• Werken bij TvdW
 • Werken bij TvdW
 • Werken bij TvdW
voor MKB en ZZP

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een administratie-en advieskantoor dat inmiddels ruim 18 jaar bestaat en is uitgegroeid naar een professioneel full service kantoor met 6 fulltime en 4 parttime medewerkers. Wij werken met een jong en dynamisch team van vakmensen die veel waarde hechten aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in klanten.

Onze organisatie wordt getypeerd door persoonlijkheid en betrokkenheid. We worden door veel van hun klanten niet alleen als dienstverlener gezien, maar veel meer als partner van hun bedrijf. We werken niet vóór de klant, maar mét de klant. Korte lijnen, heldere communicatie en een vertrouwensband creëren met onze relaties.

We zijn een ambitieuze organisatie die de afgelopen jaren sterk gegroeid is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die het een uitdaging vinden om met ons mee te groeien.

 


Vacature 2023.01 / Assistent-accountant / Relatiebeheerder (HBO)

Functieomschrijving

Twan van de Wiel Administratie- en Advieskantoor is op zoek naar een gedreven, ambitieuze en ervaren assistent accountant die zich wil ontwikkelen tot relatiebeheerder van een aantal eigen klanten, waarbij jij het eerste aanspreekpunt wordt.

In de praktijk betekent dit dat jij je bezighoudt met het controleren van administraties en het voorbereiden van de btw-aangiftes. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van de jaarrekeningen en werk je de fiscale aangiftes uit. Je hebt veelvuldig contact met je administratieve collega’s en ondersteunt elkaar waar nodig.

Samen met de huidige relatiebeheerders ben je in eerste instantie gezamenlijk verantwoordelijk voor de klanten, maar uiteindelijk ga je zelfstandig als relatiebeheerder jouw eigen klanten bedienen. Je wordt hierbij een vast contactpersoon voor klanten en voorziet hen, op verzoek, van financieel advies. Dit kan worden uitgebreid naar het opstellen van tussentijdse rapportages, prognoses en wellicht een gedeelte fiscaal advies. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen, proactief allerlei zaken mee oppakt en leergierig bent!

Functie-eisen

 1. Je hebt (bij voorkeur) minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie
 2. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting Finance & Control of Accountancy
 3. Je hebt een gedegen kennis van Microsoft Excel
 4. Je bent bekend met Power BI
 5. Je hebt kennis van de diverse boekhoudpakketten, bij voorkeur King Finance, Exact, AFAS, Snelstart en SAP
 6. Je hebt aantoonbare werkervaring in het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes, bij voorkeur in Infine/Nextens.

Persoonlijke eigenschappen

 1. Je bent kwaliteitsgericht, analytisch en proactief
 2. Je bent communicatief vaardig en een sterke, kundige gesprekspartner voor klanten
 3. Je hebt een ambitieuze, ondernemende en klantgerichte instelling
 4. Je bent alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend
 5. Je bent flexibel en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit

Waar mag jij op rekenen?

Natuurlijk hebben we je, naast een uitdagende functie, nog veel meer te bieden! Zo kom je te werken in een moderne en informele omgeving in het centrum van Waalwijk. Dit doe je samen met een enthousiast en gedreven team. We bieden je een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In onze ambitieuze en vooruitstrevende organisatie worden je voldoende mogelijkheden aangeboden om jezelf te kunnen ontwikkelen en door te groeien.

Soort dienstverband

32 tot 40 uur per week.

Ben jij die enthousiaste collega met een proactieve houding die we voor deze functie zoeken? Twijfel dan niet en stuur ons je C.V., inclusief motivatiebrief, naar info@twanvandewiel.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!


Vacature 2023.02 / Bijbaan Assistent-Accountant / Bedrijfseconoom (HBO/universiteit)

Bijbaan

Studeer je accountancy of bedrijfseconomie en ben je op zoek naar de ideale en leerzame bijbaan naast je studie? Vindt dan die ideale bijbaan op ons administratie- en advieskantoor. We hebben ruime ervaring met het bieden van een bijbaan die echt verder helpt in de studie en je verdere carrière. De werkzaamheden zijn breed en uitdagend. Wij weten en respecteren dat jouw studie altijd op de eerste plaats staat.

Functie-eisen en persoonlijke eigenschappen

 1. Jij bent bezig met een HBO of WO studie in een financiële richting (Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy)
 2. Jij bent communicatief sterk in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels
 3. Jij beschikt over een sterk analytisch vermogen
 4. Jij bent een echte teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig werken

Soort dienstverband

8 tot 16 uur per week.

Zoek je een bijbaan die goed aansluit bij je accountancy studie en wil je alvast de nodige praktijkervaring opdoen? Twijfel dan niet en stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar info@twanvandewiel.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!


Staat er geen passende vacature bij, dan staat het altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar info@twanvandewiel.nl. Wie weet denk jij binnenkort ook met ons mee!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord