• Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
  • Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
  • Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
‘What you see,
is what you get’
Weddingplanner - Ceremoniemeester - Styling | Wit + Weddings

Kim de Wit – Van der Heijden

Ruim drie jaar geleden stapte Kim de Wit-van der Heijden uit Udenhout trots de Kamer van Koophandel uit: ze had zojuist haar eigen bedrijf, Wit & Weddings, ingeschreven! Kim vertelt: “Ik wilde graag doen wat ik het allerliefste doe: het organiseren van bruiloften. De eerste maanden gebeurde er nog niets. Logisch, want goede dingen kosten tijd. Maar de eerste keer dat Wit & Weddings op de Love & Marriage Beurs stond, haalden we vijf bruidsparen binnen. Ik was in business!”

Met Wit & Weddings organiseert Kim als weddingplanner bruiloften van A tot Z. Daarnaast zorgt ze voor een, zoals ze zelf zegt, ‘te gekke styling’, uiteraard helemaal naar de wensen van het bruidspaar.

Wat ze het leukste vindt aan ondernemen? “Dat je elkaar kunt versterken in wat je doet en dat ik zelf de koers van mijn bedrijf kan bepalen”, legt Kim uit. En dat doet ze op haar geheel eigen en unieke manier. “Hoewel je het mensen misschien vaak hoort zeggen, is het bij mij de realiteit: ‘What you see, is what you get.’ Want ík ben Wit & Weddings.

Mijn doel is niet alleen om de verwachtingen van mijn bruidsparen waar te maken, maar deze zelfs te overtreffen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de voorbereiding vooral heel gezellig is. Soms zijn we maar liefst anderhalf jaar aan het voorbereiden voor De Grote Dag. Dan draait het om eerlijk zijn, vertrouwen, de juiste dynamiek en een bruidspaar dat ook van de voorbereidingen onbezorgd kan genieten.”

Een mooi voorbeeld van Kims geheel eigen werkwijze was mede de reden dat ze in het tijdschrijft Linda kwam: Kim zag dat de politie aan het controleren was en kocht toen een parkeerkaartje voor een geparkeerde auto bij wie het benodigde kaartje ontbrak.  “Ze waren aan het controleren, dus hebben we snel een kaartje voor jullie gekocht”, schreef Kim op haar persoonlijke visitekaartje, dat ze samen met het parkeerkaartje onder de ruitenwisser van de auto stopte. Ze sloot af met: “Als jullie gaan trouwen, hoor ik het graag!” Een spontane actie, die veel zegt over hoe Kim is.

Bij een eigen onderneming hoort ook het bijhouden van een administratie. Kim koos ervoor om alles zoveel mogelijk zelf te registreren. Om zowel de kosten als de tijdsbesteding voor een startende ondernemer te beperken voert ze haar administratie in een speciaal Excel-bestand in, dat wij bij TvdW kunnen inlezen in ons boekhoudpakket. Zo zorgen we er samen voor dat haar administratie op orde is, “want”, zo geeft Kim – net als veel andere ondernemers – aan, “eerlijk is eerlijk … de administratie is niet mijn grootste hobby”.

Wit & WeddingsHoe Kim bij ons kantoor is gekomen? Haar vader Sjaak was al lang een tevreden klant van TvdW. Toen Kim wilde starten met haar bedrijf kwam hij samen met haar praten over haar plannen. Wat ons anders maakt dan andere kantoren? “Dat weet ik niet exact, omdat ik daar geen ervaring mee heb”, antwoordt Kim. “Maar ik vind het persoonlijke contact in ieder geval erg gezellig en het maakt de administratie voor mij wat minder ‘cijfermatig’.”

Wij blijven Kim graag volgen op haar wedding-avontuur en wensen haar veel geluk én romantiek toe met Wit & Weddings. Benieuwd geworden naar haar werk? Kijk dan eens op haar website: https://www.witenweddings.nl.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×