• ZZP
  • ZZP
  • ZZP
Zelfstandig
maar wél met hulp

personeel Twan van de Wiel TvdW WaalwijkDe waarde van een goede administratie
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Soms door gebrek aan kennis op dat gebied, maar vaker nog door gebrek aan tijd. Best begrijpelijk, u houdt zich vast liever bezig met uw core business en met dat wat u het liefste doet! Toch is het bijhouden van een administratie een belangrijk aandachtspunt, ook voor ZZP’ers. Want naast het feit dat u wettelijk verplicht bent dit te doen, kunt u hieruit ook nog eens heel waardevolle cijfers halen. Een win-winsituatie dus!

Afgestemd op úw wensen
U kunt kiezen of u uw volledige administratie of alleen een deel ervan aan ons wilt uitbesteden. Een andere mogelijkheid is dat u uw boekhouding zelf via onze online administratie bijhoudt. Op die manier zijn wij er om op de achtergrond uw administratie te controleren. De btw-aangifte kunt u zelf doen, maar uiteraard kunnen wij deze ook voor u uitvoeren. Wij passen ons graag aan aan uw persoonlijke wensen en behoeften!

Even op een rij waarvoor u als zzp’er bij ons terecht kunt:

  1. Verwerken van de (gehele of gedeeltelijke) administratie
  2. Het controleren van een door u geboekte administratie
  3. De aangifte omzetbelasting
  4. De jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting
  5. Een (online) boekhoudpakket

Bel of mail ons gerust voor meer - uiteraard vrijblijvende - informatie  TvdW denkt met je mee!

Blog
Ook de opvolger van de VAR (DBA) moet eraan geloven

Waarschijnlijk hebt u er inmiddels al veel over gehoord: de verklaring arbeidsrelatie (VAR) die op 1 mei 2016 werd vervangen door de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). De wet DBA wordt nu echter weer vervangen door een nieuwe wet, dit blijkt uit het regeerakkoord. Middels deze blog zullen wij u een korte duidelijke uitleg geven<lees meer>
Specialisme
MKB
Veel ondernemers hebben behoefte aan advies op het gebied van cijfers en fiscale zaken. Door onze betrokkenheid zorgen wij voor helder tussentijds inzicht en bewustwording van uw financiële situatie. Een solide basis voor uw onderneming!
Meer informatie?
ZZP
Het voeren van een goede administratie is voor veel zelfstandig ondernemers geen prioriteit. Toch is het een belangrijk aandachtspunt. Het is niet alleen verplicht, maar biedt ook nog eens waardevolle cijfers voor de toekomst. Laat ons u erbij helpen!
Meer informatie?
KINDEROPVANG
TvdW heeft al veel organisaties in de kinderopvang geholpen bij het opzetten en inrichten van hun administratie. Wij ontzorgen hen zo veel mogelijk bij alle administratieve en financiële zaken die op hun pad komen.
Meer informatie?
Wij werken onder andere voor:
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord