• Onze software deel 2 – MUIS Software
  • Onze software deel 2 – MUIS Software
  • Onze software deel 2 – MUIS Software
Een blik achter de schermen
bij TvdW

De komende tijd geven wij graag meer informatie over de software waar wij als advieskantoor mee werken. TvdW kiest qua software partijen die:

  • kredietwaardig zijn (in verband met de continuïteit)
  • een veilige opslag hebben van uw privacygevoelige informatie
  • verzekerd zijn van een betrouwbare back-up van uw data
  • innovatief zijn en met ons kantoor mee ontwikkelen
  • bij ons kantoor passen als organisatie om mee samen te werken

Als tweede, na Nextens, de software voor onze boekhoudsoftware: MUIS Software (King Software)

MUIS Software levert administratieve software aan accountants en ondernemers. Onze klanten kunnen bij MUIS Software zowel online als offline boekhouden. Veiligheid staat dan ook hoog in het vaandel bij MUIS. Het bedrijf is in 1984 opgericht en biedt uiteenlopende pakketten aan; van het offline pakket iMUIS Business Software, Accountancysoftware of iMUIS online boekhouden tot specifieke branchegerichte pakketten in samenwerking met partners. MUIS Software besteedt veel aandacht aan opleiding, training en kennisdeling.

Als kantoor werken we al sinds de start van TvdW met de online en offline software van MUIS Software en hebben wij veel implementaties uitgevoerd en cursussen gegeven in het gebruik van de software. MUIS Software heeft een uitgebreid aantal koppelingen en doordat zij steeds verder innoveren ontwikkelen zij met ons kantoor mee, een belangrijke voorwaarde. Wij zijn uitermate tevreden over het gebruik en de mogelijkheden van zowel de offline als de online versie.

Met de Spitsfacturen kunnen we ondernemers verder laagdrempelig kennis laten maken met het online administreren en een factuur die voldoet aan de wettelijke eisen. Met de TvdW Academy geven we zowel starterscursussen als ook cursussen voor gevorderden.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×