• Onze software deel 4 – Nmbrs®
  • Onze software deel 4 – Nmbrs®
  • Onze software deel 4 – Nmbrs®
Een blik achter de schermen
bij TvdW

De komende tijd geven wij graag meer informatie over de software waar wij als advieskantoor mee werken. TvdW kiest qua software partijen die:

  • kredietwaardig zijn (in verband met de continuïteit)
  • een veilige opslag hebben van uw privacygevoelige informatie
  • verzekerd zijn van een betrouwbare back-up van uw data
  • innovatief zijn en met ons kantoor mee ontwikkelen
  • bij ons kantoor passen als organisatie om mee samen te werken

Als vierde, na Radar Software, Nextens en MUIS Software, het online salarispakket Nmbrs®.

Nmbrs® is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van hun HR- en payroll software ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgen zij ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend.

Als kantoor werken wij sinds dit jaar gefaseerd met de software van Nmbrs®. Momenteel werken we ook nog met de software van Winsalar (Salar Nederland). We hebben jaren met plezier met Winsalar gewerkt, alleen merken we dat onze klanten aan meer behoefte hebben dan alleen de loonstrook en de journaalpost/aangifte loonheffing. De Nmbrs® oplossing biedt veel mogelijkheden om op een andere manier te samenwerken met de klant, en de klant ook meer te bieden/te betrekken, zoals HRM, verlofaanvraag, contractregistraties en meer. Wij kunnen aan elke behoefte van de klant nu voldoen, en doordat ook Nmbrs® met koppelingen werkt, kunnen we iMUIS Online eenvoudig koppelen met Nmbrs®. Met de koppeling worden de goedgekeurde loonruns uit Nmbrs® opgehaald in iMUIS Online. Na uw goedkeuring worden loonjournaalposten automatisch verwerkt in de financiële administratie (per administratie en verbijzondering kostenplaatsen/kostendragers). Dit gaat via een webserviceskoppeling tussen twee cloudsystemen. Het voordeel is dat u nooit meer handmatig loonjournaalposten in je administratie hoeft in te voeren. Ook in Power BI zijn we bezig om data uit Nmbrs® daarin te verwerken.De Power BI Connector voor Nmbrs® zorgt er voor dat wij zelf eenvoudig rapportages kunnen ontwikkelen die inzicht geven in de Nmbrs® data. Wij kunnen hierin zelf bepalen welke data wij graag gevisualiseerd zien en op welke manier.

Wat heeft de software u te bieden: Medewerkerslogin – Managerslogin – Verlofregistratie – Verzuimregistratie – Digitaal dossier – HR-signalen – HR-rapporten – Interactieve loonstrook – Automatische loonverwerking

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×