• Maak kennis met Barry Brocken
  • Maak kennis met Barry Brocken
  • Maak kennis met Barry Brocken
TvdW
30-06-2023

Het TvdW-team groeit en groeit. Sinds deze maand is Barry Brocken bij ons aan de slag als accountmanager en financieel controller. We zijn verheugd hem aan je voor te stellen!

 

Barry Brocken

Barry, wat leuk dat je sinds deze maand aan de slag bent bij TvdW! Kun je jezelf eens kort voorstellen?

Mijn naam is Barry Brocken, ik ben in 1988 geboren in Tilburg en heb daar het grootste deel van mijn leven met veel plezier gewoond. Toen heb ik mijn vriendin leren kennen en ben ik in 2019 naar Waalwijk verhuisd, daar wonen we nu, inmiddels met onze dochter

 

Iemand uit de buurt dus! Kende je TvdW al voordat je hier kwam werken?

Jazeker, een collega bij mijn vorige werkgever heeft al een tijdje bij TvdW gewerkt. Van hem had ik al een aardig positieve indruk van het bedrijf opgedaan! Ook mijn leidinggevende kende Twan al persoonlijk.

 

Kijk, dat klinkt alvast positief. Wat voor functies heb je vervuld bij je vorige werkgever(s)?

In 2008 ben ik, vanuit een stage, in dienst gekomen bij een administratiekantoor in Tilburg waar ik werkte als assistent-accountant. Na daar bijna tien jaar te hebben gewerkt, wilde ik graag de werkwijze op een accountantskantoor leren kennen. Daarom ben ik in Breda bij een accountantskantoor gaan werken als assistent-accountant / relatiebeheerder. Toen dat kantoor na anderhalf jaar werd verkocht, ben ik overgestapt naar een ander accountantskantoor in Oisterwijk waar ik nog eens ruim vier jaar heb gewerkt.

 

Hoe ben je dan uiteindelijk bij TvdW terechtgekomen?

Mijn leidinggevende kende Twan dus al persoonlijk en wist daardoor ook dat er een vacature open stond. Ze dacht dat deze goed bij mij zou kunnen passen. Toen ik bij haar heb aangegeven dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, heeft ze me meteen in contact gebracht met Twan voor deze functie.

 

Wat trok je zo aan bij deze functie?

Nadat ik met Twan in contact ben gekomen, bleek al snel dat de vacature en werkwijze inderdaad goed bij mij paste. De functie sluit nauw aan bij mijn eerdere werkervaring. Ook op persoonlijk vlak match ik met TvdW: vooral de persoonlijke aandacht voor de individuele leden van het team én voor alle klanten sprak me erg aan.

 

En waar kijk je het meeste naar uit binnen je functie?

Ik vind variatie in mijn werk het leukst! De veelzijdigheid van zowel mijn werkzaamheden als de klanten vind ik dus erg fijn.

 

Bij TvdW vind je inderdaad afwisseling genoeg! Over afwisseling gesproken: wat doe je graag buiten je werk?

Het grootste deel van mijn vrije tijd vul ik in met mijn gezin. We zijn bijvoorbeeld regelmatig in de Efteling te vinden en gaan vaak naar een zwembad of speeltuin. We zijn vaak op stap in Nederland: er is hier nog genoeg leuks te doen en te zien, daar hoef je volgens mij niet verder voor weg! Daarnaast maak ik er een hobby van om met vrienden uit eten te gaan en speel ik zo nu en dan graag een game. 

 

Bedankt Barry, leuk om je als nieuw lid van ons team wat beter te leren kennen! We wensen je veel succes in je nieuwe functie bij ons.

 

Ben je benieuwd naar de rest van ons team? Bekijk dan eens op de Meet the Team pagina!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×