• Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland
  • Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland
  • Update samenwerking TvdW en Stichting Basketball Experience Nederland
De ins & outs van de
sponsoring door TvdW

Enige tijd geleden is er een mooie samenwerking ontstaan tussen TvdW Administratieve Begeleiding en Stichting BEN (Basketball Experience NL). We hebben inmiddels al veel werk voor de Stichting mogen en kunnen verrichten.

samenwerking Stichting BEN

Van links naar rechts: Twan, Toine en Marcel

Onze relatiebeheerder/controller Marcel heeft de taak op zich genomen de administratie van Stichting BEN te herstructureren. Toine Klerks van Stichting BEN vertelt: “Marcel heeft ons heel goed geholpen met het herstructureren van onze cijfers. Ook heeft hij mij advies gegeven hoe ik de cijfers op de juiste manier kan verantwoorden en presenteren aan het bestuur tijdens de bestuursvergadering.” Het presenteren van de cijfers hebben we met name geoptimaliseerd door het gebruik van tussentijdse rapportages. Die geven een goed beeld van de huidige stand van zaken en helpen om meteen te kunnen inspelen op gebeurtenissen of veranderingen.

Hiernaast worden er maandelijks diverse administratieve zaken besproken, waarbij Marcel een passende oplossing voor de Stichting aandraagt. Zoals Toine Klerks zelf zegt: “Ik ben iemand die het boekhouden met trial and error heeft geleerd, waardoor ik dus best wat kennis mis. Marcel helpt mij hier altijd goed bij.”

De komende tijd staat voor ons en voor Stichting BEN in het teken van groei. Ook hun administratie zal hierop worden voorbereid. Dit doen we door de tussentijdse cijfers periodiek te analyseren op basis van de begroting. Daarnaast zal ervoor worden gezorgd dat de stichting de ANBI-status verkrijgt, waardoor giften en donaties fiscaal aftrekbaar worden. De groei van de Stichting komt voort uit de grotere internationale evenementen en de opstart van de internationale rolstoelbasketbal academy van Stichting BEN.

Binnenkort verschijnt er op de (inter)nationale toernooien van Stichting BEN een banner met ons logo. Ga dus vooral een keertje kijken om onze banner én natuurlijk de basketballers te spotten!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×