• Sponsoring
  • Sponsoring
  • Sponsoring
we gaan ervoor

Ergens voor gaan? TvdW helpt mee!

Administratie- en Advieskantoor TvdW is niet alleen volop betrokken bij zijn klanten, maar wil ook maatschappelijk gezien graag zijn steentje bijdragen. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, steunen en sponsoren wij met name organisaties en initiatieven die hierop aansluiten. Daarnaast ondersteunen wij en zijn we ook graag betrokken bij maatschappelijke belangen en regionale initiatieven.

Momenteel zijn wij de trotse sponsor van:

Basketball Experience Nederland

Sponsoring stichting BEN

TvdW is trotse sponsor van Basketball Experience NL. Het doel van Basketball Experience NL (BEN) is om rolstoelbasketbal als topsport te professionaliseren en talentvolle sporters, die de potentie hebben om de top te behalen, te ondersteunen. Het geld dat hiervoor nodig is, zamelen ze onder andere in door het organiseren van cursussen, clinics en evenementen.

Op deze manier wil BEN zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te basketballen. Wij ondersteunen dit prachtige initiatief door de stichting administratief en fiscaal advies te verlenen en hen tussentijds inzicht in hun financiële situatie te bieden.

In 2019 is een deel van het TvdW team aanwezig geweest bij het European Championship wheelchair basketball – women in Rotterdam. Daar hebben de collega’s de wedstrijd Turkije – Nederland aanschouwd en zagen zij de Nederlandse vrouwen overtuigend winnen met 22 – 75! Het team was erg onder de indruk van de felheid van de vrouwen en heeft erg genoten van de mooie wedstrijd.

TvdW Administratieve Begeleiding B.V. is een trotse sponsor van Basketball Experience NL en is trots op de Nederlandse vrouwen die Europees Kampioen zijn geworden!

VoetbalSportSchool
Sinds kort zijn wij ook shirtsponsor van “VoetbalSportSchool”. Deze school helpt kinderen om ook in de vakantie te bewegen door middel van verschillende actieve, gezonde en leuke activiteiten. Larry van Ommen is de hoofdtrainer van RWB Waalwijk. In het dagelijks leven verzorgt hij de inhoud van gymlessen op een basisschool én alle stedelijke evenementen voor basisscholen in ’s-Hertogenbosch.

Het hoofddoel bij de 6 wekelijkse clinics van de VoetbalSportSchool is plezier in dit mooie spelletje. Aan bod komen techniek, samenwerken, coördinatie, kracht, snelheid, duels en digitale middelen zoals Smartgoal. De trainingen worden gehouden op het kunstgrasveld van RWB Waalwijk en gegeven in samenwerking met jeugdtrainers van de voetbalclub.

Hockeyclub Waalwijk

sponsoring hockeyclub waalwijk

Hockeyclub Waalwijk (KMHC Waalwijk) is een dynamische club die hard werkt aan de toekomst. Een sterk groeiend ledenaantal, vrijwilligers en sponsoren zijn hiervan de basis. De club heeft momenteel maar liefst 630 leden, verdeeld over 8 seniorenteams, 17 juniorenteams en vele miniteams. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de jeugdopleidingen, zodat ook in de toekomst op niveau kan worden gepresteerd. Hockeyclub Waalwijk hecht naast goede sportieve prestaties ook veel waarde aan gezelligheid en een echt verenigingsgevoel.

TvdW steunt deze club door middel van bord sponsoring.


Marloes Vos Foundation

Sport als medicijn: dat is het motto van Marloes Vos. Vanaf haar veertiende kreeg Marloes steeds meer moeite met lopen dankzij een spieraandoening. In 2016 begon zij met sport, wat voor haar het onmogelijke tóch mogelijk maakte: ze heeft nu meermaals een full distance triathlon volbracht. Sport brengt je fysiek en mentaal weer in beweging, dus wil de Marloes Vos Foundation sporten zo toegankelijk mogelijk maken. Voor iedereen. Dus ook voor sporters die een chronische aandoening of beperking: de adaptive athletes.

Deze missie dragen we bij TvdW een warm hart toe. Daarom ondersteunen we Marloes en haar foundation met administratieve hulp en staan we altijd klaar voor vragen. Op die manier werken we mee aan de opzet van de Marloes Vos Foundation.

Meer weten over de missie en doelen van Marloes? Lees hier verder.


Villa Pardoes

Regelmatig betrekken wij Villa Pardoes bij onze relatiegeschenken. Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis een vakantie en kunnen ze onbezorgd spelen, zwemmen, wandelen of de Efteling bezoeken.

Blog
TvdW als trotse sponsor: 75 jaar HC Waalwijk

09-09-2023 TvdW is al jarenlang trotste sponsor bij HC Waalwijk, de gezelligste familieclub van de Langstraat. Zo hangt er een mooi TvdW-bord langs de hockeyvelden aan de Olympiaweg. Onlangs vierden de leden van HC Waalwijk het 75-jarig jubileum van de club met een geslaagd jubileumweekend. Een mooi moment om bij deze club en de sponsoring<lees meer>
Stichting ResetMS4rob

Er zijn meerdere goede doelen die wij, bij TvdW, een warm hart toedragen. Waar we kunnen helpen, doen we dat. Waar we een steentje kunnen bijdragen, staan we klaar. Zo ook voor de bijzondere stichting ‘ResetMS4rob’, waar we je graag meer over vertellen. De stichting ResetMS4rob is opgericht voor en door Rob van Turnhout. Rob<lees meer>
Inspirerend: Bo Kramer – Basketball Experience NL

Al vele jaren zijn wij een van de trotse sponsoren van Basketball Experience NL. Hoe mooi en inspirerend is deze korte video waarin Bo Kramer in een paar minuten laat zien waar de stichting voor staat.
Verlenging sponsorschap Stichting BEN

Met trots kunnen we jullie mededelen dat TvdW ook komend jaar een sponsor is van Stichting BEN. Stichting BEN zet zich in om rolstoelbasketbal als topsport op de kaart te zetten. Een hele mooie ambitie waarbij ook al de nodige hoogtepunten behaald zijn zoals het EK rolstoelbasketbal vrouwen 2019 in Rotterdam. Wij dragen graag ons<lees meer>
Maatschappelijk TvdW trotse sponsor “VoetbalSportSchool”

Maatschappelijk TvdW trotse mede-sponsor van “VoetbalSportSchool” In de afgelopen 16 jaar heeft TvdW veel lokale initiatieven ondersteund. Hierbij hebben wij als doel om maatschappelijk een steentje bij te dragen en hechten wij veel waarde aan een goede gezondheid, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Om hier zo goed mogelijk aan bij te dragen ondersteunen wij graag organisaties<lees meer>
Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland

Enige tijd geleden is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TvdW Administratieve Begeleiding en Stichting BEN (Basketball Experience NL). We hebben inmiddels al veel werk voor de Stichting mogen en kunnen verrichten. Onze relatiebeheerder/controller Marcel heeft de taak op zich genomen de administratie van Stichting BEN te herstructureren. Toine Klerks van Stichting BEN vertelt: “Marcel<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×