• Loonadministratie
  • Loonadministratie
  • Loonadministratie
Samenwerken
loont

Wat van een werkgever wordt verwacht
Als u personeel heeft of gaat aannemen, zult u een salarisadministratie moeten bijhouden. Ook moet u uw medewerker een contract aanbieden, waarin u samen de gemaakte afspraken vastlegt. En als werkgever bent u verplicht elke maand loonaangifte te doen, uw medewerkers uit te betalen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de belastingdienst af te dragen.

TvdW biedt hulp
Wij nemen u graag deze zorg uit handen en bieden u onze hulp aan bij de correcte verwerking van uw loonadministratie. We rekenen hierbij geen opstartkosten en u betaalt een all-in tarief per salarisstrook.

De loonadministratie bij TvdW samengevat:

  1. Verzorgen van de loonverwerking, loonaangifte en het jaarwerk
  2. Telefonische helpdesk voor korte vragen
  3. Advies over en het opstellen van arbeidsovereenkomsten en overige personeelsvraagstukken
  4. Export naar uw boekhoudpakket
  5. Informatie via een online portaal

Ook voor uw salarisadministratie geldt: TvdW denkt met je mee!

Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord