• Tijd voor ‘the next level’!
  • Tijd voor ‘the next level’!
  • Tijd voor ‘the next level’!
Een nieuwe website voor een
administratiekantoor met zo veel meer

In 2016 vierden we een mooie mijlpaal: ons 12,5-jarig jubileum. Wat zijn we er trots op dat ons kantoor nog steeds volop groeit en dat we ook steeds meer voet aan de grond krijgen in de Langstraat, waar onze roots liggen. We zijn blij dat steeds meer klanten de weg naar ons kantoor weten te vinden en dat wij hen mogen helpen bij hun administratieve en fiscale zaken. De eerste 10 maanden van dit jaar mochten we maar liefst 30 nieuwe klanten verwelkomen!

En dat zien we natuurlijk terug in onze cijfers. Zo zagen wij onze netto omzet de afgelopen 3 jaar met 26% stijgen. Ook 2017 verloopt voorspoedig met een omzetstijging van 8% over de eerste 10 maanden, vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. Mooie cijfers, die bewijzen dat wij een solide partij zijn om mee samen te werken.

Een ander interessant feit is dat wij onze adviesomzet dit jaar zagen stijgen tot ruim 20% van de totale omzet. Om deze ontwikkeling meer kracht bij te zetten én duidelijker te maken wat wij allemaal bieden, hebben we ons kantoor nu ook naar buiten toe hernoemd van ‘Administratiekantoor’ naar ‘Administratie- en Advieskantoor voor het MKB en ZZP’. Want dat is wat we doen: niet alleen administratie, maar nog zó veel meer!

Het moment is nu ook daar om onze complete uitstraling naar the next level te lichten. Een kleine aanpassing in ons logo, een nieuwe huisstijl en het belangrijkst: een compleet nieuwe website waar wij onze diensten en specialismes duidelijker aan u kunnen presenteren én waarop wij u via een blog op de hoogte houden van de vele ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Want wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten!

Wat we zoal hebben gedaan? We hebben de TvdW Administratieve Starterskit bedacht en gelanceerd, we zijn een online dashboard voor een kinderdagverblijf aan het ontwikkelen en gaan met de tijd mee op de weg van realtime information. Want de techniek staat, net als ons kantoor, niet stil! Het liefst zouden we u in ons enthousiasme alles over deze nieuwe plannen vertellen, maar … dit bewaren we nog even voor een volgende blog. Blijf ons dus vooral volgen om niets te missen!

Herinnert u zich ons magazine van begin dit jaar nog? Het had de voor ons veel betekenende titel “Al 12,5 jaar klaar voor de toekomst”. Een titel die nog steeds inhoud geeft aan waar wij voor staan en waar wij mee bezig zijn. In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor we met vertrouwen de toekomst ingaan. Vertrouwen in ons kantoor, in onze medewerkers en in de bijzondere band die we met onze klanten hebben.

Binnenkort zullen we u weer updaten over allerlei ontwikkelingen in ons bedrijf. Voor nu raden we u aan eens een kijkje op onze nieuwe website te nemen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. En we zijn natuurlijk erg benieuwd wat u van de site vindt! Laat u het ons weten? Veel leesplezier!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×