• Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
  • Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
  • Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
Klant aan het woord:
Diligence Cocktails

In de deze editie van klant aan het woord staan Sven van Breemen. Samen met Max van Helvoirt is hij eigenaar van The Cocktail Shaker.

Sven en Max aan het werk

The Cocktail Shaker levert een cocktailbar voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest en teamuitje. Hun aanbod is divers. Zo verzorgen zij ook een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeest of proeverijen op locatie. Met “The Cocktailshaker wordt je volledig ont zorgt van A tot Z, zodat je lekker kunt genieten van de cocktails en de gasten”

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?
Sinds april gaat ons cocktailcatering bedrijf door het leven als The Cocktail Shaker. Met een geheel nieuwe website wordt het nu nog makkelijker om ons te boeken voor jouw feestgelegenheid. Je boekt al een cocktailbar binnen 2 minuten. Of dat nu een onbeperkte cocktailbar, een proeverij of cocktailworkshop is, we verzorgen het allemaal! Zowel alcoholisch als alcoholvrij!

Hoe zijn jullie bij TvdW terecht gekomen?
Sven van Breemen is via HealthCity in contact gekomen met Twan van de Wiel. Op dat moment deden wij onze boekhouding nog zelf, maar al snel kwamen we er achter dat je dat beter kunt uitbesteden aan mensen die daar meer verstand van hebben. Zo zijn wij op kennismakingsgesprek geweest bij TvdW. Dit sloeg meteen goed aan en sindsdien zijn we hier ook niet meer weggegaan.

Hoe zou jij TvdW beschrijven?
Het gevoel was voor ons erg belangrijk en dat was vanaf moment een goed. Twan van de Wiel is in onze ogen een heel open bedrijf, wat ook jonge ondernemers serieus neemt. In het begin hebben wij zeer fijne begeleiding gehad op het gebied van onze boekhouding. Ook als we nu plotseling met iets zitten, kunnen we altijd Bas een belletje geven.

Waarin ondersteunt TvdW jou?
TvdW ondersteunt ons in de belastingaangifte en maakt voor ons de jaaropgave. Ook kunnen we altijd terecht als we met een administratieve of belastingtechnische vraag zitten.

Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?
In de toekomst zouden wij graag onze eigen “Gastro Cocktail Bar” willen starten. Deze bar moet de perfecte harmonie zijn tussen eten en drinken. Natuurlijk zullen hier de creatieve cocktails niet ontbreken en zullen deze prachtig gepaard gaan met heerlijke gerechten welke je kunt delen met fijn gezelschap! TvdW Administratie zou ons ook op dit gebied kunnen ondersteunen betreft de belastingdienst en administratie.


BEDRIJFSGEGEVENS

The Cocktail Shaker

CONTACTGEGEVENS

E diligencecocktails@gmail.com
T 06 51 03 80 39

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord