• Inloggen
  • Inloggen
  • Inloggen
real-time inzicht

Online administratie met King Finance (iMUIS Online)

Als ondernemer houdt u van uw vak. We begrijpen dat u niet te veel tijd wilt besteden aan het bijhouden van de administratie. U bent tenslotte geen boekhouder, maar ondernemer.

Met King Finance (iMUIS Online) van King Software kunt u onder andere heel gemakkelijk (gratis) facturen maken, bankzaken regelen en uw administratie digitaal bewaren. Dit kost natuurlijk niet meer tijd dan nodig!

Wilt u inloggen in uw online boekhoudomgeving? Klik dan hieronder op King Finance en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

 

Salarisverwerking met Nmbrs

Voor de verwerking van uw personeels- en salarisadministratie gebruiken wij software van Nmbrs®. Nmbrs® is een cloud applicatie. Dit betekent dat Nmbrs® vanaf elke computer met internet kan worden benaderd. Uw gegevens zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar in een beveiligde omgeving.

De verwerking verzorgen wij op basis van door u aan ons aangeleverde gegevens en informatie. De output van de door ons gevoerde loonadministratie, zoals o.a. loonstroken, betaaloverzicht- of bestand, loonaangifte en journaalpost, worden per e-mail aangeleverd, maar u kunt deze output ook zelf via uw eigen beveiligde omgeving benaderen. Ook uw medewerkers kunnen hun loonstrook opvragen in hun persoonlijke omgeving.

         

Blog
Jaaraansluiting in King Finance (iMUIS)

Nu we bijna in de laatste  maand van het jaar zijn aangekomen, is het weer bijna tijd voor de jaaraansluiting. Vrij letterlijk moet het nieuwe jaar administratief op het oude jaar worden aangesloten. Binnen King Finance wordt de eindbalans van het afgelopen jaar automatisch de beginbalans van het nieuwe jaar. Wel zo handig. In een<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord