• Werken bij
 • Werken bij
 • Werken bij
voor MKB en ZZP
Enthousiast team
zoekt versterking

Ons profiel?

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP is een kantoor met 9 (7 FTE) medewerkers. Wij hebben een gevarieerde groep klanten in verschillende branches en richten ons met name op MKB en ZZP..

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch en snelgroeiend administratie- en advieskantoor. TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, dat zijn de pijlers waar onze dienstverlening op is gebouwd.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan. Staat er geen passende vacature bij, dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twan@twanvandewiel.nl.


 


Vacature 2022.01 – AFAS specialist

Voor een klant zijn wij nog op zoek naar een AFAS specialist.

Als AFAS Consultant help en adviseer je onze klant in het gebruik van AFAS. Jouw toegevoegde waarde ligt bij het creëren van een optimale inrichting van het systeem, het functioneel beheer van de omgeving en je geeft antwoorden op praktische vragen.

Je bent intrinsiek gemotiveerd om onze klant écht vooruit te helpen en bent de steun en toeverlaat voor de klant, waarbij je zorgdraagt voor een zo efficiënt mogelijk werkproces. Dan is deze functie echt iets voor jou!

Uren in overleg. Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@twanvandewiel.nl.

Vacature 2022.02 - Assistent-accountant/bedrijfseconoom (HBO)

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde beginnend assistent die past in deze rol.

Wat ga je bij ons doen?

Heb jij gevoel voor cijfers en lijkt het je leuk om klanten te ondersteunen bij hun administratieve en fiscale verplichtingen? Zie jij snel hoe (werk-)processen beter kunnen, zowel bij klanten als binnen je eigen organisatie? Als assistent-accountant leiden wij je op om zelfstandig de samenstelling van jaarrekeningen met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad voor een eigen groep klanten op kantoor en bij de klant te verzorgen. Je hebt daartoe veelvuldig contact met je klanten en je wordt opgeleid tot een breed inzetbaar adviseur op administratief-, bedrijfseconomisch- en fiscaal gebied.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat jij je thuis voelt bij ons. Maar ook dat je de ruimte neemt én krijgt om je verder te ontwikkelen. We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Het is aan jou om deze kansen te benutten. Eigen initiatief nemen, openstaan voor veranderingen én gemotiveerd om samen met ons verder te groeien in deze branche? En ben/heb je:

 1. ambitieus en leergierig;
 2. geïnteresseerd in uitdagingen;
 3. enthousiast en dienstverlenend;
 4. communicatief sterk en oplossingsgericht;
 5. goed in plannen en organiseren;
 6. een goed analytisch vermogen;
 7. zelfstandig maar ook een teamplayer;
 8. een proactieve (werk)houding;
 9. bereid door te pakken als het nodig is;

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een boeiende werkomgeving in een zeer moderne omgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Bovendien wordt inzet goed beloond. Je werkt in een kleinschalig team, samen met superleuke collega’s om het beste resultaat te behalen. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop.

Soort dienstverband: 32 tot 40 uur per week.

Ben jij de enthousiaste collega met een proactieve houding die we zoeken? Twijfel dan niet en stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar info@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!


Vacature 2022.03 - Bijbaan assistent-accountant/bedrijfseconoom (HBO/universiteit)

Studeer je accountancy of bedrijfseconomie en ben je op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie? Vindt dan die ideale bijbaan op ons administratie- en advieskantoor. We hebben ruime ervaring met het bieden van een bijbaan die echt verder helpt in de studie en je verdere carrière. We zijn er dan ook trots op maar liefst twee studenten te hebben zien groeien van HBO tot  Register Accountant.

Zoek je een bijbaan die goed aansluit bij je accountancy studie en wil je alvast de nodige praktijkervaring opdoen? Twijfel dan niet en stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar info@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord