• Sponsoring
Doelen bereiken
doe je samen

Ergens voor gaan? TvdW helpt mee!

Administratie- en Advieskantoor TvdW is niet alleen volop betrokken bij zijn klanten, maar wil ook maatschappelijk gezien graag zijn steentje bijdragen. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, steunen wij met name organisaties en initiatieven die hierop aansluiten. Daarnaast ondersteunen wij en zijn we ook graag betrokken bij maatschappelijke belangen en regionale initiatieven.

Momenteel zijn wij de trotse sponsor van:

Rechtswinkel De Langstraat

Sponsoring rechtswinkel de langstraatWij sponsoren het mooie initiatief van Rechtswinkel De Langstraat. Drie rechtenstudenten uit onze regio hebben in april 2016 deze Rechtswinkel opgericht en zijn begonnen met het houden van spreekuren. Iedereen kan kosteloos gebruik maken van hun juridische adviezen en hulp. Zij werken met een team van vrijwilligers dat bestaat uit een aantal gemotiveerde studenten. Wij hechten niet alleen veel waarde aan regionale maatschappelijke initiatieven, maar zijn bovenal enthousiast over het doel en de werkwijze van Rechtswinkel De Langstraat. Daarom steunen wij hen door het controleren van hun jaarrekening en het bieden van onze hulp bij administratieve en fiscale vragen.

 

Hockeyclub Waalwijk

sponsoring hockeyclub waalwijkHockeyclub Waalwijk (KMHC Waalwijk) is een dynamische club die hard werkt aan de toekomst. Een sterk groeiend ledenaantal, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervan de basis. De club heeft momenteel maar liefst 630 leden, verdeeld over 8 seniorenteams, 17 juniorenteams en vele miniteams. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de jeugdopleidingen, zodat ook in de toekomst op niveau kan worden gepresteerd. Hockeyclub Waalwijk hecht naast goede sportieve prestaties ook veel waarde aan gezelligheid en een echt verenigingsgevoel. TvdW steunt deze club door middel van bord sponsoring.

 

 

Basketball Experience Nederland

Sponsoring stichting BENHet doel van Basketball Experience NL is om rolstoelbasketbal als topsport te professionaliseren en talentvolle sporters, die de potentie hebben om de top te behalen, te ondersteunen. Het geld dat hiervoor nodig is, zamelen ze o.a. in door het organiseren van cursussen, clinics en evenementen. Op deze manier willen ze zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te basketballen. Wij ondersteunen dit prachtige initiatief door de stichting administratief en fiscaal advies te verlenen en hen tussentijds inzicht in hun financiële situatie te bieden.

Onze collega’s Marvin de Gouw en Nino van Leuveren zijn in 2019 aanwezig geweest bij het European Championship wheelchair basketball - women in Rotterdam. Daar hebben de collega's de wedstrijd Turkije - Nederland aanschouwt en zagen zij de Nederlandse vrouwen overtuigend winnen met 22 - 75! Marvin en Nino waren erg onder de indruk van de felheid van de vrouwen en hebben erg genoten van de mooie wedstrijd.

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. is een trotse sponsor van Basketball Experience NL en is trots op de Nederlandse vrouwen die Europees Kampioen zijn geworden!

 

VoetbalSportSchool

Sinds kort zijn wij ook shirtsponsor van “VoetbalSportSchool”. Deze VoetbalSportSchool helpt kinderen om ook in de vakantie te bewegen door middel van verschillende actieve, gezonde en leuke activiteiten.

 

Blog
Maatschappelijk TvdW trotse sponsor “VoetbalSportSchool”

Maatschappelijk TvdW trotse mede-sponsor van “VoetbalSportSchool” In de afgelopen 16 jaar heeft TvdW veel lokale initiatieven ondersteund. Hierbij hebben wij als doel om maatschappelijk een steentje bij te dragen en hechten wij veel waarde aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Om hier zo goed mogelijk aan bij te dragen ondersteunen wij graag organisaties<lees meer>
Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland

Enige tijd geleden is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TvdW Administratieve Begeleiding en Stichting BEN (Basketball Experience NL). We hebben inmiddels al veel werk voor de Stichting mogen en kunnen verrichten. Onze relatiebeheerder/controller Marcel heeft de taak op zich genomen de administratie van Stichting BEN te herstructureren. Toine Klerks van Stichting BEN vertelt: “Marcel<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord