• Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
  • Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
  • Kim de Wit-van der Heijden – Wit & Weddings
Klant aan het Woord
Weddingplanner - Ceremoniemeester - Styling | Wit + Weddings

Kim de Wit – Van der Heijden van Wit & Weddings

Ruim drie jaar geleden stapte Kim de Wit-van der Heijden uit Udenhout trots de Kamer van Koophandel uit: ze had zojuist haar eigen bedrijf, Wit & Weddings, ingeschreven! In deze editie van TvdW Klant aan het Woord vertelt Kim de Wit-van der Heijden nog veel meer over haar bedrijf Wit & Weddings, maar ook over haar samenwerking met TvdW!

 

Kim, wat heb jij een leuk beroep! Wat doe jij bij Wit & Weddings?

Met Wit & Weddings organiseer ik als weddingplanner bruiloften van A tot Z. Daarnaast zorg ik voor een te gekke styling, die uiteraard helemaal naar de wensen van het bruidspaar is!

 

Hoe kwam je erop hiermee te starten? En hoe verliepen je werkzaamheden aan het begin?

Ik wilde graag doen wat ik het allerliefste doe: het organiseren van bruiloften. De eerste maanden gebeurde er nog niets. Logisch, want goede dingen kosten tijd. Maar de eerste keer dat Wit & Weddings op de Love & Marriage Beurs stond, haalden we vijf bruidsparen binnen. Ik was in business!”

 

Wat vind je het leukste aan ondernemen?

Dat je elkaar kunt versterken in wat je doet en dat ik zelf de koers van mijn bedrijf kan bepalen. Dat doe ik op mijn geheel eigen en unieke manier. Hoewel je het mensen misschien vaak hoort zeggen, is het bij mij de realiteit: ‘What you see, is what you get.’ Want ík ben Wit & Weddings.

Mijn doel is niet alleen om de verwachtingen van mijn bruidsparen waar te maken, maar deze zelfs te overtreffen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de voorbereiding vooral heel gezellig is. Soms zijn we maar liefst anderhalf jaar aan het voorbereiden voor De Grote Dag. Dan draait het om eerlijk zijn, vertrouwen, de juiste dynamiek en een bruidspaar dat ook van de voorbereidingen onbezorgd kan genieten.

Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om spontaan te handelen. Dat is ook mede de reden dat ik ooit in het tijdschrift Linda terecht ben gekomen, haha. Ik zag namelijk ergens dat de politie aan het controleren was op een parkeerplaats. Daar stond een geparkeerde auto waar het benodigde kaartje ontbrak. Ik heb snel een kaartje voor die auto gekocht. Op mijn visitekaartje – dat ik naast mijn net gekochte kaartje had gelegd – sloot ik af met “Als jullie gaan trouwen, hoor ik het graag!”.

 

Hoe ga je om met alle administratieve zaken die bij een eigen onderneming komen kijken?

In de basis heb ik ervoor gekozen alles zoveel mogelijk zelf te registreren. Daarbij wil ik zowel de kosten als de tijd die ik eraan spendeer natuurlijk zoveel mogelijk drukken. Daarom werk ik mijn administratie uit in een speciaal Excel-bestand. TvdW kan dat vervolgens inlezen, zodat zij met mij mee kunnen kijken of alles op orde is. Want, eerlijk is eerlijk… de administratie is niet mijn grootste hobby.

 

Hoe ben je bij TvdW terechtgekomen?

Mijn vader, Sjaak, was al langer een tevreden klant bij jullie. Toen hij dus te horen kreeg dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten, is hij langsgekomen om te praten over mijn plannen. Daarin wilde hij het ook hebben over hoe ik mijn administratie in ging richten. Zo kwam TvdW ter sprake.

 

En waarom ben je bij TvdW gebleven?

De samenwerking bevalt simpelweg erg goed. Hoe het bij andere kantoren werkt, weet ik natuurlijk niet precies, omdat ik daar geen ervaring heb. Maar ik vind het persoonlijke contact in ieder geval erg gezellig. Het maakt de administratie tegelijkertijd wat minder ‘cijfermatig’ voor mij.

 Wit & Weddings
Kim de Wit-van der Heijden
Hogenakker 2d,
5071 LG, Udenhout

www.witenweddings.nl
06 33798645

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×