• Sponsoring
Doelen bereiken
doe je samen

Ergens voor gaan? TvdW helpt mee!

Administratie- en Advieskantoor TvdW is niet alleen volop betrokken bij zijn klanten, maar wil ook maatschappelijk gezien graag zijn steentje bijdragen. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, steunen wij met name organisaties en initiatieven die hierop aansluiten. Daarnaast ondersteunen wij en zijn we ook graag betrokken bij maatschappelijke belangen en regionale initiatieven.

Momenteel zijn wij de trotse sponsor van:

Rechtswinkel De Langstraat

Wij sponsoren het mooie initiatief van Rechtswinkel De Langstraat. Drie rechtenstudenten uit onze regio hebben in april 2016 deze Rechtswinkel opgericht en zijn begonnen met het houden van spreekuren. Iedereen kan kosteloos gebruik maken van hun juridische adviezen en hulp. Zij werken met een team van vrijwilligers dat bestaat uit een aantal gemotiveerde studenten. Wij hechten niet alleen veel waarde aan regionale maatschappelijke initiatieven, maar zijn bovenal enthousiast over het doel en de werkwijze van Rechtswinkel De Langstraat. Daarom steunen wij hen door het controleren van hun jaarrekening en het bieden van onze hulp bij administratieve en fiscale vragen.

Sponsoring rechtswinkel de langstraat

 

Hockeyclub Waalwijk

Hockeyclub Waalwijk (KMHC Waalwijk) is een dynamische club die hard werkt aan de toekomst. Een sterk groeiend ledenaantal, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervan de basis. De club heeft momenteel maar liefst 630 leden, verdeeld over 8 seniorenteams, 17 juniorenteams en vele miniteams. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de jeugdopleidingen, zodat ook in de toekomst op niveau kan worden gepresteerd. Hockeyclub Waalwijk hecht naast goede sportieve prestaties ook veel waarde aan gezelligheid en een echt verenigingsgevoel. TvdW steunt deze club door middel van bord sponsoring.

sponsoring hockeyclub waalwijk

 

Vrienden van N.E.O.’25 en KiKa

Voetbalvereniging N.E.O.’25 is een familieclub uit Sprang-Capelle dat zich inzet voor de stichting Kinderen Kankervrij. Het vlaggenschip van de club speelt sinds het seizoen 2019/2020 met het logo van KiKa.

De club doneert jaarlijks een geldbedrag vanuit het sponsorbudget aan de stichting. KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Jaarlijkse krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%.

TvdW behoort tot de vrienden van N.E.O.’25 en steunt de club en stichting door middel van een financiële bijdrage.

Logo NEOLogo Kika

Basketball Experience Nederland

Het doel van Basketball Experience NL is om rolstoelbasketbal als topsport te professionaliseren en talentvolle sporters, die de potentie hebben om de top te behalen, te ondersteunen. Het geld dat hiervoor nodig is, zamelen ze o.a. in door het organiseren van cursussen, clinics en evenementen. Op deze manier willen ze zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te basketballen. Wij ondersteunen dit prachtige initiatief door de stichting administratief en fiscaal advies te verlenen en hen tussentijds inzicht in hun financiële situatie te bieden.

Sponsoring stichting BEN

Onze collega’s Marvin de Gouw en Nino van Leuveren zijn aanwezig geweest bij het European Championship wheelchair basketball - women in Rotterdam. Daar hebben de collega's de wedstrijd Turkije - Nederland aanschouwt en zagen zij de Nederlandse vrouwen overtuigend winnen met 22 - 75! Marvin en Nino waren erg onder de indruk van de felheid van de vrouwen en hebben erg genoten van de mooie wedstrijd.

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. is een trotse sponsor van Basketball Experience NL en is trots op de Nederlandse vrouwen die Europees Kampioen zijn geworden!

 

Marcel Gierman - Kona 2020

Marcel en sport is 1. Al in z’n jeugd was hij een judo kampioen. Won 58 triathlons en liep 12 maal de Ironman. onder andere die van Hawaii. Een andere aanpak dan een gemiddelde atleet. Dingen doen die je energie geven. Dingen die je energie kosten vooral links laten liggen.

Trainen met Marcel is veel plezier. Het sleutelwoord voor discipline. Al meer dan 20 jaar begeleid hij diverse mensen: van topsporters tot mensen met extreem overgewicht. Iedereen voelt zich gelijk.

Terug aan de start van de Ironman in Kona is zijn doel voor 2020. Hij hoopt zich hiervoor te plaatsen via de Ironman in Frankfurt. Onder andere TvdW Administratieve Begeleiding B.V. maakt het mogelijk dat Marcel in Frankfurt kan starten.

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord