• StartBoost
  • StartBoost
  • StartBoost
TvdW StartBoost

StartBoost in het kort

Elke startende ondernemer kan wel wat hulp gebruiken bij de eerste stapjes in het ondernemerschap. Daarvoor is er de TvdW Startboost: hét pakket voor startende ondernemers! We bieden je een volledig gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts aan, die met jou naar jouw startende onderneming kijken. Jij kunt al jouw vragen stellen en krijgt handige tips over onder meer het bijhouden van een goede administratie. Achteraf ontvang je van ons extra, handige documenten die elke beginnende ondernemer goed kan gebruiken. En heb je achteraf nog vragen? Dan helpen we je daar graag mee verder. Want, TvdW start met je mee!

 

Gratis adviesgesprek met ruimte voor al je vragen

Een voordeel van onze StartBoost is dat we een meeting met je inplannen waarin we je huidige plannen met je doornemen. Het maakt niet uit of je bedrijfsplannen nog in de conceptfase zitten of je jezelf al ingeschreven hebt bij de KvK: we helpen je graag verder! Daarbij geldt natuurlijk wel dat we je vroeger in je traject als ondernemer nóg meer handige tips kunnen geven. Twijfel je dus over het starten van je eigen onderneming? Aarzel zeker niet om alvast contact met ons op te nemen!

Het logo van TvdW StartBoost

In het gesprek kijken we samen met je naar je ondernemingsplan. Welke zaken staan sterk, of wat kan er eventueel beter? En welke administratieve zaken zijn bij jou belangrijk? Misschien kom je wel in aanmerking voor de Kleine Ondernemersregeling (KOR) of een andere handige regeling. En heb je nog vragen, dan beantwoorden we die meteen. Zo kun je vol goede moed je nieuwe avontuur beginnen.

 

Handige tips bij veelgemaakte fouten

Had jij er aan gedacht om in de aanloop naar je nieuwe bedrijf alle uren die je maakt alvast bij te houden? Of dat je zaken zoals laptops en softwarepakketten ook mee mag nemen in de btw-aftrek voor je bedrijf? De kans is groot van niet. Voor veel startende ondernemers zijn een hele hoop van deze zaken nog niet bekend. TvdW helpt je hiermee op weg met een aantal handige documenten, bomvol met zulke tips! Zo voorkom je standaard valkuilen en heb je jouw administratie direct vanaf het begin tiptop in orde.

 

Stappenplan StartBoost

  1. Je meldt je (digitaal) aan voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 1 uur
  2. Samen met een van onze collega's bespreek je je plannen bij ons kantoor
  3. Achteraf ontvang je van ons een fysieke én digitale map bomvol handige tips, tricks, bestanden en handvatten
  4. Vragen? Neem gerust nog eens contact met ons op!

 

Doe je het zelf of doen we het samen?

Na het gesprek heb je de basis van de administratieve werkzaamheden allemaal al eens gezien of kun je deze rustig teruglezen in één van onze documenten uit de StartBoost. We geven je allerlei handige tips, waaronder bijvoorbeeld hoe je goed om kunt gaan met een online boekhoudprogramma.

 

Klinkt het toch nog te lastig of wil je je écht helemaal focussen op je eigen bedrijf? Dan nemen we de administratieve zaken van je bedrijf graag deels of zelfs volledig van je over. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op onze pagina met diensten speciaal voor startende ondernemers!

 

Enthousiast? Meld je snel aan!

Via het contactformulier op deze pagina kun je jezelf direct aanmelden voor onze TvdW StartBoost! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je nog wat meer informatie? Dan lees je op onze contactpagina hoe je ons kunt bereiken. Tot snel bij ons kantoor in Waalwijk!

 

Met de TvdW StartBoost heb je ideale basis om succesvol je eigen bedrijf te beginnen!

Blog
Start jij als ondernemer? Check onze Administratieve Starterskit!

03-01-2023 UPDATE: Onze Administratieve Starterskit is volledig vernieuwd en overgegaan in onze nieuwe dienst: TvdW StartBoost! De TvdW StartBoost bestaat uit al het goede van onze Administratieve Starterskit, plus nog veel meer handige tips, documenten en bestanden om jouw administratie direct goed te regelen. Benieuwd naar meer? Klik hier om nog meer te weten te komen<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×