• Werken bij
Enthousiast team
zoekt versterking

Ons profiel?

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP is een kantoor met 11 medewerkers. Wij hebben een gevarieerde groep klanten in verschillende branches en richten ons met name op MKB en ZZP..

Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch en snelgroeiend administratie- en advieskantoor. TvdW streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, dat zijn de pijlers waar onze dienstverlening op is gebouwd.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan. Staat er geen passende vacature bij, dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twan@twanvandewiel.nl.


 

VACATURE 2020.02 Werkstudenten gezocht!


Volg jij de studie Accountancy of Finance & Control op het HBO? En heb jij interesse in een studiegerelateerde bijbaan? Twijfel niet en benader ons! Wij bieden je een zeer interessante bijbaan met leuke opdrachten. Wij kunnen stellen dat wij studenten ook echt laten meedraaien in ons team en voldoende uitdaging bieden om zichzelf te ontwikkelen.

Tevens zijn wij op zoek naar Marketing & Communicatiestudenten die een bijbaan zoeken en ons willen ondersteunen in onze marketingactiviteiten.

Interesse? Stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar twan@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Soort dienstverband: Parttime.

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord