• TvdW Academy
  • TvdW Academy
  • TvdW Academy
Delen is het nieuwe vermenigvuldigen
#ikwilondernemen

E-book Voorbereiden jaarrekening

Het begint inmiddels een echte TvdW traditie te worden, maar ook dit jaar hebben we weer een E-book voorbereiden jaarrekening gemaakt. Sinds dit jaar valt het E-book onder de opgerichte TvdW Academy.

In dit E-Book zijn de tarieven en wetten aangepast op de jaarrekening van 2019. Naast de wijzigingen van de tarieven en wetten van 2019, blikken we ook alvast vooruit op 2020. Zo zijn zowel de VPB tarieven van 2019 als van 2020 veranderd. Bovendien gaat per 1 januari 2020 de nieuwe KOR in.

Het E-Book is ingericht om als ondernemer ook zelf een aantal zaken voor te kunnen bereiden. Hierdoor ontvangt het administratiekantoor of de accountant een voorbereid dossier waardoor er in een aantal zaken mogelijk minder tijd (en dus minder kosten voor de ondernemer) gaan zitten. Dit E-book geeft handvaten om de benodigde documenten snel, compleet en zonder miscommunicatie op te stellen.

Ook is het mogelijk om aan de hand van de voorgestelde stappen zelf een aanzet te maken voor de fiscale winstaangifte.

Het E-book is tevens bedoeld om tijdig in te spelen op fiscale zaken voordat het jaar voorbij is. Door op tijd hierop in te spelen kan er binnen de gestelde mogelijkheden wellicht belasting bespaard worden. Ook worden regelmatig actuele aandachtspunten benoemd, zoals de wijziging van de bodemwaarde van gebouwen in 2019.

Wij zijn van mening dat elke ondernemer door dit E-Book een beter beeld krijgt van de achterliggende stukken van een jaarrekening, en daardoor een beter inzicht in het eigen bedrijf.

We wensen u veel leesplezier en wij hopen dat de informatie nuttig en bruikbaar voor u is. Daarnaast staan wij altijd open voor opmerkingen, tips, wensen en aanvullingen!


Vraag hieronder Editie 2020/2021 aan:

Lees hieronder Editie 2019/2020

Ebook TvdW Waalwijk 2019 - 2020 TvdW Academy Waalwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

We zijn los met onze TvdW Academy!

Als (startende) ondernemer zit je vaak boordevol plannen en ideeën, vol doelen en verwachtingen. Maar … meestal ook vol vragen en onzekerheden. Want hoe leuk en uitdagend het ondernemerschap ook is, er zitten wel degelijk risico’s aan. Er zijn zo veel factoren waar je op voorbereid moet zijn en zo veel zaken waar je van op de hoogte moet zijn.

Goed nieuws: je hoeft het niet alleen te doen! Want juist voor jou, als je plannen hebt om voor jezelf te beginnen of als je al korte of langere tijd als zelfstandige aan het werk bent, is er de TvdW Academy! Op internet is natuurlijk van alles te vinden, maar juist dat maakt het vaak lastig en onoverzichtelijk. Want wát staat wáár? En wat is wel of juist niet op jouw situatie van toepassing? TvdW kent zijn (toekomstige) klant en biedt met de Academy kennis en informatie op maat.

Wat houdt onze Academy in? In het kort gezegd: wij zijn er voor jou, door onze kennis te delen, onze kunde te verspreiden en jou te helpen je ondernemersdroom te realiseren. En het mooiste nieuws: als klant van TvdW maak je GRATIS* gebruik van ons kenniscentrum! Want we snappen dat je omzet misschien nog te wensen over laat. Of dat je nog even geen mogelijkheden hebt om hier uitgebreide investeringen in te doen.

Waarom we dit doen? Omdat we in de praktijk vaak horen dat bepaalde vragen veel voorkomen en best makkelijk kunnen worden beantwoord. En omdat we je een goede start én een goed bestaan van jouw bedrijf gunnen. TvdW staat niet voor niets bekend als het allround administratiekantoor waar echt met de klant wordt meegedacht. En dat houdt voor ons niet op bij het verwerken van je administratie of het doen van jouw aangifte. Onze dienstverlening gaat verder dan dat!

