• Sponsoring
  • Sponsoring
  • Sponsoring
we gaan ervoor

Ergens voor gaan? TvdW helpt mee!

Administratie- en Advieskantoor TvdW is niet alleen volop betrokken bij zijn klanten, maar wil ook maatschappelijk gezien graag zijn steentje bijdragen. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, steunen wij met name organisaties en initiatieven die hierop aansluiten. Daarnaast ondersteunen wij en zijn we ook graag betrokken bij maatschappelijke belangen en regionale initiatieven.

Momenteel zijn wij de trotse sponsor van:

Basketball Experience Nederland

Sponsoring stichting BEN

TvdW is trotse sponsor van Basketball Experience NL. Het doel van Basketball Experience NL (BEN) is om rolstoelbasketbal als topsport te professionaliseren en talentvolle sporters, die de potentie hebben om de top te behalen, te ondersteunen. Het geld dat hiervoor nodig is, zamelen ze onder andere in door het organiseren van cursussen, clinics en evenementen.

Op deze manier wil BEN zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te basketballen. Wij ondersteunen dit prachtige initiatief door de stichting administratief en fiscaal advies te verlenen en hen tussentijds inzicht in hun financiële situatie te bieden.

In 2019 is een deel van het TvdW team aanwezig geweest bij het European Championship wheelchair basketball – women in Rotterdam. Daar hebben de collega’s de wedstrijd Turkije – Nederland aanschouwd en zagen zij de Nederlandse vrouwen overtuigend winnen met 22 – 75! Het team was erg onder de indruk van de felheid van de vrouwen en heeft erg genoten van de mooie wedstrijd.

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. is een trotse sponsor van Basketball Experience NL en is trots op de Nederlandse vrouwen die Europees Kampioen zijn geworden!

Stichting ResetMS4rob

De stichting ResetMS4rob is opgericht voor en door Rob van Turnhout. Rob is een 58-jarige Brabander, getrouwd, vader, sportief. En hij heeft MS. Of om precies te zijn: PPMS, de minst voorkomende vorm van MS.

Na een lange periode van vage klachten, talloze onderzoeken en een verkeerd gestelde diagnose kreeg Rob in 2021 het slechte nieuws te horen: ‘Ja, we hebben een oorzaak gevonden voor al je gezondheidsklachten en het verlies van coördinatie. En ja, het blijkt toch MS te zijn.’ Een uitslag die bij Rob en zijn gezin de bodem onder hun voeten deed wegzakken.

Meer weten over ResetMS4rob? Lees hier verder. Lees verder op


Mixed Hockey Club Berkel-Enschot

Circa tien procent van de inwoners van de gemeente is lid van de plaatselijke hockeyvereniging. Daarmee vervult de Mixed Hockey Club Berkel-Enschot een spilfunctie in de gemeente. Een familieclub waar iedereen kan spelen op zijn of haar niveau en met een evenwichtige verdeling tussen mannen/jongens en vrouwen/meisjes.

Sinds kort sponsoren we naast Hockeyclub Waalwijk ook Mixed Hockey Club Berkel-Enschot, hier middels mede-sponsor op de truien en het inloopshirt van Dames 1.

Hockeyclub Waalwijk

sponsoring hockeyclub waalwijk

Hockeyclub Waalwijk (KMHC Waalwijk) is een dynamische club die hard werkt aan de toekomst. Een sterk groeiend ledenaantal, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervan de basis. De club heeft momenteel maar liefst 630 leden, verdeeld over 8 seniorenteams, 17 juniorenteams en vele miniteams. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de jeugdopleidingen, zodat ook in de toekomst op niveau kan worden gepresteerd. Hockeyclub Waalwijk hecht naast goede sportieve prestaties ook veel waarde aan gezelligheid en een echt verenigingsgevoel.

TvdW steunt deze club door middel van bord sponsoring.


VoetbalSportSchool

Sinds kort zijn wij ook shirtsponsor van “VoetbalSportSchool”. Deze VoetbalSportSchool helpt kinderen om ook in de vakantie te bewegen door middel van verschillende actieve, gezonde en leuke activiteiten.

Larry van Ommen is de hoofdtrainer van RWB Waalwijk en is in het dagelijks leven combinatiefunctionaris bij de Gemeente ’s-Hertogenbosch, wat inhoud dat hij gymlessen verzorgt op een basisschool en daarnaast alle stedelijke evenementen voor basisscholen in ’s-Hertogenbosch organiseert.

Naast trainer van RWB-1 is hij ook trainer van RWB JO8-1 waar ook zijn oudste zoontje in speelt. Het hoofddoel van de VoetbalSportSchool bij de 6 wekelijkse clinics is voetbal en plezier in dit mooie spelletje. Aan bod komen techniek, samenwerken, coördinatie, kracht, snelheid, duels en digitale middelen zoals Smartgoal en Blazepod. Deze trainingen worden gehouden op het kunstgrasveld van RWB Waalwijk en gegeven in samenwerking met jeugdtrainers van de voetbalclub.


Villa Pardoes

Regelmatig betrekken wij onze relatiegeschenken bij Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis een vakantie.

Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar oud.

Blog
TvdW als trotse sponsor: 75 jaar HC Waalwijk

09-09-2023 TvdW is al jarenlang trotste sponsor bij HC Waalwijk, de gezelligste familieclub van de Langstraat. Zo hangt er een mooi TvdW-bord langs de hockeyvelden aan de Olympiaweg. Onlangs vierden de leden van HC Waalwijk het 75-jarig jubileum van de club met een geslaagd jubileumweekend. Een mooi moment om bij deze club en de sponsoring<lees meer>
Stichting ResetMS4rob

Er zijn meerdere goede doelen die wij, bij TvdW, een warm hart toedragen. Waar we kunnen helpen, doen we dat. Waar we een steentje kunnen bijdragen, staan we klaar. Zo ook voor de bijzondere stichting ‘ResetMS4rob’, waar we je graag meer over vertellen. De stichting ResetMS4rob is opgericht voor en door Rob van Turnhout. Rob<lees meer>
Inspirerend: Bo Kramer – Basketball Experience NL

Al vele jaren zijn wij een van de trotse sponsoren van Basketball Experience NL. Hoe mooi en inspirerend is deze korte video waarin Bo Kramer in een paar minuten laat zien waar de stichting voor staat.
Verlenging sponsorschap Stichting BEN

Met trots kunnen we jullie mededelen dat TvdW ook komend jaar een sponsor is van Stichting BEN. Stichting BEN zet zich in om rolstoelbasketbal als topsport op de kaart te zetten. Een hele mooie ambitie waarbij ook al de nodige hoogtepunten behaald zijn zoals het EK rolstoelbasketbal vrouwen 2019 in Rotterdam. Wij dragen graag ons<lees meer>
Maatschappelijk TvdW trotse sponsor “VoetbalSportSchool”

Maatschappelijk TvdW trotse mede-sponsor van “VoetbalSportSchool” In de afgelopen 16 jaar heeft TvdW veel lokale initiatieven ondersteund. Hierbij hebben wij als doel om maatschappelijk een steentje bij te dragen en hechten wij veel waarde aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Om hier zo goed mogelijk aan bij te dragen ondersteunen wij graag organisaties<lees meer>
Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland

Enige tijd geleden is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TvdW Administratieve Begeleiding en Stichting BEN (Basketball Experience NL). We hebben inmiddels al veel werk voor de Stichting mogen en kunnen verrichten. Onze relatiebeheerder/controller Marcel heeft de taak op zich genomen de administratie van Stichting BEN te herstructureren. Toine Klerks van Stichting BEN vertelt: “Marcel<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord