• Download ons nieuwe E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024!
  • Download ons nieuwe E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024!
  • Download ons nieuwe E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024!
Tvdw
04-12-2023

Het begint inmiddels een heuse traditie te worden: ook dit jaar brengt TvdW het E-book ‘Voorbereiden Jaarrekening’ uit voor 2023-2024! Dat doen we inmiddels al voor het elfde jaar op rij, en nog altijd volledig kosteloos. Meer weten over ons E-book? We vertellen het je graag in deze blog!

Wil je direct naar het gratis E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024? Vul dan meteen je e-mailadres onder aan de pagina in om het E-book aan te vragen!

 

 

Het voorblad van het E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024

Het voorblad van het E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024

Waarom het E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024?

Met behulp van het E-Book kun je als ondernemer zelf een heel aantal zaken voor de jaarrekening voorbereiden. Door dit zelf te doen, kun je bij je administratiekantoor of accountant een volledig en kloppend dossier overleggen. Zo hoeft je accountant minder tijd te investeren in het doorlopen van deze zaken voor jou, wat jou als ondernemer uiteindelijk minder kosten oplevert. Een win-winsituatie voor jullie allebei dus!

 

Als ondernemer zelf krijg je ook een beter beeld van de processen achter een jaarrekening, wat leidt tot een beter inzicht van je eigen bedrijf. Dit inzicht kan je in de toekomst hopelijk helpen om nog betere keuzes voor je bedrijf maken.

 

Bij TvdW vinden we het belangrijk om onze kennis van de branche te delen met een grotere doelgroep. Daarom bieden we ons e-book helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen aan. Je hoeft dus geen klant bij TvdW te zijn om van de tips in het E-book te kunnen profiteren!

 

Wat staat er in het E-book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024?

Om je jaarrekening zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, geven we je in het E-book heel wat handige handvatten. Zo kun jij benodigde documenten of gegevens snel, compleet en zonder miscommunicatie opstellen en aanleveren bij je administratiekantoor. Verder hebben we een aantal voorgestelde stappen die je helpen om de fiscale winstaangifte vorm te geven. Zo kun je tijdig inspelen op fiscale zaken voor het einde van het jaar!

 

En zijn er andere belangrijke punten waar je écht op moet letten, bijvoorbeeld om – binnen de fiscale grenzen – belasting te kunnen besparen? Dan maken we je daarop attent. Denk bijvoorbeeld aan gewijzigde tarieven of aangepaste belastingschijven.

 

Extra eindejaarstips op TvdW Blogt

Naast ons E-book bomvol handige informatie, delen we online nog veel meer handige en korte tips met je. Dit doen we in onze blogserie ‘TvdW Tipt: Eindejaarstips’. We zetten tientallen eindejaarstips voor onze verschillende specialismen op een rij, waaronder tips voor zzp’ ers of mkb’ers. Check voor alle blogs onze TvdW Blogt pagina op de website!

 

Aanvragen e-book

Oeps, daar ging iets mis. Probeer het gerust opnieuw of mail naar info@twanvandewiel.nl!
Vraag hieronder jouw E-Book Voorbereiden Jaarrekening 2023-2024 aan!

END ©TvdW

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×