• Diligence Cocktails – het cateringbedrijf voor alles met cocktails
  • Diligence Cocktails – het cateringbedrijf voor alles met cocktails
  • Diligence Cocktails – het cateringbedrijf voor alles met cocktails
  • Diligence Cocktails – het cateringbedrijf voor alles met cocktails
  • Diligence Cocktails – het cateringbedrijf voor alles met cocktails
Klant aan het woord:
Diligence Cocktails

In de november editie van klant aan het woord staan Max van Helvoirt en Sven van Breemen – samen eigenaar van Diligence Cocktails

Diligence Cocktails is een cocktail cateringbedrijf dat cocktails op locatie aanbiedt.
Wij leveren aan zowel de particuliere als de zakelijke markt en proberen door middel van onze creativiteit en gastvrijheid onszelf te onderscheiden van de rest. Als je aan cocktail catering denkt is er natuurlijk nog veel meer dan het feestje thuis of het jaarlijkse bedrijfsfeestje. Diligence Cocktails verzorgt namelijk ook cocktail workshops, trainingen voor horecapersoneel en wij bieden ondersteuning aan de horeca met betrekking tot nieuwe menu’s en (bar)concepten.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?
Op het moment zijn wij aan het kijken hoe we ons bedrijf de juiste boost kunnen geven om een groter publiek te kunnen bereiken. Zo willen we ook steeds meer in eigen beheer gaan nemen.  Denk hierbij aan mobiele cocktailbarren, materialen en een bedrijfswagen.

Hoe zijn jullie bij TvdW terecht gekomen?
Sven van Breemen is via HealthCity in contact gekomen met Twan van de Wiel. Op dat moment deden wij onze boekhouding nog zelf, maar al snel kwamen we er achter dat je dat beter kunt uitbesteden aan mensen die daar meer verstand van hebben. Zo zijn wij op kennismakingsgesprek geweest bij TvdW. Dit sloeg meteen goed aan en sindsdien zijn we hier ook niet meer weggegaan.

Hoe zou jij TvdW beschrijven?
Het gevoel was voor ons erg belangrijk en dat was vanaf moment een goed. Twan van de Wiel is in onze ogen een heel open bedrijf, wat ook jonge ondernemers serieus neemt. In het begin hebben wij zeer fijne begeleiding gehad op het gebied van onze boekhouding.
Ook als we nu plotseling met iets zitten, kunnen we altijd Bas een belletje geven.

Waarin ondersteunt TvdW jou?
TvdW ondersteunt ons in de belastingaangifte en maakt voor ons de jaaropgave. Ook kunnen we altijd terecht als we met een administratieve of belastingtechnische vraag zitten.

Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?
In de toekomst zouden wij graag onze eigen “Gastro Cocktail Bar” willen starten. Deze bar moet de perfecte harmonie zijn tussen eten en drinken. Natuurlijk zullen hier de creatieve cocktails niet ontbreken en zullen deze prachtig gepaard gaan met heerlijke gerechten welke je kunt delen met fijn gezelschap! TvdW Administratie zou ons ook op dit gebied kunnen ondersteunen betreft de belastingdienst en administratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord