• Maak kennis met Bas van der Linden
  • Maak kennis met Bas van der Linden
  • Maak kennis met Bas van der Linden
TvdW

We willen graag iemand aan je voorstellen! Want ook al is Bas momenteel nog maar parttime lid van ons team, vanaf januari 2023 zul je hem ongetwijfeld vaker tegenkomen. Tijd voor een introductie!

Naast de Bas die al jaren deel van ons team uitmaakt, hebben we nu dus een ‘tweede Bas’ op kantoor. Bas, wil je je aan onze lezers voorstellen?

Mijn naam is Bas van der Linden, ik ben 21 jaar oud en ik woon nog thuis bij mijn ouders, in Drunen. Sinds 1 september jl. werk ik op maandag als medewerker Finance & Control bij TvdW. Nu nog naast mijn studie, maar vanaf januari hoop ik volledig bij jullie aan de slag te gaan.

Welke studie volg je momenteel?

Ik doe op dit moment de pre-master Finance aan de Tilburg University. Hiervoor heb ik op de Avans Hogeschool in Den Bosch gezeten, waar ik Finance en Control heb gestudeerd.

Heb je daarnaast ook al werkervaring opgedaan?

Ja, ik heb de afgelopen anderhalf jaar als administratief medewerker bij Farent in Den Bosch gewerkt. Farent is een maatschappelijke organisatie die zich op allerlei manieren inzet om mensen die het wat minder hebben te ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van zelfredzaamheid, taalondersteuning, crisishulp en met allerlei projecten. Ook heb ik 5,5 jaar bij Albert Heijn in Drunen gewerkt.

Kun je vertellen hoe je bij ons kantoor terecht bent gekomen? Kende je TvdW voorheen al?

Nee, ik kende jullie kantoor nog niet, maar had er wel gelijk een heel goed gevoel bij! Ik werd via LinkedIn benaderd door Twan en merkte tijdens het telefoongesprek dat we daarna hadden al snel dat persoonlijke aandacht binnen het bedrijf heel belangrijk is. Dat sprak me meteen aan. Ook vond ik het fijn dat er met me werd meegedacht over hoe ik mijn werk de komende tijd kan combineren met mijn studie. Daar werd heel flexibel mee omgegaan. En Twan gaf me direct volop kansen om veel te gaan leren en veel nieuwe dingen te mogen doen. De variatie in werkzaamheden lijkt me een mooie uitdaging!

Qua diversiteit zit je bij ons kantoor zeker goed! Hoe ervaar je de combinatie werk en opleiding tot nu toe?

Ik merk dat dat best een uitdaging is. Doordat ik nu nog maar één dag per week op kantoor ben, is het wat lastiger om alles snel op te pakken. Maar dat gaat over een tijdje vast beter, zeker als ik in het nieuwe jaar meerdere dagen aan het werk ben. Ik kijk ernaar uit om veel dingen bij te leren en steeds meer eigen verantwoordelijkheden te krijgen.

Blijft er naast je studie en je werk nog tijd over van andere dingen? Leuke hobby’s?

Zeker wel, ontspanning is ook belangrijk! Wat ik graag doe, is voetbal en Formule 1 kijken, koken en met vrienden op stap gaan, vooral in Den Bosch. Ook vind ik het leuk om uit eten te gaan, waarbij Turks eten en sushi mijn favorieten zijn. En mooie reizen maken met mijn vriendin, dat doe ik ook graag. Mijn mooiste bestemming tot nu toe? Dat was toch wel Zuid-Afrika!

Leuk om je zo wat beter te leren kennen, Bas. We zijn blij met jou als aanvulling op ons team en wensen je veel succes met zowel je studie als je werk op ons kantoor!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×