Om je een idee te geven wat je van de TvdW Academy kunt verwachten, vind je hier een overzicht:

  1. Met onze periodieke nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en wijzigingen, het laatste nieuws binnen TvdW én de evenementen die we de komende tijd op de agenda hebben staan (en waarvoor je je met één druk op de knop kunt aanmelden!).
  2. Je kunt (ja, ook gratis!) deelnemen aan allerlei nuttige presentaties en workshops, zowel door mensen van TvdW als door derden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de workshop ‘Young Professionals’, de presentatie van boekhoudprogramma iMuis of de workshop ‘Mijn aangifte IB, wat moet ik ermee?’
  3. We organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten, met interessante sprekers uit diverse branches én natuurlijk de kans om andere ondernemers te ontmoeten. Gezellig, leerzaam en inspirerend tegelijk!
  4. Je krijgt ons praktische e-book ‘Voorbereiden Jaarrekening’, als onmisbaar naslagwerk en hulpmiddel bij jouw aangifte.
  5. Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek, waarbij we alle ins en outs van jouw bedrijf doornemen en onze tips met je delen.
  6. En dan sturen we je ook nog regelmatig onze fiscale en administratieve blogs, waarin we de soms lastige onderwerpen eenvoudiger voor je maken en je instructies geven hoe je dit soort dingen zelf kunt oplossen.

Zo zie je maar: alles om jou te helpen de juiste stappen te zetten om je bedrijf gezond te krijgen én te houden.

Lijkt het je wat, om deel te nemen aan onze Academy? Of heb je vooraf nog vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0416-337793 of even mailen naar info@twanvandewiel.nl voor meer info of om je aan te melden.

Mis je misschien nog bepaalde onderwerpen? Heb je zelf vragen, ideeën of wensen waarmee we jou en andere ondernemers nóg beter zouden kunnen helpen? Laat het dan gerust weten. Dan gaan we aan de slag om ook daar de benodigde informatie over te publiceren of een passende activiteit voor te realiseren!

Heel graag tot ziens!

Team TvdW Academy


De TvdW Academy is een initiatief dat in 2019 bedacht is door Twan van de Wiel en Marvin de Gouw. Marvin is van juli  2016 tot en met juli 2020 als universitaire student Accountancy in deeltijd werkzaam geweest bij TvdW en was samen met Twan verantwoordelijk voor onder meer kwaliteit en innovatie. Marvin organiseerde in 2019 de eerste TvdW bijeenkomst. Ook verzorgde hij een aantal presentaties voor Young Professionals. Wij willen Marvin hierbij enorm bedanken voor zijn inzet en het met Twan vormgeven van de Academy.

Anouk van der Werf neemt het stokje over van Marvin. Zij is samen met Twan nu verantwoordelijk voor de TvdW Academy.Wij wensen Marvin hierbij enorm veel succes bij zijn volgende stap in de accountancy nu

zijn fulltime studie erop zit. Nogmaals bedankt Marvin!

Blog
Alle corona maatregelen op een rij!

In deze blog zetten we de actuele corona maatregelen op een rij! Enige tijd geleden is alweer het derde steunpakket vanuit de overheid aangekondigd. In deze blog leggen wij u kort uit welke regelingen er nog van kracht zijn. Hieronder lees je welke regelingen er nog van kracht zijn en wanneer deze aflopen. Indien je<lees meer>
TvdW Netwerkbijeenkomst: een groot succes!

Precies één week geleden vond de allereerste TvdW netwerkbijeenkomst plaats. Tijdens deze avond stond de toekomst van de ondernemer centraal. Zes uiteenlopende partijen hebben presentaties gegeven over nuttige weetjes en diensten voor ondernemers. Met bijna 50 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagde eerste editie, en een nieuwe TvdW traditie is geboren!   We willen<lees meer>
TvdW Netwerkbijeenkomst

Op 20 februari 2019 zal de eerste netwerkbijeenkomst gehouden worden in ons eigen TvdW kantoor. Tijdens deze bijeenkomst geven wij, TvdW, en enkele van onze partners een korte presentatie van ongeveer 10 a 15 minuten. Door middel van deze bijeenkomst willen we u de gelegenheid geven om in aanraking te komen met diverse partijen die<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord