• TvdW Financial Fitness
  • TvdW Financial Fitness
  • TvdW Financial Fitness
continu in control
Uw partner voor
de veeleisende ondernemer

Tussentijdse sturing door bewustwording en inzicht
Voor iedere ondernemer is doorlopende (én betaalbare!) begeleiding, bewustwording en inzicht in de financiële situatie heel belangrijk. We willen u niet pas achteraf cijfers laten zien maar u ook tussentijds kunnen sturen en uw koers, waar nodig, laten aanpassen.

Continu in control
TvdW Resultaatgericht staat voor een proactieve manier van adviseren. We hebben periodiek contact met u en creëren een zo helder mogelijk financieel inzicht. Door de periodieke verwerking en controle van uw administratie bent u als ondernemer ten allen tijde in control. We laten u zien op welk gebied de meeste mogelijkheden voor verbetering liggen. Alles voor het optimale resultaat!

Een financieel fit bedrijf
In onze nieuwe dienstverlening laten wij ons inspireren door de lichamelijke conditie van mensen. Voor een bedrijf is het namelijk zeker zo belangrijk om – ook financieel – gezond te zijn. Fysieke gezondheid gaat gepaard met kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en lenigheid. In het bedrijfsleven kan deze lijn worden doorgetrokken: kracht staat voor de financiële sterkte van een organisatie, uithoudingsvermogen is gericht op de continuïteit van een bedrijf, snelheid staat voor de mogelijkheid tot anticipatie op veranderingen en lenigheid refereert naar de flexibiliteit van een organisatie. Fitheid schenkt weerstand om uitputting te bestrijden; het is van belang om te overleven!

Hoe helpen we u?
We bekijken, samen met u, hoe het bedrijf er financieel voor staat. We duiken samen de cijfers in, lopen uw administratieve processen door en brengen de financiële situatie in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag om het bedrijf in financieel opzicht in een betere conditie te brengen, zodat u als ondernemer in een gezond bedrijf volledig tot uw recht komt.

Onze aanpak

Fase 1
In een (gratis) intakegesprek verzamelen we informatie over uw organisatie om zo inzicht in de adviesvraag te verkrijgen. Op basis van dit eerste gesprek ontstaat een duidelijk beeld van de huidige situatie. Hierdoor wordt voor ons ook duidelijk tegen welke knelpunten u aan loopt, om zo de aanpak van het traject te bepalen.

Resultaat: Kennismaking en inzicht adviesvraag

Fase 2
We starten de tweede fase met een analyse van de probleemsituatie en bekijken welke verbetermogelijkheden er zijn. We brengen de knelpunten in kaart en stellen een plan van aanpak op. Hierin nemen we ook alle belanghebbenden binnen de onderneming mee, zoals medewerkers, zodat een structurele verbetering kan worden doorgevoerd.

Resultaat: Inzicht en oplossing probleemsituatie en heldere aanpak veranderingstraject

Fase 3
In deze fase starten we de activiteiten ter verbetering. We begeleiden en coördineren het proces om tot structurele verbeteringen te komen. U heeft te allen tijde inzicht in de werkzaamheden en tussentijds zullen de vorderingen naar u worden teruggekoppeld.

Resultaat: Implementatie verbeteringen

Fase 4
In deze fase evalueren we de veranderingen samen met de ondernemer. Vanaf deze fase is de onderneming werkzaam volgens de nieuwe opzet en is het zaak om het bedrijf financieel fit te houden. Ons doel is daarnaast om vanuit deze situatie naar de toekomst te kijken, samen met u. U hebt nu grip op de onderneming om op strategisch niveau te kunnen sturen.

Resultaat: U bent Financial Fit!

