• Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
  • Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
  • Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
Klant aan het Woord

Met een passie voor auto’s en ondernemen was het voor Ron van Hugten vanzelfsprekend om te gaan werken in het autobedrijf van zijn ouders. In 1954 begonnen zijn ouders met een autorijschool, later hebben zij Autobedrijf van Hugten opgericht. Autobedrijf van Hugten verzorgt alles wat te maken heeft met reparatie en onderhoud aan een auto én verkoopt daarnaast (tweedehands) auto’s, banden en velgen. In deze editie van TvdW Klant aan het Woord vertelt Ron alles over Van Hugten als bedrijf en hoe zij samenwerken met TvdW.

 

Ron, neem ons eens mee in de filosofie van Autobedrijf van Hugten.

Het is bij ons autobedrijf nog altijd erg belangrijk dat we de klant als gast behandelen. We zetten graag net dat stapje meer om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Dat verwachten we logischerwijs ook van bedrijven waarmee we samenwerken. Alleen zo is de klant bij ons écht een gast.

 

Van Hugten | Auto-onderhoud | Banden & Velgen | OZ Paddock Store | LinkedIn

Ron van Hugten met het personeel van Autobedrijf van Hugten

Kwam je om deze reden ook bij TvdW terecht?

Inderdaad. Voorheen hebben we samengewerkt met een groot accountantskantoor. Hun werkwijze was erg onpersoonlijk. Dat had als gevolg dat zij niet aan onze wensen konden voldoen. Soms bleven vragen zelfs helemaal onbeantwoord. Inmiddels werken we nu al een paar jaar samen met TvdW en dat bevalt ons prima! De overstap van een groot kantoor naar een kleiner kantoor hebben we als heel positief ervaren.

 

Welke taken neemt TvdW Autobedrijf van Hugten uit handen?

TvdW doet voor ons een aantal verschillende taken: zo zorgen zij voor de financiële begeleiding, de loonadministratie, de discale zaken en de jaarrekening. Ik merk hierbij dat ze altijd in oplossingen denken. Er is begrip voor het type onderneming en ook voor de wensen van de klant zelf.

 

Tot slot: wat is het grootste pluspunt in de samenwerking met TvdW?

TvdW is als administratie- en advieskantoor echt van toegevoegde waarde. We hebben een fijn contact, we kunnen goed overleggen en al onze vragen worden snel beantwoord. Er wordt echt met je meegedacht! Als dat nodig is, geeft TvdW ook feedback op verschillende zaken. Het zetten van nét dat stapje meer, wat wij zelf ook zo belangrijk vinden, zien we daarom helemaal terug bij TvdW.

 


Autobedrijf van Hugten

Leyenseweg 16-18,
3721 BD, Bilthoven

www.vanhugten.nl
030-2283923

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×