• TvdW Missie en Visie
  • TvdW Missie en Visie
  • TvdW Missie en Visie
korte lijnen

TvdW Missie

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit realiseren we door middel van het geven van passend advies, een actuele kennis van de markt en écht persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd. Op verschillende wijzen zoeken wij regelmatig contact met de klant; reactief en proactief. Dát is de enige echte TvdW Missie!

 

Visie

Van toegevoegde waarde zijn voor de klant; dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij brengen rust en overzicht bij onze klanten. Zo kunnen zij zich richten op de kerntaken van hun onderneming in plaats van de administratie. Tussentijds inzicht in de cijfers en het bijbehorende advies zijn in onze ogen onmisbaar voor een gezonde onderneming. Pas als je weet hoe het financieel met je onderneming gaat, kun je weloverwogen beslissingen nemen. Hier spelen wij met een proactieve werkhouding op in.

Met TvdW hopen wij elke ondernemer nog meer van toegevoegde waarde te zijn door hen te voorzien van essentiële informatie. Dat wordt in een versnipperde wereld van informatie steeds weer belangrijker.  Speciaal om startende ondernemers op weg te helpen, hebben we als onderdeel van onze visie de volledig gratis en vrijblijvende dienst TvdW StartBoost in het leven geroepen. Hierin geven we startende ondernemers concrete handvatten, eenvoudige administratieve hulpmiddelen én de mogelijkheid om in een kennismakingsgesprek al hun vragen over ondernemen bij ons voor te leggen.

 

Deskundigheid

Onze deskundigheid is gebaseerd op opleiding en ervaring. Maar ons vakgebied verandert voortdurend en soms spelen er bij een klant hele specifieke zaken. Daarom houden we onszelf en onze collega’s scherp door regelmatig cursussen te volgen. Ook houden we onszelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we deze kennis ook met jou delen, bijvoorbeeld op onze TvdW Blogt-pagina, of inzetten voor jouw bedrijf. Het ten alle tijden up-to-date blijven is een belangrijk aspect binnen de TvdW Missie en garandeert dat jouw administratie altijd voldoet aan de geldende richtlijnen en eisen van dat moment.

Korte lijnen

Wij werken altijd met korte lijnen, waardoor we goed bereikbaar zijn en in direct contact staan met jou als klant. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar werkt ook een heel stuk prettiger voor ons. Wij kennen al onze klanten bij naam en communiceren op een open, informele, maar professionele manier. Door oprecht betrokken te zijn bij de klanten weten wij precies wat er speelt en wat hun wensen zijn. Het samenwerken mét, in plaats van het werken vóór een klant, levert kostbare relaties op die wij erg waarderen. Dat kenmerkt de typische TvdW-werkwijze, die door onze klanten onderstreept en gewaardeerd wordt.

 

Toekomst

Ook in de toekomst blijven wij deze koers varen. Door de behoeften en wensen van onze klanten voorop te stellen, blijven we ons sterk maken voor hen. Altijd. Hierbij zal het persoonlijke contact centraal blijven staan. We hopen de komende jaren nog meer klanten te mogen verwelkomen en daarmee een gezonde, gedoseerde en verantwoorde groei door te maken. Dit alles met medewerkers met de juiste competenties, die bij ons en onze werkwijze passen en die net als wij waarde hechten aan de voor ons zo belangrijke kernbegrippen.

 

Kun jij je ook vinden in de échte TvdW Missie en Visie en wil je ons helpen om TvdW naar het volgende niveau te tillen? We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers om ons gezellige, kleinschalige team te versterken! Benieuwd naar wat we je kunnen bieden? Bekijk dan zeker onze vacature-pagina en wie weet help jij binnenkort mee om onze missie en visie voor nóg meer klanten uit te dragen!

 

TvdW ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×