De specialiteiten van TvdW Financial Fitness:

  1. Full-service voor de veeleisende ondernemer
  2. Op maat gemaakte (online) rapportages en managementinformatie
  3. Inrichting administratie, softwaremogelijkheden
  4. TvdW-analyse
  5. Realtime informatie en app-mogelijkheden

Voor een eerlijke, onafhankelijke beoordeling van uw financiële gegevens zijn wij de juiste partner! TvdW denkt met je mee!

Get fit!

Bent u Financial Fit?
Er is altijd een aanleiding waarom uw organisatie financieel niet optimaal ingericht is. U heeft bijvoorbeeld geen inzicht in en grip op uw cijfers, u krijgt uw maandelijkse kosten maar niet onder controle, u heeft alleen inzage in cijfers op hoofdniveau maar niet in cijfers per onderneming of locatie, uw cashflow is niet stabiel of u krijgt het debiteurenbeheer niet onder controle. Daarbij wilt u graag proactief geadviseerd worden over uw cijfers… Herkenbaar?

Get fit!
Met onze nieuwe dienst, Financial Fitness, bieden we de helpende hand om een organisatie fit te maken én te houden. Wij zijn van mening dat je als ondernemer altijd inzicht moet hebben in de financiële gezondheid van je organisatie, om zo te allen tijde fit te blijven. Wij maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om de mogelijkheden om grip te krijgen op uw financiële organisatie te bespreken.

 

 

 

Blog
De noodzaak van tussentijdse rapportages

Voorkomen is beter dan genezen. Het is één van de meest gehoorde clichés, maar zeker niet minder waar. Wanneer een boekjaar is afgelopen, valt er namelijk niet veel meer te veranderen aan de resultaten. Hier ligt dan ook de enorme kracht van tussentijdse cijfers! Het doel van tussentijdse cijfers Waar voorheen bedrijven soms genoeg informatie<lees meer>
SRA-Corona Barometer: “Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant”

TvdW denkt met je mee! Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant of administratiekantoor Het covid-19 virus zorgt voor veel onzekerheid bij ondernemers. Uit de cijfers is naar voren gekomen dat de vraag naar prognoses is toegenomen met 49%. Hieruit kan geconcludeerd worden dat ondernemers graag in deze onzekere tijden meer inzicht in hun bedrijf<lees meer>
Tussentijdse cijfers: voorkomen is beter dan genezen!

Voorkomen is beter dan genezen. Het is één van de meest gehoorde clichés, maar zeker niet minder waar. Wanneer een boekjaar is afgelopen, valt er namelijk niet veel meer te veranderen aan de resultaten. Hier ligt dan ook de enorme kracht van tussentijdse cijfers! Het doel van tussentijdse cijfers Waar voorheen bedrijven soms genoeg informatie<lees meer>
Managementrapportages: enkele methodes van TvdW in kaart

In deze laatste blog van het managementrapportages-drieluik werpen we een oog op enkele methodes van managementrapportages die bij ons gebruikt kunnen worden. We lichten de vier meest interessante methodes binnen TvdW toe. Op welke wijze kunnen managementrapportages worden opgesteld? Binnen TvdW maken we onder andere gebruik van de volgende systemen; Microsoft Power BI Door de<lees meer>
Managementrapportages: de ontwikkelingen op een rij

Al jarenlang is er behoefte aan tussentijds inzicht. Waar vele jaren geleden een uitdraai van een tussentijdse balans volstond, wil men tegenwoordig op elk moment inzicht in de financiële situatie. In deze blog zetten we enkele ontwikkelingen op het gebied van managementrapportages uiteen. Ontwikkelingen Enkele decennia geleden werden managementrapportages amper gebruikt. Dit was onder andere<lees meer>
Managementrapportages: een kennismaking

De komende weken gaan we u bijpraten over het onderwerp managementrapportages. Door middel van drie blogs vertellen we wat managementrapportages zijn, de huidige ontwikkelingen op het gebied van deze rapportages en tot slot bespreken we enkele methodes om management rapportages te vervaardigen. In dit eerste deel leggen we de managementrapportage uit en behandelen we de<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord