• Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
  • Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
  • Sven van Breemen en Max van Helvoirt – The Cocktail Shaker
Klant aan het woord

In de deze editie van klant aan het woord staan Sven van Breemen. Samen met Max van Helvoirt is hij eigenaar van The Cocktail Shaker.

 

Heren, kunnen jullie ons eens vertellen wat The Cocktail Shaker precies inhoudt?

Sven en Max van The Cocktail Shaker aan het werk

Sven en Max van The Cocktail Shaker aan het werk

The Cocktail Shaker levert een cocktailbar voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest en teamuitje. Hun aanbod is divers. Zo verzorgen zij ook een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeest of proeverijen op locatie. Met “The Cocktail Shaker” wordt je volledig ont-zorgt van A tot Z, zodat je lekker kunt genieten van de cocktails en de gasten.

 

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Vanaf begin augustus zijn we een samenwerking aangegaan met De Studio in Tilburg om daar onze eigen cocktailbar te gaan starten! Op de eerste verdieping was een ruimte vrij die hiervoor gebruikt werd als retro / funky bar. Op dit concept zijn we verder gaan borduren en daar is de naam ‘The Retro Club’ uitgekomen.

Met The Retro Club gaan we een uniek concept neerzetten, geheel in retro stijl. Zo hebben we geen cocktailkaart, maar een LP cocktail-album: de naam zegt het al, het ziet eruit als een klassieke LP! Op het cocktail-album hebben we een groot aanbod aan eigen creaties of klassieke cocktails in een modern jasje. Daarnaast serveren we ook een mooi aanbod alcoholvrije cocktails.

Dat is niet het enige: het interieur is geïnspireerd op Deens kunstenaar Verner Panton, wat je terug ziet in de vormen, meubels en attributen. Zo creëren we een gezellige sfeer met voldoende plek voor iedereen. Neem dus gerust eens plaats aan de bar, op ons balkon-terras of in de longe!

 

Hoe zijn jullie bij TvdW terecht gekomen?

Sven is via HealthCity in contact gekomen met Twan van de Wiel. Op dat moment deden wij onze boekhouding nog zelf, maar al snel kwamen we er achter dat je dat beter kunt uitbesteden aan mensen die daar meer verstand van hebben. Zo zijn wij op kennismakingsgesprek geweest bij TvdW. Dit sloeg meteen goed aan. Sindsdien zijn we hier daarom ook niet meer weggegaan.

 

Hoe zouden jullie TvdW beschrijven?
Het gevoel was voor ons erg belangrijk en dat was vanaf moment één goed. TvdW is in onze ogen een heel open bedrijf, wat ook jonge ondernemers serieus neemt. In het begin hebben wij zeer fijne begeleiding gehad op het gebied van onze boekhouding. Ook als we nu plotseling met iets zitten, kunnen we altijd Bas een belletje geven. Hij helpt ons dan snel weer verder!

 

Waarin ondersteunt TvdW jullie?
TvdW ondersteunt ons in de belastingaangifte en maakt voor ons de jaaropgave. Ook kunnen we altijd terecht als we met een administratieve of belastingtechnische vraag zitten.

 

Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jullie daarbij kunnen helpen?
In de toekomst zouden wij graag het concept “The Retro Club” willen uitbouwen. Dat kan zijn vanaf een hele nieuwe locatie, of juist meerdere vestigingen in Nederland opbouwen. Echt ver in de toekomst willen we ook een bar beginnen in de Caribbean. Voor nu nog ver weg, maar dromen mag! TvdW kan ons op dit gebied nog altijd ondersteunen betreft de Belastingdienst en onze administratie.

 

Zijn er nog dingen die je graag wilt delen met onze lezers?

Speciaal wegens de opening op 16 september 2023 hebben we een leuke actie: tot 1 november 2023 drink je jouw tweede cocktail voor slechts €8,50! Je bent van donderdag tot en met zaterdag van 16.00 – 00.00 uur bij onze nieuwe bar in Tilburg. Daarnaast geven we ook nog altijd graag cocktail workshops vanaf 9 personen. Stuur ons daarvoor gerust een mailtje!

 


 

Het logo van The Cocktail Shaker

Sven van Breemen & Max van Helvoirt

T 06 51 03 80 39
E retro@studio-tilburg.nl
F @The Retro Club
I @theretroclubtilburg

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×