• Werken bij
Enthousiast team
zoekt versterking

Ons profiel?

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP is een kantoor met 9 medewerkers. Wij hebben een gevarieerde groep klanten in verschillende branches en richten ons met name op MKB en ZZP..

Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch en snelgroeiend administratie- en advieskantoor. TvdW streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, dat zijn de pijlers waar onze dienstverlening op is gebouwd.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan. Staat er geen passende vacature bij, dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twan@twanvandewiel.nl.


VACATURE 2020.01 Medewerk(st)er Secretariaat / Marketing / Managementondersteuning


Wat bieden wij jou?

Je werkzaamheden binnen TvdW bestaan in hoofdlijnen uit de volgende drie categorieën:

Secretariaat

 1. Het ontvangen van bezoekers, in ontvangst nemen van stukken van klanten, en binnenkomende telefoongesprekken aannemen;
 2. Agendabeheer van de medewerkers;
 3. Het invoeren van nieuwe klanten in het CRM pakket;
 4. Het accuraat afhandelen van de post en de mailbox;
 5. Het optimaal organiseren en onderhouden van de beschikbare softwaresystemen, o.a. Radar software;
 6. Praktische ondersteuning bieden bij het organiseren van bijeenkomsten en workshops.

 

Marketing

 1. Het onderhouden van onze website (WordPress);
 2. Het voorbereiden van berichten voor onze social media kanalen;
 3. Het voorbereiden van onze nieuwsbrief (Mailchimp);
 4. Op termijn: het opzetten, uitwerken en onderhouden van nieuwe marketingcampagnes.

 

Ondersteuning management

 1. Het voeren van het debiteurenbeheer, inclusief aanmaningtraject;
 2. Het regelen van de personeelspot voor uitjes en cadeaus;
 3. Het regelen van relatiegeschenken voor klanten;
 4. Het bijhouden van een contractenregister;
 5. Algemene taken m.b.t. ondersteuning management.

In eerste instantie zullen de werkzaamheden ook deels bestaan uit het aanvullen van gegevens in het CRM pakket, daar ons kantoor vanaf 1 januari 2020 met een nieuw pakket werkt.

Wij bieden jou een boeiende werkomgeving in een zeer moderne omgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Bovendien wordt inzet goed beloond. Je werkt in een kleinschalig team, samen met superleuke collega’s om het beste resultaat te behalen. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop.

Jouw profiel?

Je bent contactueel sterk, daadkrachtig, integer, enthousiast, representatief, accuraat, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit, met daarnaast een goed gevoel voor humor. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Heb jij een collegiale instelling? Heb jij de ambitie om verder te komen door collega’s optimaal te ondersteunen? En ben jij niet bang om het initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar twan@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Soort dienstverband: parttime.


VACATURE 2020.02 Werkstudenten gezocht!


Volg jij de studie Accountancy of Finance & Control op het HBO? En heb jij interesse in een studiegerelateerde bijbaan? Twijfel niet en benader ons! Wij bieden je een zeer interessante bijbaan met leuke opdrachten. Wij kunnen stellen dat wij studenten ook echt laten meedraaien in ons team en voldoende uitdaging bieden om zichzelf te ontwikkelen.

Tevens zijn wij op zoek naar Marketing & Communicatiestudenten die een bijbaan zoeken en ons willen ondersteunen in onze marketingactiviteiten.

Interesse? Stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar twan@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Soort dienstverband: Parttime.

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord