• Jules Leijnen – Juwelier Leijnen B.V.
  • Jules Leijnen – Juwelier Leijnen B.V.
  • Jules Leijnen – Juwelier Leijnen B.V.
Klant aan het woord:
Dit keer een juweeltje!

Jules Leijnen is de eigenaar van Juwelier Leijnen, een Juwelier-goudsmidbedrijf sinds 1926. Het bedrijf is dan ook een echt familiebedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van sieraden en horloges. Maar, dat is niet het enige. Zo vervaardigd en ontwerpt het bedrijf ook sieraden met behulp van 3D CAD programma’s.

 

Waar ben je momenteel mee bezig ?

TvdW - Jules Leijnen - Juwelier Leijnen - TvdW

Jules Leijnen

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe sieraden. En dan vooral met het persoonlijker maken van de sieraden voor de klant. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van sieraden waar een handgeschreven naam of boodschap in zit, of waar de boodschap in de vorm van het sieraad zit. Ook zijn we volop bezig nieuwe sieraadlijnen te vervaardigen, Sieraden die alleen bij ons te koop zijn, maar wel betaalbaar voor iedereen. Oftewel: exclusief betaalbaar!

 

Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Op aanraden van iemand uit de administratieve branche die ik erg hoog heb zitten.

 

Hoe zou jij TvdW beschrijven?

Ik zou TvdW beschrijven als een administratiekantoor met een gezond verstand, met simpele antwoorden op simpele vragen, kort en bondige antwoorden, waar de ondernemer iets aan heeft. Zo hebben ze geen ellenlange verhalen over administratieve zaken, die mij en de meeste ondernemers niets interesseren. Wanneer er onduidelijkheid is bij een ondernemer, zien we dat als een probleem. We vragen de hulp van TvdW en krijgen een direct antwoord,. Dan is het probleem opgelost en kunnen wij weer verder met zaken die ons als Juwelier Leijnen kunnen verbeteren en laten groeien.

 

Waarin ondersteunt TvdW jou?

Alles op administratief niveau, maar ook is het prettig te kunnen klankborden over andere zaken die voor handen zijn, met mensen die een goed verstand hebben en denken in oplossingen.

 

Wat zijn je toekomst plannen voor Juwelier Leijnen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

In de toekomst kijk ik niet te ver omdat de markt continue veranderd. Ik heb een koers uitgezet voor de zaak, en zal die volgen. De detailhandel is qua opzet totaal veranderd de laatste jaren, voornamelijk door de opmars van het online winkelen. Het is dus de kunst iets aan te bieden wat online niet kan, waardoor je meteen de concurrentie uitsluit en je ook niet wordt zoals al die andere winkels die precies hetzelfde aanbieden.

 

Tot slot

Alles gaat goed zoals het nu gaat! Ik ben van het type dat alleen maar reageert als het niet goed is, schouderklopjes deel ik niet uit; in mijn ogen heet dat gewoon ouderwets vakmanschap!

Juwelier Leijnen is een klassieke juwelierszaak waar u tevens ook terecht kunt voor reparaties aan. Wagnerplein 81, 5011 LR Tilburg

 

Benieuwd naar wat andere klanten over ons zeggen? Neem eens een kijkje op onze Referenties pagina!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×