierbij geldt: voorkomen is<lees meer>
SRA-Corona Barometer: “Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant”

TvdW denkt met je mee! Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant of administratiekantoor Het covid-19 virus zorgt voor veel onzekerheid bij ondernemers. Uit de cijfers is naar voren gekomen dat de vraag naar prognoses is toegenomen met 49%. Hieruit kan geconcludeerd worden dat ondernemers graag in deze onzekere tijden meer inzicht in hun bedrijf<lees meer>
Managementrapportages: enkele methodes van TvdW in kaart

In deze laatste blog van het managementrapportages-drieluik werpen we een oog op enkele methodes van managementrapportages die bij ons gebruikt kunnen worden. We lichten de vier meest interessante methodes binnen TvdW toe. Op welke wijze kunnen managementrapportages worden opgesteld? Binnen TvdW maken we onder andere gebruik van de volgende systemen; Microsoft Power BI Door de<lees meer>
Managementrapportages: de ontwikkelingen op een rij

Al jarenlang is er behoefte aan tussentijds inzicht. Waar vele jaren geleden een uitdraai van een tussentijdse balans volstond, wil men tegenwoordig op elk moment inzicht in de financiële situatie. In deze blog zetten we enkele ontwikkelingen op het gebied van managementrapportages uiteen. Ontwikkelingen Enkele decennia geleden werden managementrapportages amper gebruikt. Dit was onder andere<lees meer>
Managementrapportages: een kennismaking

De komende weken gaan we u bijpraten over het onderwerp managementrapportages. Door middel van drie blogs vertellen we wat managementrapportages zijn, de huidige ontwikkelingen op het gebied van deze rapportages en tot slot bespreken we enkele methodes om management rapportages te vervaardigen. In dit eerste deel leggen we de managementrapportage uit en behandelen we de<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van jouw financiële situatie. Een solide basis voor je onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons je erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×