• Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
  • Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
  • Ron van Hugten – Van Hugten Mobility Center
Waar de klant
nog gast is
Van Hugten | Auto-onderhoud | Banden & Velgen | OZ Paddock Store | LinkedIn

Ron van Hugten met het personeel

Met een passie voor auto’s en ondernemen was het voor Ron van Hugten vanzelfsprekend om te gaan werken in het autobedrijf van zijn ouders. In 1954 begonnen zijn ouders met een autorijschool, later hebben zij Autobedrijf van Hugten opgericht. Autobedrijf van Hugten verzorgt alles wat te maken heeft met reparatie en onderhoud aan een auto én verkoopt daarnaast (tweedehands) auto’s, banden en velgen.

Ron geeft aan dat het in hun bedrijf erg belangrijk is dat de klant als gast behandeld wordt. “Wij zetten vaak net dat stapje meer om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. En dit verwachten wij ook van bedrijven waarmee we samenwerken.”

Kwam hij om die reden bij Administratie- en Advieskantoor TvdW terecht? “Inderdaad. Voorheen werkten we samen met een groot accountantskantoor. Hun werkwijze was erg onpersoonlijk, voldeed niet aan onze wensen en vragen bleven soms zelfs onbeantwoord. Inmiddels werken we nu al een paar jaar samen met TvdW en dat bevalt prima! De overstap van een groot naar een kleiner kantoor hebben we als heel positief ervaren.”

Welke taken neem TvdW jullie uit handen? Ron vertelt: “Zij zorgen voor de financiële begeleiding, de loonadministratie, de fiscale zaken en de jaarrekening bij Van Hugten. Ik merk dat ze hierbij altijd in oplossingen denken. Ze hebben begrip voor de onderneming en voor de wensen van de klant.”

Kun je tot slot aangeven wat voor jou nu het grootste pluspunt is van de samenwerking met Administratie- en Advieskantoor TvdW? “Dit kantoor is voor ons echt van toegevoegde waarde. Er is een fijn contact, goed overleg en vragen worden snel beantwoord. Er wordt echt met je meegedacht en waar nodig feedback gegeven. En het zetten van net dat stapje meer, wat wij zelf ook zo belangrijk vinden, vinden we helemaal terug bij TvdW”, aldus Ron.

Natuurlijk blijft TvdW de activiteiten van Autobedrijf van Hugten volgen en hen met alle plezier bijstaan bij hun administratieve en fiscale zaken!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×