• Onze software deel 3 – RADAR Software
  • Onze software deel 3 – RADAR Software
  • Onze software deel 3 – RADAR Software
Een blik achter de schermen
bij TvdW

De komende tijd geven wij graag meer informatie over de software waar wij als advieskantoor mee werken. TvdW kiest qua software partijen die:

  • kredietwaardig zijn (in verband met de continuïteit)
  • een veilige opslag hebben van uw privacygevoelige informatie
  • verzekerd zijn van een betrouwbare back-up van uw data
  • innovatief zijn en met ons kantoor mee ontwikkelen
  • bij ons kantoor passen als organisatie om mee samen te werken

Als derde, na Nextens en MUIS Software, de software voor onze CRM/uren/facturatie: RADAR Software.

RADAR Software levert makkelijk te gebruiken software op het gebied van Facturatie, Urenregistratie, CRM, digitaal dossier, Budgetbewaking en Projectadministratie. De software wordt in eigen beheer ontwikkeld en ondersteund. De software is speciaal ontwikkeld voor administratie- en accountantskantoren. RADAR Software kan hierdoor inspelen op branchespecifieke behoeften.

Als kantoor werken wij sinds dit jaar met de software van RADAR Software. De RADAR CRM-oplossing biedt veel mogelijkheden om het klantcontact te intensiveren. Overzichtelijk vanuit 1 centraal relatiebestand voor het hele kantoor. Met de diverse apps kunnen we onze andere software, zoals MUIS en Nextens aan elkaar koppelen, zodat er een centrale data-invoer is en de data consistent is. Dit jaar zijn we de overige functionaliteiten aan het doorvoeren in onze kantoorprocedures. Het is een overgangsjaar waarin we ook nog deels met de software van Infine werken. We denken dat RADAR Software passend is bij de ambities van ons kantoor en dat het ons helpt om toekomstbestendig te zijn. Tenslotte met de AVG-module kunnen we voldoen aan de eisen die gesteld worden aan het beheren en verzenden van privacy gevoelige informatie.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×