• SRA-Corona Barometer: “Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant”
  • SRA-Corona Barometer: “Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant”
  • SRA-Corona Barometer: “Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant”
Stuurinformatie?
TvdW denkt met je mee!

TvdW denkt met je mee!

Ondernemers meer behoefte aan stuurinformatie van accountant of administratiekantoor

Het covid-19 virus zorgt voor veel onzekerheid bij ondernemers. Uit de cijfers is naar voren gekomen dat de vraag naar prognoses is toegenomen met 49%. Hieruit kan geconcludeerd worden dat ondernemers graag in deze onzekere tijden meer inzicht in hun bedrijf willen van de accountant.

Dit blijkt uit de SRA-Corona Barometer die door de SRA-leden, vlak voor de gedeeltelijke lockdown, is uitgebracht. De stijging van 49% is vergeleken met de resultaten van de barometer op 9 juni.

Daarnaast zijn er nog enkele zorgwekkende cijfers naar voren gekomen uit de resultaten. Zo was op 9 juni nog 29% positief gestemd waar het nu nog maar op 5% uitkwam. Ondanks deze forse daling vallen de financiële verwachtingen van komende maanden relatief mee. Zo komt naar voren uit de cijfers dat er 8% de komende drie maanden krediet nodig hebben, 7% komt in de liquiditeitsproblemen en voor 2% zijn er geen goede verwachtingen en zal daar het faillissement voor aangevraagd moeten worden.

Ook kwamen tegelijk de cijfers naar buiten over welke steunmaatregelen het meest gebruikt zijn. Van alle steunmaatregelen is vooral gebruikt gemaakt van uitstel van belasting (17%) en de NOW-maatregel (16%).

TvdW denkt met je mee

Wij van TvdW begrijpen dat ondernemers juist in deze tijd behoefte hebben aan tussentijdse sturing en graag willen weten hoe zij ervoor staan. Daarom zijn wij momenteel heel druk bezig om onze klanten zo veel mogelijk up-to-date te houden en bij te sturen waar nodig zodat zij niet voor onverwachte omstandigheden komen te staan. Desondanks wij ons ook aan moeten passen aan de corona maatregelen omtrent de bezetting op het kantoor, zorgen wij toch dat wij op elk moment van de dag klaar staan voor onze klant.

Heb jij als ondernemer ook behoefte aan tussentijdse informatie van je accountant?

Maak dan nu een afspraak via onze website: https://www.twanvandewiel.nl/

 

~ Team Tvdw

 

Socials:

Instagram: https://www.instagram.com/tvdwwaalwijk/

Facebook: https://www.facebook.com/twanadministratie

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tvdw

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×