• TvdW Missie en Visie
  • TvdW Missie en Visie
  • TvdW Missie en Visie
korte lijnen

TvdW Missie

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit realiseren we door middel van het geven van passend advies, een actuele kennis van de markt en écht persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd. Op verschillende wijzen zoeken wij regelmatig contact met de klant; reactief en proactief. Dát is de enige echte TvdW Missie!

 

Visie

Van toegevoegde waarde zijn voor de klant; dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij brengen rust en overzicht bij onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op de kerntaken van hun onderneming in plaats van de administratie. Tussentijds inzicht in de cijfers en het bijbehorende advies zijn in onze ogen onmisbaar voor een gezonde onderneming. Pas als je weet hoe het financieel met je onderneming gaat, kun je weloverwogen beslissingen nemen. Hier spelen wij met een proactieve werkhouding op in. Met onze TvdW Academy hopen wij elke ondernemer nog meer van toegevoegde waarde te zijn door deze op verschillende vlakken te voorzien van essentiële informatie. Dat wordt in een versnipperde wereld van informatie steeds weer belangrijker.

 

Deskundigheid

Onze deskundigheid is gebaseerd op opleiding en ervaring. Maar ons vakgebied verandert voortdurend en soms spelen er bij een klant hele specifieke zaken. Daarom zijn wij lid van Fiscount. Fiscount is een specialistische adviesorganisatie voor zelfstandige accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Wij bepalen zelf, en in samenspraak met jou, of de vakspecialisten van Fiscount worden ingeschakeld. Wij worden door Fiscount op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Om bij te blijven volgen wij regelmatig cursussen, om die kennis ook met jou te kunnen delen of voor jouw bedrijf in te kunnen zetten. Het altijd up-to-date blijven is ook een belangrijk aspect binnen de TvdW Missie.

Korte lijnen

Wij werken altijd met korte lijnen, waardoor we goed bereikbaar zijn en in direct contact staan met jou als klant. Wij kennen al onze klanten bij naam en communiceren op een open, informele, maar professionele manier. Door oprecht betrokken te zijn bij de klanten weten wij precies wat er speelt en wat hun wensen zijn. Het samenwerken mét, in plaats van het werken vóór een klant levert kostbare relaties op die wij erg waarderen. Dat kenmerkt de typische TvdW-werkwijze, die door onze klanten onderstreept en gewaardeerd wordt.

 

Toekomst

Ook in de toekomst blijven wij deze koers varen. Door de behoeften en wensen van onze klanten voorop te stellen, blijven we ons sterk maken voor hen. Hierbij zal het persoonlijke contact altijd centraal blijven staan. We hopen de komende jaren nog meer klanten te mogen verwelkomen en daarmee een gezonde, gedoseerde en verantwoorde groei door te maken. Dit alles met medewerkers met de juiste competenties, die bij ons en onze werkwijze passen en die net als wij waarde hechten aan de voor ons zo belangrijke kernbegrippen.

 

TvdW ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord