• Verlenging sponsorschap Stichting BEN
  • Verlenging sponsorschap Stichting BEN
  • Verlenging sponsorschap Stichting BEN
Op naar meer mooie activiteiten
in de toekomst

Met trots kunnen we jullie mededelen dat TvdW ook komend jaar een sponsor is van Stichting BEN. Stichting BEN zet zich in om rolstoelbasketbal als topsport op de kaart te zetten. Een hele mooie ambitie waarbij ook al de nodige hoogtepunten behaald zijn zoals het EK rolstoelbasketbal vrouwen 2019 in Rotterdam. Wij dragen graag ons steentje bij aan dit mooie initiatief.

Alweer 4 jaar geleden startte de samenwerking van Twan en Toine. Niet alleen een goede match qua naam, maar vooral een goede match vanwege de liefde voor sport. Twan zorgde met zijn administratiekantoor ervoor dat stichting BEN boekhoudkundig ook de groei bij kon benen die stichting BEN door maakte. Van grote internationale projecten, subsidievraagstukken, ANBI status en CBF keurmerk tot het kopen van een eigen pand! Toine leerde van Twan hoe de financiële administratie in elkaar hoort te zitten en dit is een belangrijke basis van de stichting. Transparante administratie en duidelijke verantwoording naar bestuur en publiek is als stichting een groot goed.

Door een ongeval kwam Twan een tijd terug zelf in een rolstoel terecht en ondervind eigenlijk dagelijks de uitdagingen van de doelgroep van stichting BEN. ‘De veerkracht van Twan is typerend, hij blijft positief en houdt met zijn personeel het bedrijf goed draaiende na een verhuizing naar een rolstoel-toegankelijke locatie. Een locatie waar ik me overigens altijd zeer welkom voel, ik ken geen administratiekantoor of accountant waar de deur zover open staat en waar je altijd terecht kan’, zegt stichting directeur Toine Klerks. De familiaire sfeer op kantoor in combinatie met professioneel presteren is een sfeer die past bij stichting BEN, wat ook op boekhoudkundig vlak en financiële verantwoordelijkheid steeds groter groeit.

‘Wij willen de stichting blijven ondersteunen en ik kan me nu weer vaker persoonlijk inzetten om dit ook in uitvoerende werkzaamheden te doen. Waarom? Bij deze stichting heb ik simpelweg een warm gevoel,’ vertelt Twan van de Wiel. Het sponsorschap breidt zich verder uit, passend bij de situatie en de potentie van Basketball Experience NL. Twan kijkt er naar uit het nieuwe pand van stichting BEN in Sprang Capelle te bezoeken. Het liefst zelfstandig met de handbike. ‘Maar daar moet ik nog wat meer voor oefenen’, glimlacht hij.

Wij zijn Twan en zijn personeel erg dankbaar, het TvdW logo krijgt dan ook een mooi plekje op het nieuwe kantoor. Op naar meer mooie activiteiten in de toekomst!

Marvin en Nino keken met bewondering naar het EK rolstoelbasketbal 2019 in Rotterdam

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×