• Angelo Pijnenburg – Into Motion
  • Angelo Pijnenburg – Into Motion
  • Angelo Pijnenburg – Into Motion
Klant aan het Woord

In de april editie van TvdW Klant aan het woord staat dit keer Angelo Pijnenburg centraal. Hij is eigenaar van Into Motion. Angelo vertelt graag wat meer over zijn unieke bedrijf én hoe hem de samenwerking met TvdW bevalt!

 

Angelo, kun je ons vertellen waar Into Motion voor staat?

Into Motion eigenaar Angelo Pijnenburg

Into Motion eigenaar Angelo Pijnenburg

Into Motion is letterlijk vertaald vanuit het Engels: in beweging. Als Into Motion verzorg ik Personal Training, Duo Personal Training, Bootcamp, voedingsadvies en online coaching. Het is mijn doelstelling om de klant te helpen bij het behalen van zijn/haar doel. Ik stel graag duidelijke doelen en proberen die te behalen door steeds grenzen te verleggen in trainingen. Natuurlijk is het sociale aspect ook erg belangrijk binnen onze trainingen. Je trainer is je steun en toeverlaat, maar ook je spiegel tijdens de trainingen.

 

Waar ben je momenteel mee bezig qua ontwikkelingen?

Momenteel bezig met een nieuwe opzet: online coaching. Naast mijn werkzaamheden met mijn eigen bedrijf Into Motion, ben ik nu ook begonnen met een collega-diëtiste met Online Fit Plan. Online fit plan is een online coaching programma op het gebied van voeding en training. Iedereen gaat individueel aan de slag en wordt via een app persoonlijk gecoacht om zijn/haar doel te halen.

Aangezien iedereen een eigen en dus een ander doel heeft, kan de gewenste coaching verschillend zijn. Bij Online Fit Plan is het mogelijk om zelf je abonnement samen te stellen, waarbij je aangeeft welke coaching voor jou van belang is. Daarnaast is het voordeel dat je op een zelfgekozen locatie en tijdstip kan trainen. Dit kan zijn in een sportschool, buiten, maar het is ook mogelijk om thuis te trainen.

 

Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Via social media was ik gelinkt met Twan. Op een dag stuurde Twan me een bericht via LinkedIn om eens kennis te maken met elkaar en te kijken of TvdW misschien iets voor mij zou kunnen betekenen. Dit gesprek verliep dermate positief dat ik gelijk klant ben geworden.
Daarnaast ondersteun ik nu Twan ook zelf met mijn trainingen bij zijn revalidatie. Door deze intensieve periode van dichtbij mee te maken zijn we eigenlijk gewoon vrienden geworden.

 

Hoe zou jij TvdW beschrijven?

TvdW zou ik beschrijven als een gastvrij kantoor met professionele expertise. Met elke vraag kun je op elk moment terecht en ze staan dan ook gelijk klaar met een juist advies.

 

Waarin ondersteunt TvdW jou?

TvdW ondersteunt me bij mijn boekhouding. Via het systeem Muis onderhoud ik zelf mijn boekhouding, TvdW controleert vervolgens alles en doet de aangiftes voor mij. Dat werkt voor mij hartstikke goed en efficiënt.

 

Wat zijn je toekomstplannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Ik probeer in de toekomst mijn werkzaamheden op deze manier mooi voort te kunnen zetten. Plezier in mijn werk moet voorop blijven staan. Ik wil graag mijn ideeën uit kunnen dragen op mijn manier. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Ook vind ik de afwisseling hartstikke fijn, dus dat mag wat mij betreft zo doorgaan.

 

Heb je nog een mooie afsluiter voor ons gesprek?

Ik ben erg blij dat ik TvdW als kantoor ben tegen gekomen met hun gastvrijheid en expertise. Verder ben ik Twan zelf ook dankbaar dat hij me ooit heeft benaderd en sindsdien hebben we zo’n goede band gekregen!

 


Angelo Pijnenburg

Ringbaan Noord 3C in Tilburg
06 – 409 940 70

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×