• Geschiedenis van TvdW
  • Geschiedenis van TvdW
  • Geschiedenis van TvdW
  • Geschiedenis van TvdW
  • Geschiedenis van TvdW
  • Geschiedenis van TvdW
De oorsprong van
een solide bedrijf

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., ook bekend onder TvdW Administratie- & Advieskantoor voor MKB en ZZP, is op 1 juni 2004 opgericht door Twan van de Wiel. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de accountancy en administratiewereld, koos Twan ervoor een eigen bedrijf te beginnen. De eerste paar jaren werkte Twan vanuit huis, in 2007 verhuisde het bedrijf naar de Biesbosweg in Waalwijk.In 2013 volgde er een verhuizing naar de Professor Eykmanweg 5a eveneens in Waalwijk. Momenteel is het bedrijf gevestigd in een fris, ruim kantoorpand aan de Margrietstraat 95 in Waalwijk.

Inmiddels is ons Administratie- & Advieskantoor uitgegroeid tot een begrip in de regio Waalwijk. Bij ons telt iedere klant en is iedereen altijd welkom.

Wij zijn een kantoor met een unieke grootte: tussen de eenpitters en de grote kantoren. Zo profiteren we van the best of both worlds: de persoonlijke benadering van een klein kantoor én de full-service die wij bieden als mkb-kantoor. Ons jonge en dynamische team bestaat uit vakkundige, betrokken medewerkers, ieder met hun eigen specialisme en interesse. Daardoor kunnen we met recht zeggen:

TvdW denkt al ruim 17 jaar met je mee!

De wereld om ons heen is steeds verder aan het digitaliseren. Het persoonlijke contact wordt steeds vaker vervangen door een volledig geautomatiseerd en anoniem bericht.

Ons kantoor is er juist voor de ondernemers die nog graag persoonlijk contact onderhouden met hun ‘boekhouder’. Die geen nummer willen zijn, maar weten dat één telefoontje genoeg is om de juiste informatie te krijgen. Die weten dat er altijd een kop koffie klaar staat als ze willen langskomen. En die het belangrijk vinden dat zij ons kennen en wij hen!

Of wij dan niet automatiseren? Jazeker wel! We automatiseren alles, maar niet onze persoonlijke contacten. Die staan bij ons voorop en vormen de kernwaarde van onze dienstverlening:

Persoonlijk, open en betrokken

Het sleutelwoord is samenwerken

 

TvdW

Blog
1 juni 2020: TvdW bestaat 16 jaar!

Maandag 1 juni is het exact 16 jaar geleden dat ik mijn eenmanszaak Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding inschreef bij de Kamer van Koophandel in Waalwijk. Zoals bij vele ondernemers bestonden die 16 jaar uit pieken maar ook uit dalen. 2004 – 2008 Bij de start had ik een kantoor aan huis, in de<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord