• TvdW als trotse sponsor: 75 jaar HC Waalwijk
  • TvdW als trotse sponsor: 75 jaar HC Waalwijk
  • TvdW als trotse sponsor: 75 jaar HC Waalwijk
TvdW
09-09-2023

TvdW is al jarenlang trotste sponsor bij HC Waalwijk, de gezelligste familieclub van de Langstraat. Zo hangt er een mooi TvdW-bord langs de hockeyvelden aan de Olympiaweg. Onlangs vierden de leden van HC Waalwijk het 75-jarig jubileum van de club met een geslaagd jubileumweekend. Een mooi moment om bij deze club en de sponsoring stil te staan!

 

Speciaal jubileumweekend HC Waalwijk

Na een maandenlange voorbereiding hield HC Waalwijk van 23 tot en met 25 juni een bijzonder jubileumweekend. Er kwam zelfs een festivaltent met versiering én een podium aan te pas! Op vrijdagavond werd het weekend afgetrapt met een jeugdfeest. Zaterdagmiddag was er een speciale speelmiddag voor de jongste leden van de club. Zij konden hun lol op bij een stormbaan, een zwembad en heel wat andere spellen. Plezier gegarandeerd, dus!

Zaterdagavond vormde het hoogtepunt van het jubileumweekend met het grote jubileumfeest. Hier kwamen (oud-)leden, sponsoren en iedereen dat de club een warm hart toedraagt samen om herinneringen aan vroeger op te halen en te proosten op de toekomst. Ook is het nieuwe bestuur onder leiding van Jan de Ruijter tijdens de feestavond toegetreden en zijn een aantal bijzondere leden in het zonnetje gezet.

Op zondag werd het weekend afgesloten met, hoe kon het ook anders, een gezellig hockeytoernooi. Onder leiding van lekkere plaatjes  konden verschillende leeftijden en niveaus tegen elkaar strijden en hun kunsten op het veld laten zien.

 

Overige sponsoring

Bij TvdW vinden we het belangrijk om (lokale) initiatieven te ondersteunen. Zo sponsoren we niet alleen HC Waalwijk, maar nog veel meer mooie, sportieve of maatschappelijke doelen. Zo zijn we bijvoorbeeld trotste sponsor van Basketbal Experience Nederland (BEN), die rolstoelbasketbal helpt te professionaliseren en talentvolle sporters te ondersteunen, of betrekken we Villa Pardoes, het vakantieverblijf bij de Efteling voor ernstig zieke kinderen, regelmatig bij onze relatiegeschenken. Benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk dan onze speciale sponsor-pagina.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×