• Werken bij
Enthousiast team
zoekt versterking

Ons profiel?

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP is een kantoor met 11 medewerkers. Wij hebben een gevarieerde groep klanten in verschillende branches en richten ons met name op MKB en ZZP..

Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch en snelgroeiend administratie- en advieskantoor. TvdW streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, dat zijn de pijlers waar onze dienstverlening op is gebouwd.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan. Staat er geen passende vacature bij, dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twan@twanvandewiel.nl.


Vacature 2021.01

ADMINISTRATEUR M/V 20/28 UUR PER WEEK

Kom jij ons enthousiaste team versterken? Mail dan je CV met motivatie naar twan@twanvandewiel.nl.

De functie betreft het zelfstandig onder controle houden van een aantal administraties van onze relaties. Dit is deel op locatie deels vanuit kantoor of thuis. Buiten dat zijn er een aantal kleinere administraties en help je bij administratieve vragen van onze relaties.

Blog
Vacature: Tijdelijke functie Finance/Control/Accountancy-afdeling

Voor ons administratie- en advieskantoor zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker voor onze finance/control/accountancy-afdeling. Opleiding HBO FCA opleiding vereist, werkervaring is geen vereiste. Ons profiel TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP is een kantoor met 11 medewerkers. Wij hebben een gevarieerde groep klanten in verschillende branches en richten ons met name op MKB<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord