• Mark Klinkhamer – Voetjebal Waalwijk
  • Mark Klinkhamer – Voetjebal Waalwijk
  • Mark Klinkhamer – Voetjebal Waalwijk
Klant aan het Woord

In onze rubriek ‘Klant aan het woord’ laten we je deze keer kennismaken met een jonge, enthousiaste Waalwijkse ondernemer, van wie we blij zijn hem als TvdW-klant te hebben mogen verwelkomen. We hebben het over Mark Klinkhamer, eigenaar van Voetjebal Waalwijk. Mark vertelt graag wat zijn bedrijf en het Voetjebal-concept inhouden én natuurlijk hoe hij de samenwerking met ons kantoor ervaart.

 

Mark Klinkhamer van Voetjebal Waalwijk

Mark Klinkhamer van Voetjebal Waalwijk

Kun je ons eens uitleggen hoe je precies bij Voetjebal bent gekomen, Mark?

Voetjebal is een speelconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Dit concept is 15 jaar geleden ontstaan en inmiddels actief in diverse landen. Toen ik er vorig jaar september via via mee in aanraking kwam, ging mijn sporthart direct sneller kloppen. Ik ben namelijk zelf sportief én heb een achtergrond als docent lichamelijke opvoeding. Ik besloot hiermee aan de slag te gaan en mijn eigen bedrijf op te richten: Voetjebal Waalwijk.

 

En wat houdt het concept ‘Voetjebal’ precies in?

Het is eigenlijk een methode om peuters en kleuters op een leuke, speelse manier te laten kennismaken met een bal. We gaan daarbij samen met een begeleidende ouder aan de slag om kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 5 jaar te laten bewegen. We richten ons op de fijne en grovere motoriek en de coördinatie. En daarnaast werken we met muziek, kleuren en symbolen aan het stimuleren van de cognitieve ontwikkeling. Maar de nadruk blijft altijd liggen op spel en plezier. Dat is op die leeftijd het allerbelangrijkst om kinderen enthousiast te maken en te houden. Zo maken we er iedere zaterdagochtend een beweegfeestje van!

 

Hoe ben jij destijds met TvdW in aanraking gekomen, Mark?

Dat kwam eigenlijk door mijn schoonmoeder. Zij heeft vanuit haar werkverleden jarenlang met jullie kantoor samengewerkt en raadde jullie aan vanwege de prettige en professionele samenwerking. Dat klonk goed. En tijdens mijn eerste gesprek met jullie – dat was een intakegesprek dat ik met Marcel had – ervaarde ik direct een warm en welkom gevoel. Die persoonlijke klik is voor mij heel belangrijk. Verder vond ik het prettig dat duidelijk en eenvoudig werd uitgelegd welke diensten jullie mij kunnen aanbieden. De beslissing was dus snel gemaakt! Ook omdat het bijhouden van mijn administratie niet echt mijn hobby is, haha. Mijn mening is dat iedereen zijn of haar expertise heeft. Mijn expertise is het geven van een fantastische Voetjebal-les en niet het bijhouden van administratie of het doen van een belastingaangifte. Daarom wilde ik die kant van het hebben van een eigen bedrijf graag uitbesteden aan een expert.

 

En heb je die expert gevonden in TvdW?

Jazeker! Jullie ondersteunen mij en mijn bedrijf volledig. Ondanks de perikelen rond corona bleven jullie makkelijk benaderbaar en communiceren jullie tijdig en helder. Wat me ook aanspreekt is dat TvdW zo goed bekend staat om het ondersteunen van lokale startende ondernemers bij het opzetten van een eigen bedrijf. Zeker als startend ondernemer is het belangrijk de kosten en de baten zo goed mogelijk in kaart te brengen. De kostenpost voor het uitbesteden van mijn administratie aan TvdW wordt meer dan goed gemaakt door de baten! Doordat jullie niet alleen mijn administratie, maar ook mijn aangifte omzetbelasting én mijn privé-aangifte uit handen nemen, kan ik mijn tijd en aandacht helemaal besteden aan de dagelijkse gang van zaken bij Voetjebal Waalwijk. Dat is wat ik het liefste doe!

 

Hoe zit het met de toekomstplannen voor Voetjebal Waalwijk?

Ik hoop de komende tijd nog veel meer kinderen uit Waalwijk en omgeving enthousiast te kunnen maken voor Voetjebal. Daarnaast streef ik ernaar trainers in dienst te kunnen nemen. Dat zal ongetwijfeld gepaard gaan met veel regels, wetgeving en administratie, maar ik ben ervan overtuigd dat TvdW mij ook hierin weer de juiste weg zal en kan wijzen.

 

Tot slot nog een uitsmijter?

Ik kan alleen maar zeggen dat ik TvdW aan iedereen aanbeveel. En daarnaast beveel ik natuurlijk Voetjebal Waalwijk aan zoveel mogelijk mensen aan! Heb je interesse in een proefles? Laat het me dan snel weten! Op de website of op de Facebookpagina van Voetjebal Waalwijk vind je nog veel meer info.

 

Mark, enorm bedankt voor je verhaal en je aanbeveling. We wensen je veel succes met je bedrijf en hopen dat je de kinderen uit onze omgeving volop spelplezier zal brengen!

 Mark Klinkhamer
waalwijk.voetjebal.nl
06-51485280

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×