• KING Software krijgt nieuwe naam: Bjorn Lunden
  • KING Software krijgt nieuwe naam: Bjorn Lunden
  • KING Software krijgt nieuwe naam: Bjorn Lunden
Tvdw
28-03-2024

KING Software gaat voortaan door het leven als Bjorn Lunden. KING Software had al enkele jaren een internationale samenwerking met Bjorn Lunden; een Zweedse groep die zich ook richt op administratieve processen. Alleen het hoofdmerk KING Software krijgt een nieuwe naam: de huidige productnamen van KING Software blijven nog wel hetzelfde.

 

Daarom gaan we de komende tijd hard aan de slag om deze verandering ook door te voeren op onze eigen website. Zie je ergens nog een foutieve verwijzing? Laat ons die gerust weten!

 

Waarom van KING Software naar Bjorn Lunden?

Bjorn Lunden werkt al een aantal jaren hard aan de weg om dé leverancier van SaaS-oplossingen (Software as a Service) voor alle accountantskantoren en -bedrijven in Noordwest-Europa te worden. KING Software was als Nederlandse softwareleverancier al zo’n toonaangevende speler op deze markt. Vandaar dat de twee partijen al sinds mei 2022 met elkaar samenwerken.

 

Vanaf vorige week werd de samenwerking tussen KING Software en Bjorn Lunden verder geïntensiveerd: de naam van de Nederlandse leverancier gaat officieel veranderen in Bjorn Lunden.

 

Ulf Bokelund Svensson, CEO van Bjorn Lunden, zegt daarover: “We zijn begonnen met het werken aan een gemeenschappelijk platform voor boekhouding, facturering en leveranciersbetalingen dat even goed zal werken, ongeacht waar je in Noordwest-Europa actief bent.”

 

 

Nieuwe look en feel voor KING Software

Het nieuwe logo van KING Software, dat nu Bjorn Lunden heet. Het logo bestaat uit de naam van beide bedrijven in een zwart, strak lettertype en een klein beeldmerk met oranje, wit en zwart.

Het nieuwe logo van KING Software, nu Bjorn Lunden

Naast de nieuwe naam ondergaat KING Software ook een transformatie wat betreft de uitstraling van het merk. Deze zal stapsgewijs geïntroduceerd gaan worden. Zo krijgt het merk een nieuw grafisch profiel met een bijpassend nieuw logo. Verder verandert er voor jou niet veel: de producten én de service blijft volledig hetzelfde. Ook blijven ook alle productnamen hetzelfde, zodat alle producten en diensten zoals je gewend bent blijven werken.

 

Meer over KING Software en Bjorn Lunden

KING Software is een Nederlandse softwareontwikkelaar die zich richt op boekhoud- en ERP-pakketten. In hun uitgebreide productportfolio focussen zij zich op diensten gericht op boekhouden, accountancy, facturatie, ERP, CRM (customer relationship management), WMS, projectadministratie en voorraadmanagement.

 

Bjorn Lunden is een Zweeds concern dat de kracht van verschillende merken met elkaar bundelt. Naast KING Software zijn zij ook eigenaar van EazyProject, QBIS, Due Compliance en Timekeeper. In totaal bestaat Bjorn Lunden dus uit 6 verschillende merknamen, met in totaal meer dan 200 werknemers en 40.000 klanten. Het doel van Bjorn Lunden is om automatisering, innovatie en optimalisering van allerlei bedrijfsprocessen te vereenvoudigen voor hun klanten. Door met steeds meer merken krachten te bundelen, willen ze de strijd op de internationale markt in Noordwest-Europa aangaan.

© Beeldmerk omslag: Bjorn Lunden

©TvdW

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×