• Start jij het nieuwe jaar als ondernemer?
  • Start jij het nieuwe jaar als ondernemer?
  • Start jij het nieuwe jaar als ondernemer?
TvdW

We krijgen regelmatig startende ondernemers over de vloer. Of mensen die de stap naar het zelfstandig ondernemerschap nog niet hebben gemaakt, maar wel plannen in die richting hebben. Vaak lopen zij met dezelfde vragen rond: vragen over de risico’s die je loopt als ondernemer. Over het bijhouden van een goede administratie. Of over de belastingaangifte die moet worden gedaan. Dat bracht ons op het idee om de antwoorden op al deze vragen te bundelen en de beginnende ondernemer op die manier goed voorbereid van start te laten gaan in 2023. En dat is onze unieke TvdW Administratieve Starterskit geworden!

t

Wat het inhoudt? Dat vertellen we je graag! Om te beginnen krijgt de startende ondernemer een gratis adviesgesprek van een uur, waarin we je alle belangrijke administratieve en fiscale zaken duidelijk uitleggen en je je vragen kunt stellen. Ook krijg je een USB-card met allerlei nuttige documenten en bestanden. Denk bijvoorbeeld aan een link naar een (gratis) programma om je uren bij te houden. Of een voorbeeld van een kilometeradministratie. En wat dacht je van een gratis factureringspakket, waarmee je direct een professionele factuur kunt maken die ook nog eens voldoet aan de eisen van de Belastingdienst?

Verder bieden we de startende ondernemer ook nog een format voor een goed ondernemersplan aan en … krijg je er zelfs nog een paar cadeautjes bij: een pen, notitieblok en ordner, waarmee je volledig klaar bent voor de start!

Inmiddels zijn er al vele starters vanuit de Starterskit hun bedrijf begonnen en klant bij ons geworden. De meeste van deze starters kiezen ervoor om hun administratie zelf online bij te houden. En ook daarin helpen wij. We leggen het programma uit en de eerste keren kan de starter, als hij of zij dit wil, op ons kantoor de administratie bijwerken, zodat eventuele vragen meteen gesteld en beantwoord kunnen worden. Het fijne daarvan is ook dat wij de starter meteen goed leren kennen, wat voor een betrokken kantoor als het onze een echt pluspunt is.

Klinkt goed allemaal, toch? Maar … the best is yet to come! Want als je je afvraagt wat deze Starterskit gaat kosten: hij is helemaal gratis! Waarom? Omdat wij het fijn vinden onze kennis met je te delen en je een verantwoorde start met je bedrijf te laten maken. Geen kosten, geen verplichtingen, alleen maar onze vrijblijvende adviezen en tips. En voel je een goede klik tussen jou en ons kantoor? Dan verwelkomen we je natuurlijk graag als onze nieuwe klant!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord