• Inloggen
  • Inloggen
  • Inloggen
real-time inzicht

Inloggen Bjorn Lunden (iMUIS): Handige online administratie

Via deze pagina kun je inloggen op iMUIS Online: het handige online boekhoudprogramma.

Als ondernemer houd je van jouw vak. Het is logisch dat je daar ook het liefst mee bezig bent, dus we begrijpen dat je niet te veel tijd wilt besteden aan het bijhouden van de administratie. Je bent tenslotte geen boekhouder, maar ondernemer. Daarom gebruik je het liefst eenvoudige programma’s die je voor je kunt laten werken, zodat jij meer tijd overhoudt voor de core business waar je van houdt.

Met Bjorn Lunden (iMUIS Online) kun je onder andere heel gemakkelijk (gratis) facturen maken, bankzaken regelen en je administratie digitaal bewaren. Ook werkt het aanmaken van een jaarrekening via iMUIS heel eenvoudig. Het programma werkt intuïtief en heeft een rustige, overzichtelijke uitstraling. Op die manier heb je bijvoorbeeld al je administratie super snel en efficiënt ingevuld. Zo kost je administratie je niet meer tijd dan nodig en heb je al je zaken direct makkelijk en goed zelf geregeld! Het voordeel is dat ons team, indien gewenst, op afstand met je mee kan kijken. Kom je ergens dus een keer niet uit? Dan kunnen we je snel helpen!

Wil je in jouw online boekhoudomgeving inloggen via iMuis? Klik dan hieronder op ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

 

Salarisverwerking met Nmbrs

nmbrsVoor de verwerking van jouw personeels- en salarisadministratie gebruiken wij software van Nmbrs®. Nmbrs® van Visma is een cloud applicatie. Dit betekent dat Nmbrs® vanaf elke computer met internet kan worden benaderd. Je gegevens zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar in een beveiligde omgeving.

De verwerking verzorgen wij op basis van door jou aan ons aangeleverde gegevens en informatie. De output van de door ons gevoerde loonadministratie, zoals o.a. loonstroken, betaaloverzicht- of bestand, loonaangifte en journaalpost, worden per e-mail aangeleverd, maar je kunt deze output ook zelf via je eigen beveiligde omgeving benaderen. Ook al jouw medewerkers kunnen hun loonstrook opvragen in hun persoonlijke omgeving.

Inloggen op Nmbrs via TvdW doe je via de knop hieronder.

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×